به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،صبح امروز تعدادی از شهروندان محله جوادیه همدان با خبرنگار تسنیم تماس گرفته و از پخت نان لواش با ظاهری غیرطبیعی همراه با بوی ناخوشایند در یکی از نانواییهای واقع در جوادیه همدان خبر دادند و خبرنگار تسنیم در منطقه حاضر شد.
صاحب نانوایی که از موضوع پیش آمده ناراحت و مضطرب بود، به خبرنگار تسنیم گفت: کیسههای آرد را به تازگی تخلیه کرده و شروع به پخت نان کردیم که متاسفانه متوجه نانهایی با ظاهر غیرطبیعی و انتشار بوی بد شدیم.
وی با بیان اینکه مشتریان با دیدن این نانها فرار کرده و ترجیح دادند از واحد دیگری خریداری کنند، ابراز کرد: در کار ما هیچ خلل و کاستی وجود نداشته و هر چه هست مربوط به آردی است که به ما تحویل داده شده است.
این نانوا با تاکید بر اینکه به هر مسئولی که میخواهید زنگ بزنید تا برای پیگیری به این مکان بیاید، تصریح کرد: نگرانی ما از موضوع از دست دادن مشتری است. متاسفانه برخی از مشتریان این مشکل مربوط به پخت نان و نانوا است.
وی با تاکید بر اینکه هر چه زودتر تماس بگیرید تا مسئولان برای پیگیری به این مکان بیایند، اظهار داشت: باید بر روی کارخانهها، کیفیت کالا و آردی که به نانوایان داده میشود نظارت باشد.
یکی از مشتریان که در حال بیرون از نانوایی است به خبرنگار تسنیم گفت: همیشه نان مورد نیاز خود را از این نانوایی تهیه میکنم و تاکنون چنین مشکلی پیش نیامده بود.
وی افزود: هنگام ورود به نانوایی با نانهایی به رنگ سبز و بویی بسیار ناخوشایند مواجه شدم که وقتی علت را از کارگران نانوایی جویا شدم گفتند این مشکل مربوط به آرد بی کیفیت است.
این شهروند همدانی با تاکید بر اینکه نان یکی از ضروری ترین کالاهای مورد مصرف خانواده هاست که در همه سفره ها وجود دارد، ابراز کرد: مسئولان بهداشت و اداره استاندارد باید به صورت مداوم کیفیت آرد مورد استفاده نانوایان و کارخانه جات را مورد ارزیابی و کنترل قرار دهند.
پس از گفتوگو با پرسنل نانوایی و مشتریان، موضوع را به اداره بهداشت وبازرسان سازمان صمت اطلاع دادیم و پس از مدت کوتاهی نیروهای بازرسی در محل حاضر شده و اقدامات لازم را انجام دادند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بازرسان ما پس از دریافت گزارش به نانوایی مورد نظر اعزام شده و موضوع را مورد بررسی قرار دادند.
لیلا رفعتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: بهداشت محیط و سلامت کارکنان مورد بررسی قرار گرفته و از آردهای موجود در نانوایی نیز نمونه برداری شده است.
وی با بیان اینکه از نظر بهداشتی تخلفی متوجه پرسنل این نانوایی نبوده، تصریح کرد: احتمالا مشکل مربوط به آرد بوده است. نمونه دریافتی از آرد مورد استفاده به آزمایشگاه غذا و دارو تحویل داده شده است.
نتیجه آزمایش آرد تا 4 روز دیگر اعلام میشود
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان به خبرنگار تسنیم گفت: از زمانی که نمونههای دریافتی مواد غذایی را به ما تحویل دهند، مدت سه تا چهار روز زمان لازم است تا نتیجه نمونه دریافتی مشخص شود.
محمد کاظم زاده تصریح کرد: اگر امروز نمونه آرد به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شده باشد حداکثر تا روز پنجشنبه همین هفته نتیجه را اعلام میکنیم.
کیسه های آرد بدون تاریخ بودند
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان نیز به خبرنگار تسنیم گفت: بازرسان ما امروز به نانوایی مورد نظر اعزام شدند و کیفیت آرد را مورد بررسی قرار دادند.
داریوش صفاری با بیان اینکه بر اساس بررسیهای اولیه متوجه شدیم متاسفانه تعدادی از کیسه های آرد بدون تاریخ بودند، ابراز کرد: باید موضوع را به صورت دقیق بررسی کنیم و بعد از آن نتیجه را اعلام میکنیم.
وی افزود: کارخانه ای که اقدام به تولید و توزیع آرد های کیسه ای بدون تاریخ کند حتما برای اعمال جریمه به تعزیرات معرفی میشود.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان تصریح کرد: کارشناس بهداشتی هم باید کیفیت آرد را مورد آزمایش و بررسی قرار دهند تا در روزهای به نتیجه مشخصی برسیم.
به گزارش تسنیم، از آنجا که همه کارخانهها دارای مأمور استاندارد و بهداشت برای کنترل وضعیت کیفی و بهداشتی محصولات هستند جای سوال دارد که چگونه کیسههای آرد بدون تاریخ و نامرغوب از این کارخانه خارج و به عنوان سهمیه در اختیار نانوایان قرار گرفته است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
دیدگاه شما