به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،منصور ستوده اظهار داشت: میانگین نزولات جوی در کشور ۲۴۹ میلمتر است که در استان همدان این عدد ۲۱۴ میلیمتر است.
ستوده میزان ظرفیت منابع آب تجدیدشونده در استان همدان را ۲ میلیارد و ۹۰۷ میلیون مترمکعب در سال اعلام کرد و گفت: در حال حاضر سهم آبهای زیرزمینی از منابع تجدیدشونده دو میلیارد و ۱۲۷ میلیون مترمکعب است.
وی سهم آبهای سطحی از منابع تجدیدشونده در استان همدان را ۷۸۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: استان همدان دارای ۸ رودخانه مهم است که برخی از آنها به استانهای جنوبی منتقل میشود.
سرپرست شرکت آب منطقهای همدان تعداد محدودههای مطالعاتی استان همدان را ۱۳ محدوده مستقل و مشترک اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۰ محدوده مطالعاتی ممنوعه بوده و محدوده های مطالعاتی کبودراهنگ، رزن قهاوند و اسدآباد به سبب برداشتهای بیش از حد به عنوان محدوده های ممنوعه بحرانی تلقی شده است.
ستوده حجم کل آب مصرفی سطحی و زیرزمینی در استان همدان را دو میلیارد و ۴۱۹ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: حجم آب مصرفی در بخش کشاورزی دو میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعب، آب مصرفی در بخش شرب و بهداشت ۱۸۰ میلیون مترمکعب و آب مصرفی در بخش صنعت و خدمات ۵۹ میلیون مترمکعب است.
سرپرست شرکت آب منطقه ای همدان عنوان کرد: متوسط کسری مخزن آبخوانهای همدان ۲۳۰ میلیون مترمکعب است.
دیدگاه شما