به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،حمیدرضا متین امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان همدان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در مدت فعالیت بنده در بخش پرداخت تسهیلات رونق تولید 487 واحد ثبت سامانه شده که پرداختهای آن 378 میلیارد تومان است.
وی از پرداخت تسهیلات 456 میلیارد تومانی در دو بخش صنوف تولیدی و صنعت توسط بانکهای عامل خبر داد و عنوان کرد: تاکنون 251 میلیارد تومان در بخش صنعت و 205 میلیارد تومان در بخش صنوف تولیدی تسهیلات پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان با بیان اینکه تاکنون 410 میلیارد تومان تسهیلات به 489 واحد تولیدی در بخش رونق تولید پرداخت شده است، افزود: سهمیه تسهیلات رونق تولید در استان همدان 6 هزار و 600 میلیارد ریال است که تاکنون 479 واحد اقدام به اخذ به این صورت که 70 درصد سهمیه رونق تولید در استان جذب شده است.
وی با اشاره به اینکه در مجموع تاکنون 860 میلیارد تومان تسهیلات در بخشهای مختلف پرداخت شده است، عنوان کرد: پیشبینی ما برای دو ماه آینده نیز یک میلیارد و200 میلون تومان است.
متین با بیان اینکه 4 پروژه ملی در بخش اقتصاد مقاومتی برای استان در نظر گرفته شده بود، گفت: تاکنون دو پروژه گندله سازی و ارابه نسیم الوند به بهره برداری رسیده و دو پروژه فروسیلیس غرب پارس و فروسیلیس آذرخش در اسفند ماه سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه پروژه شرکت گندله سازی برای تکمیل چرخه فولاد استان در شهرستان اسدآباد احداث شد، تصریح کرد: عملیات اجرایی احداث این پروژه در دولت یازدهم با 186 میلیارد تومان به چرخه تولید آمده که 243 شغل مستقیم و 500 شغل غیرمستقیم ایجاد کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان در خصوص احداث پروژه ارابه نسیم الوند در شهرستان کبودر اهنگ به عنوان پروژه ملی استان عنوان کرد: این پروژه با سرمایه گذاری یک هزار و 670 میلیارد ریال برای 312 نفر اشتغالزایی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه در احداث پروژه فروسیلیس غرب پارس 4.7 میلیون دلار تسهیلات بانک صنعت و معدن و 70 میلیارد تومان تسهیلات ریالی استفاده شده است، افزود: این پروژه در شهرستان ملایر با ایجاد اشتغال برای 108 نفر ایجاد شده که پیش بینی ما این است که در 15 اسفند ماه مجوز آن صادر شود.
متین با بیان اینکه پروژه فروسیلیس آذرخش به عنوان پروژه ملی در بخش اقتصاد مقاومتی در شهرستان ملایر ایجاد شده است، تاکید کرد: سرمایهگذاری طرح 97 میلیارد تومان بوده که در اسفند ماه افتتاح و برای 165 نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به برگزرای جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تصریح کرد: تعداد مصوبات اجرایی شدن در سال 96 و 95 در مجموع 890 بوده که 473 مصوبه آن به مرحله اجرا رسیده و 310 تا در حال پیگیری است و 32 طرح با عدم انصراف همراه بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه اقبال سرمایه گذاری استان در پایان دولت دهم 2 هزار و 900 میلیارد تومان میزان سرمایه گذاری بود، یادآور شد: در پایان دولت یازدهم این عدد به 8 هزار و 600 میلیارد تومان افزایش یافته که توسط آن 30 طرح بزرگ در استان ر ا پیگیری کردیم.
دیدگاه شما