به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، علی مالمیر بعدازظهر امروز در ستاد خدمات سفر استان همدان با اشاره به اینکه همدان هرساله بهمنماه در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران شرکت میکند، اظهار داشت: در این نمایشگاه همه ادارات میراث فرهنگی، بخش خصوصی و غیره حضور داشتند.
وی با بیان اینکه هرساله به استان همدان در سالن 38 غرفهای تخصیص مییافت، افزود: امسال برای استان همدان سالنی مجزا و در یک هزار و 800 مترمربع در نظر گرفته شد.
مالمیر بیان کرد: در این سالن علاوه بر تبلیغ رویدادهای همدان 2018 و جاذبههای گردشگری، همدان با سرفصل و عنوان همدان مقصد گردشگری کودک و خانواده حضور داشت که این امر برای اولین بار در نمایشگاه بینالمللی تهران اتفاق میافتاد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان با تأکید بر اینکه همدان با همکاری و همافزایی بخشهای خصوصی، عمومی، شهرداری، شرکت سیاحتی علیصدر و غیره در این نمایشگاه حضور داشت، گفت: امسال جمعیت خانوارهای بازدیدکننده از نمایشگاه تا سه برابر افزایشیافته بود.
مالمیر تأکید کرد: رویکرد مثبت سالن همدان در نمایشگاه گردشگری و پخش مستقیم برنامههای سالن همدان در صداوسیما از جمله دلایل افزایش سه برابری بازدیدها از این نمایشگاه بود.
وی با اشاره به اینکه در سالن همدان در نمایشگاه بینالمللی گردشگری غرفه باستانشناسی کودک دایر بود که همین ایده سبب شد که کارگاه باستان شانسی کودک در محوطه هگمتانه ایجاد کنیم، ابراز کرد: غرفه سفالگری کودکان از دیگر بخشهای سالن همدان در نمایشگاه گردشگری تهران بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان با بیان اینکه کودکان عناصر مهم و تأثیرگذاری برای تصمیمگیری خانوادهها در انتخاب مقاصد سفر هستند، تأکید کرد: با سرمایهگذاری اندک در این زمینه میتوانیم جاذبههای برای کودکان ایجاد کنیم.
مالمیر با تأکید بر اینکه از پیشنهادات شهرستانها در راستای برگزاری رویدادهایی همزمان با رویداد همدان 2018 استقبال میکنیم، بیان کرد: پیشنهادهایی نظیر برگزاری جشنواره اسب اصیل ایرانی به دبیرخانه ارائه شده و دبیرخانه رویداد همدان 2018 در محل همایشهای بینالمللی و قرانی همدان دایر شده است.
وی با اشاره به اینکه نظرسنجیها نشان میدهد که در سالهای گذشته با همراهی مسئولان خدمات مطلوبی به مسافران نوروزی ارائهشده است، عنوان کرد: تفاوت نوروز امسال با سال قبل این است که امسال برنامههای نوروزی اکثراً با محوریت همدان 2018 و رویدادهای بینالمللی آسیایی در همدان برگزار میشود.
مالمیر با بیان اینکه ساماندهی ورودیهای همدان در کمیته زیرساخت رویداد همدان 2018 در حال انجام است، عنوان کرد: ساماندهی بخشی از ورودیهای همدان تا نوروز امسال به تمام نمیرسد اغما تا برگزاری رویدادهای 2018 انجام میشود.
وی با تأکید بر اینکه حدود 8 هزار کارگاه منبت در استان فعال است که 45 درصد از شاغلان حوزه صنایعدستی را فعالان حوزه منبت تشکیل میدهند، تصریح کرد: فعالان این حوزه از ما انتظار دارند تا تولیدات خود را در نمایشگاه خاص مبل و منبت عرضه و تبلیغ کنند.
انتهای پیام/ ع
دیدگاه شما