5. اسفند 1396 - 13:58   |   کد مطلب: 6692
رئیس اتحادیه طلا و جواهر همدان با بیان اینکه ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده طلا موجب رکود در بازار گفت: در گذشته طلا به عنوان سرمایه و سبد خانوار قرار داشت و اکنون به عنوان کالا محسوب می‌شود و ضرر زیادی را به بازار طلا وارد کرده است.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،مهدی غلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان اینکه 485 عضو در اتحادیه ما عضو وجود دارد که طلا، جواهر، ساعت، عینک و نقره و طلاساز زیر مجموعه اتحادیه طلا و جواهر قرار دارند اظهار داشت: دو الی سه سال است که همکاران ما مالیات خود را پرداخت می‌کنند و مشکل خاصی وجود نداشته است و در وصورت وجود اعتراض نیز مشکل مرتفع شده است و یا به هیئت‌های دادرسی مالیاتی ارسال شده است.

وی بیان کرد: مشکلی که باعث رکود بازار شده موضوع 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده طلا است که معمولا نام آن را مالیات بر مصرف گذاشته‌اند و خریدار باید آن را پرداخت کند و این سبب می‌شود که خریدار در زمان فروش طلا متضرر شود و همین موضوع باعث رکود بازار شده و خریداران معمولا طلا نمی‌خرند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر همدان با بیان اینکه پیش‌فروش سکه از سوی بانک مرکزی باعث افت قیمت طلا شده است گفت: با بالا رفتن قیمت دلار، قیمت طلا هم بالا رفت چراکه انس جهانی بر حسب دلار محاسبه می‌شود و چون قیمت دلار در کشور بالا بود قیمت طلا هم در بازار ایران بالا رفت.

طلا از سرمایه خانوار به کالا تبدیل شده است

غلامی عنوان کرد: در گذشته طلا به عنوان سرمایه و سبد خانوار قرار داشت و اکنون به عنوان کالا محسوب می‌شود و همکاران ما نیز به این 9 درصد اعتراض دارند و مطالبه می‌کنند که 9 درصد به 3 درصد اجرت ساخت تبدیل شود و بازار از رخوت و کسادی خارج شود.

وی گفت: امسال طی توافقنامه‌هایی که توسط خود مودیان که پر شده به میزان 8 درصد به مالیات سال گذشته آنها اضافه می‌شود که آن به تشخیص ممیز بستگی دارد و این مربوط به سال 95 بود و در سال 96 در کل نحوه دریافت و پرداخت مالیات فرق می‌کند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر همدان افزود: به طور کلی تمامی اصناف از نحوه پرداخت مالیات و میزان تعیین شده ناراضی هستند ولی معمولا دادرسی مالیاتی وجود دارد و می‌توانند اعتراض خود را اعلام کنند و نمایندگان با بررسی موضوع و اسناد و مدارک نسبت به تعدیل مالیات اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/ ع

دیدگاه شما

آخرین اخبار