به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، حمیدرضا حاجی بابایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت : بحران آب در کشور یکی از اساسیترین محورهایی است که باید با برنامهریزی مناسب در راستای پیشگیری از پیامدهای آن حرکت کرد لذا در این راستا همدان یکی از استانهایی است که با توجه به عوامل و مولفههای تاثیر گذار در منابع آبی مورد توجه بوده است.
وی با بیان اینکه پیگیری پروژههای آبرسانی در دوره های ششم ، هفتم و هشتم مجلس در اولویت کاری من بوده است به گونهای که در سفرمقام معظم رهبری یکی از مصوبات تامین آب همدان بود، افزود: به محض شروع فعالیت مجلس دهم پیگیریها از سر گرفته شد و روز گذشته جلسه با مدیران پروژه آبرسانی به همدان در محل کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تشکیل شد.
حاجی بابایی با بیان اینکه در این جلسه که مدیرعامل آب منطقهای، مدیر دفتر فنی، مدیرعامل موسسه ثارالله از زیر مجموعههای قرارگاه خاتم الانبیاء که اجرای پروژه آبرسانی به همدان را بر عهده دارد، تشکیل شد اظهار داشت: این نشست در ادامه پیگیری پروژه تامین آب شرب همدان در بلند مدت که در چند جلسه با وزیر نیرو و همچنین مکاتباتی که بر ضرورت پیگیری و در اولویت قرار دادن این امر مهم در دستور کار وزارت نیرو تاکید شده بود، صورت گرفت.
نماینده مردم همدان افزود: بررسی نقشههای اجرایی پروژه، ضرورت تشکیل جلسات مستمر در وزارت نیرو و پایش دقیق مراحل اجرایی پروژه، تامین منابع مالی با توجه به این که منابع عمومی پیش بینی شده در لایحه بودجه پاسخگوی طرح نخواهد بود و تقویت آن توسط دولت و پیگیری مجلس، ضرورت تسریع در مباحث طراحی پروژه به گونهای که در ابتدای سال1397 عملیات اجرایی آن شروع شود،در این نشست مورد تاکید قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این جلسه، ایستگاه پمپاژ و خط لوله به طول 14.5کیلومتر تا محل تقسیم آب توسط شرکت توسعه منابع آب ونیروی ایران پس از دریافت تایید سازمان برنامه و بودجه پیگیری و اجرا میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: نظارت بر یکپارچگی سیمای طرح وپوشش همه نیازهای شرب در محدود مطالعات و طرحها توسط شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور عمل خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این پروژه تامین آب به مقدار 53 میلیون متر مکعب به استان همدان صورت خواهد پذیرفت، گفت:در حوزه کشاورزی نیز با توجه به اسناد فرادستی و برنامههای توسعهای کشور باید مختصصان نسبت به طراحی الگوی کشت در مناطق مختلف استان متناسب با شرایط� بومی و منطقهای و پتانسیل موجود منابع آبی و سایر مولفههای تاثیر گذار باید از چالشها و فرصتهای هر منطقه در توسعه کشاورزی استفاده شود.
انتهای پیام/ ع
دیدگاه شما