16. اسفند 1396 - 11:39   |   کد مطلب: 6773
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان گفت: امروز با توجه به تلاشهای اقتصادی صورت گرفته در چند نقطه از استان از جمله در شهرک صنعتی قهاوند سرمایه گذاران المانی و انگلیسی مستقر شده اند.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان با اشاره به آلایندگی دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی بهاران گفت: محیط زیست وضعیت واحدهای آلاینده شهرک صنعتی بهاران را تعیین تکلیف کند.

کیوان گردان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در استان تا قبل از سال 92 سرمایه گذاری خارجی بسیار اندک بود اظهار داشت: با توجه به شعار سال اقدامات اقتصادی مهمی در استان همدان انجام شده و با توجه به مشکلات موجود سرمایه گذارهای خوبی جذب استان شده اند.

وی ادامه داد: امروز با توجه به تلاشهای اقتصادی صورت گرفته در چند نقطه از استان از جمله در شهرک صنعتی قهاوند سرمایه گذاران المانی و انگلیسی مستقر شده اند.

گردان با اشاره به منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد گفت: با توجه به توان بالای این منطقه مجوزهای اولیه برای سرمایه گذاری ایتالیایی ها اخذ شده است.

وی به سرمایه گذاری عراقی ها در ملایر اشاره کرد و افزود: در شهرک صنعتی رزن نیز دو طرح سرمایه گذاری خارجی، تولید بخاری و تولید بردهای الکترونیکی افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان به تلاشهای استاندار برای انتقال مجموعه شستا به استان اشاره کرد و گفت: بدلیل عدم سرمایه گذاری دو صندوق مهم بازنشستگی و شستا، منابع قابل توجهی از سرمایه کشور در اختیار این دو صندوق قرار دارد.

وی گفت: مطالعات فنی و مهندسی از معادن استان خوب بوده و پروژه آتیه پاک صبا با بیش از 90 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری با 280 نفر اشتغال، 28 درصد پیشرفت فیزیکی دارد ضمن اینکه در مورد شستا صندوق تامین اجتماعی نیز در حال اخذ زمین در شهرک نهاوند در خارج از شهرک صنعتی برای تولید اکسید منیزیوم است و تولید شمش منیزیم پیگیری می‌شود.

گردان ادامه داد: امروز تولید آهن اسفنجی در استان در حال انجام است و فعالیت سه طرح فولادی تولید میلگرد در شهرک صنعتی ویان همدان را به قطب تولید فولاد تبدیل کرده است و این چرخه در استان جان دوباره ای گرفته است.

وی عنوان کرد که با حمایت وزارت صنایع 4 طرح مهم در استان شامل؛ تولید گندله صبانور در اسدآباد، توسعه شرکت فروسلیس جوکار در ملایر با ظرفیت 12 هزارتن که امروز به 25 هزار تن رسیده است و دو پروژه فروسیلیس دیگر نیز در حال اجراست.

وی با بیان اینکه در تویسرکان شروع پروژه خوشه مبل منبت تویسرکان نهاوند و کشمش ملایر ثبت شد، گفت: ناحیه صنعتی فراموش شده فرسفج، امروز به قطب دارویی کشور تبدیل شده و 3 واحد تولیدی دارو در این منطقه مستقر شده اند.

گردان در پاسخ به سوالی مبنی بر فعالیت دو واحد تولیدی آلاینده در شهر صنعتی بهاران که سبب استشمام بوی متعفن شده است، اظهار داشت: در حال حاضر دو شرکت تولید اسید در این شهرک فعال هستند و شرکت شهرکهای صنعتی تنها موظف به ایجاد زیرساختهای لازم جهت استقرار واحدهای تولیدی است و این مجموعه مجوزی صادر نمی کند.

وی ادامه داد: در مرحله استقرار و صدور پروانه بهره‌برداری، نظارت بر عهده حفاظت محیط زیست است و به این سازمان گفته شده اگر واحدهای تولید تخلفاتی دارند برخورد صورت گیرد چرا که معتقدیم هم باید صنعت ایجاد شود هم اینکه چارچوب قوانین محیط زیست رعایت شود بنابراین هر تصمیمی که حفاظت محیط زیست برای این شهرک بگیرد، تابع آن خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی همدان با اشاره به فعالیت850 واحد و اشتغال  13 هزار و 900 نفر در شهرکهای صنعتی، گفت: امسال با سرمایه 500 میلیارد تومان، 50 واحد جدید در شهرکهای صنعتی به بهره برداری رسید.

گردان از استقرار صنف لوازم خانگی استان در شهرکهای صنعتی خبر داد و افزود: 80 قطعه زمین در اختیار این صنف قرار گرفته است که بزودی انتقال این صنف صورت می گیرد.

وی گریزی به صادرات استان زد و عنوان کرد: امر صادرات امری دستوری نیست، بلکه نیاز به مذاکره، حمایتهای سیاسی و آموزش دارد که مهمترین وجه صادرات آموزش است که متاسفانه برخی واحدها در این مورد آموزشهای لازم را کسب نکرده اند.

گردان با بیان اینکه در حوزه بازار صادراتی برای حمایت از صنایع کوچک، وارد بازارهای خارجی شدیم اظهار داشت: سال گذشته برای نخستین بار در استان دو پاویون اختصاصی از تولیدات استان را در دو نمایشگاه بین المللی داشتیم، این دو نمایشگاه در world food مسکو و نمایشگاهی نیز در عراق برگزار شد و تنها استانی در کشور بودیم که پاویون اختصاصی داشت.

وی گفت: در بازارهای روسیه، عراق، افغانستان، قطر و غیره توانمندی از واحدهای خود را دیدیم و این واحدها می‌توانند در این بازارهای هدف کار کنند، ضمن اینکه صادرات نیاز به حمایت‌های دیپلماتیک و آموزش دارد و باید به تولیدکنندگان این موضوع را آموزش دهیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به فعالیت مرکز خدمات کسب و کار همدان نیز بیان کرد: ظرفیت این مرکز استقرار 32 واحد و شرکت است که 26 مورد از این دفاتر در اختیار مجموعه‎های مختلف قرار دارد و این مرکز در سال 92 محل متروکه‌ای بود و اکنون 112 پروژه را با مجموعه‌های مختلف اجرا خواهند کرد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار