به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، یاسر نانکلی بعد از ظهر امروز در هشتمین جشنواره پروژههای علمی جابربنحیان استان همدان با اشاره به اینکه حذف آزمونهای مدارس سمپاد و حذف تکالیف پیک نوروزی در یک سال و نیم گذشته تحول عظیمی را در حوزه آموزش و پرورش دوره ابتدایی ایجاد کرده است، اظهار داشت: رویکرد اصلی در حوزه معاونت آموزش ابتدایی این است که بگذاریم کودکان در این دوران کودکی کنند چراکه کودکان با کودکی کردن بزرگ میشوند و نباید این فرصت را از آنها بگیریم.
وی با بیان اینکه علاوه بر آموزش مهارتهای پایه یادگیری، اجتماعی کردن کودکان از رویکردهای معاونت آموزش ابتدایی است، افزود: نباید فراموش شود که دوره ابتدای دوره بسیار مهمی برای کودکان است و بایستی علاوه بر آموزش مفاهیم پایه روشهایی به دانشآموزان بیاموزیم که خودشان بتوانند به یک یادگیرنده مادامالعمر تبدیل شوند.
نانکلی با تأکید بر اینکه برگزاری جشنوارههایی نظیر جشنواره جابربنحیان به شکوفایی استعدادهای دانشآموزان کمک میکند، تصریح کرد: برگزاری این گونه جشنوارهها میتواند راهگشای پژوهشهای علمی به وسیله اجرای پروژههای عملی است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه طرح پروژههای علمی دانشآموزان از جمله اقدامات انجام شده در راستای جشنواره جابربنحیان است، بیان کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی برای 5 هزار و 600 نفر معادل 64 درصد از معلمان استان برای اینکه در برگزاری جشنواره راهنمای دانشآموزان باشند از دیگر اقدامات انجام شده است.
نانکلی با بیان اینکه در هشتمین جشنواره جابربنحیان 84 هزار و 760 دانشآموز یعنی 52 درصد از دانشآموزان استان شرکت کردهاند، عنوان کرد: یکهزار و 496 آموزگار معلم راهنمای این دانشآموزان بودهاند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان با تأکید بر اینکه دانشآموزان 735 مدرسه از کل استان در این دوره از جشنواره جابربنحیان شرکت کردهاند، ابراز کرد: حدود 50 درصد از مدارس استان در جشنواره جابربنحیان حضور داشتند.
نانکلی با اشاره به اینکه در مجموع 26 هزار و 151 پروژه به صورت گروهی در این دوره از جشنواره توسط دانشآموزان تهیه شده است، اظهار داشت: از این تعداد 19 هزار و 563 پروژه به صورت گروهی و 6 هزار و 6 هزار و 586 پروژه به صورت انفرادی تهیه شده است.
وی با بیان اینکه از 26 هزار و 151 طرح 6 هزار و 52 طرح با همکاری یکهزار و 126 معلم راهنما و از 626 مدرسه وارد مرحله منطقهای شد، گفت: 211 دانشآموزان همراه 92 طرح وارد مرحله استانی جشنواره جابربنحیان شدند و در طول دو سال متوالی آثار برگزیده استانی در بین آثار برگزیده کشوری نیز بودند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان تأکید کرد: هدف نهایی برگزاری جشنواره جابربنحیان پرورش دانشمند نیست بلکه هدف این است که لذت آموختن را به دانشآموزان بچشانیم.
دیدگاه شما