به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،سید سعید شاهرخی ظهر امروز در شورای برنامهریزی استان با بیان اینکه 85 درصد بودجهها در تهران و در اختیار وزارتخانهها است اظهار داشت: اعتباراتی که برای استانها در نظر گرفته میشود رقم بسیار ناچیزی است در نتیجه این مدیران هستند که باید با حضور در وزارتخانهها و ارائه برنامههای مناسب از اعتبارات ملی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه امروز استان همدان یک کارگاه تمام عیار کار، تلاش و فعالیت است، افزود: وضعیت کنونی استان نتیجه پیگیری مسئولان، مداومت و جدیت آنها در انجام کارها است.
استاندار همدان با اعلام اینکه سهم استان همدان در بودجه سه برابر افزایش یافته است، ابراز کرد: کمتر استانی مانند همدان داریم که تمامی راههای آن تبدیل به بزرگراه شده و یا چهار بانده شده باشند، به همین دلیل است که امروز ما رسیدگی به برخی راههای فرعی را نیز در دستور کار قرار دادیم.
وی درباره وضعیت راهآهن همدان عنوان کرد: با پیگیری نمایندگان استان توانستیم ایستگاه راه آهن را به داخل شهر منتقل کنیم، پروژهای که مسیریابی آن انجام شده و بهزودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود تا مردم بتوانند از مسیر کوتاهتری از فضای قطار و راهآهن استفاده کنند.
شاهرخی با اشاره به کلنگزنی راهآهن جاده کرمانشاه- نهاوند اظهار داشت: خوشبختانه علاوه بر گسترش فضای ریلی در استان، در بخش درمانی نیز توانستهایم به قطب کشور تبدیل شویم.
وی با بیان اینکه استان همدان در بخش اجرای پروژههای درمانی رتبه اول کشور را دارد، مطرح کرد: پروژههای بزرگ درمانی استان به دلیل اینکه پیمانکاران خوبی عملیات اجرایی آنها را برعهده گرفتند از وضعیت مناسبی برخوردار هستند.
استاندار همدان خطاب به مدیران بیان کرد: علاوه بر این که ما توانستیم 200 میلیارد تومان اعتبار در دیدار با سعیدیکیا برای استان جذب کنیم، اعتبارات هزینه ای استان نیز به 328 میلیارد تومان افزایش یافته است و این یعنی ما می توانیم تا پایان سال حقوق و مزایای کارمندان و پرسنل را پرداخت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اعتبارات و بودجههای شهرستانها در اختیار فرمانداران است، گفت: اعتبارات در نظر گرفته شده برای پروژههای عمرانی استان 357 میلیارد تومان است که باید شهرستانها با تشکیل کمیتههای برنامهریزی برای استفاده از این اعتبارات، اقدام کنند.
شاهرخی با اعلام اینکه مسئولیت مطالعه پروژه قطار شهری همدان را نیز شهرداری برعهده گرفته است، افزود: تا زمانی که مطالعات این طرح اجرا نشود نمیتوانیم برای جذب اعتبار و آغاز عملیات اجرایی آن اقدامی کنیم.
وی درباره سند راهبردی توسعه استان نیز تصریح کرد: این سند مسیر سه سال آینده استان را نشان می دهد مسیری که ما باید در پایان دولت، با جذب 15 هزار میلیارد سرمایه گذاری و ایجاد 60 هزار شغل، نرخ بیکاری در استان را به 7 درصد برسانیم.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه باید در حوزه صنعت چهار هزار و 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری کنیم، بیان کرد: بخش عمده این سرمایهگذاری مربوط به معدن است کما اینکه هم اکنون نیز هزار و 500 میلیارد تومان طرح معدنی برای استفاده از سنگهای استان تهیه شده است.
وی درباره لزوم جذب اسناد خزانه توسط دستگاه اجرایی استان نیز ابراز کرد: اگر دستگاهی نتواند تا روز شنبه اسناد خزانه را جذب کند ما از ظرفیت این اسناد برای تکمیل پروژههای بزرگ استان استفاده میکنیم.
شاهرخی از اختصاص 82 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض برای جبران خسارت سیل در بخش کشاورزی خبر داد و بیان کرد: بهزودی این اعتبار در چارچوب قانون به کشاورزانی که در این عرصه آسیب دیدهاند پرداخت میشود.
وی خطاب به مدیران با تاکید بر اینکه از آغاز هر گونه پروژه جدید جدا خودداری کنند اظهار داشت: هم اکنون دو هزار پروژه نیمه تمام از سالهای گذشته در استان به یادگار مانده است که باید ما حداقل پروژههای با85 درصد پیشرفت فیزیکی را تمام کرده و به مردم تحویل دهیم.
استاندار همدان درباره فعالسازی فرودگاه همدان نیز تصریح کرد: با پیگیری نمایندگان توانستیم پرواز حجاج از فرودگاه همدان را پس از 10 سال تعطیلی فعال کنیم، به گونهای که امسال 4600 حاجی همدانی از فرودگاه همدان به عربستان اعزام شود.
وی افزود: ما توانستیم با همکاری مجمع نمایندگان استان یک عمل غیر ممکن را انجام دهیم به همین دلیل با فعالسازی پرواز حجاج از فرودگاه همدان اعلام کردیم میتوانیم میزبان حجاج استانهای زنجان، کردستان و لرستان نیز باشیم.
انتهای پیام/ح
دیدگاه شما