به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، راه اندازی مجهزترین دستگاه گاما اسکن در کلینیک امید همدان یک روش تشخیصی برای بیماران است که به وسیله آن اسکن استخوان، پرفیوژن میوکارد، اسکن بیماریهای التهابی و عفونتها، کلیه و مجاری ادراری، تیروئید، پارا تیروئید، اسکن خونریزیهای گوارشی و غیره با تعرفه دولتی و ارزان قیمت برای بیماران انجام میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: دستگاه گاما کمرا در مرکز پزشکی هسته ای کلینیک امید راه اندازی شده؛ هزینه ای بالغ بر 65 میلیارد ریال در بر داشته است. همچنین دستگاه رادیولوژی این مرکز با اعتبار 7 میلیارد ریال خریداری و نصب شده است.
دکتر رشید حیدری مقدم اظهار داشت: این دستگاه با سرمایه گذاری 10 میلیارد تومانی بخش خصوصی از کشورهای خارجی خریداری شده و در اختیار بیماران قرار داده شده است.
وی با بیان اینکه قبلا چنین دستگاهی در استان وجود نداشته و بیماران مجبور بودند برای انجام این روش تشخیصی به تهران بروند، ابراز کرد: با راه اندازی این دستگاه، همه بیماران استان پوشش داده میشوند و حتی سایر استان ها را نیز پوشش میدهیم.
بخش درمانی پزشکی هستهای افتتاح میشود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از راه اندازی بخش درمانی پزشکی هسته ای تا 6 ماه آینده خبر داد و گفت: پزشکی هسته ای یک روش درمانی موثر برای بسیاری انواع سرطان و بسیاری از بیماریها است.
حیدری مقدم با تاکید بر اینکه افتتاح مرکز پزشکی هسته ای یکی از مهمترین پروژههایی است که در دهه فجر به بهره برداری رسید، اظهار داشت:چهار پروژه به صورت همزمان در این مرکز افتتاح میشود که همگی توسط بخش غیر دولتی سرمایهگذاری شده است.
وی با بیان اینکه پنج کلینیک ویژه در همدان فعال است، تصریح کرد: ماهیانه 22 هزار بیمار در کلینیک امید همدان ویزیت میشوند که برابر با یک هفتم جمعیت کل استان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی در بخش خصوصی سازی پروژه ها موفق عمل کرده، گفت: سایر دستگاه های استان میتوانند از این تجربه موفق آموزش بگیرند.
حیدری مقدم در بخش دیگری از سخنانش از ساخت مرکز جامع سرطان توسط بنیاد خیریه مرحوم فرشچیان خبر داد و اظهار داشت: فاز اول این مرکز که مربوط به راه اندازی دستگاه های رادیوتراپی است در 6 ماهه نخست سال آینده به بهره برداری میرسد.
دیدگاه شما