به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،میتوان یکی از حساس ترین برهههای فوتبال ایران را حال حاضر بدانیم. جدا از وضعیت حساس تیم ملی فوتبال ایران در راه رسیدن به مرحله دوم و نهایی برای راهیابی به جام جهانی 2022، نابسامانی در تیم ملی فوتسال و پرونده حقوقی با مارک ویلموتس، بحث انتخاب رییس فدراسیون فوتبال در صدر قرار دارد.
از روز گذشته کار گروه سه نفرهای متشکل از سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال، یک عضو از کمیته حقوقی و همچنین ریاست حراست فدراسیون فوتبال تشکیل شده و صلاحیت شش کاندیدا باقی مانده بررسی میشود. محمدحسین قریب، مهدی محمد نبی، حبیب کاشانی، حیدر بهاروند، هدایت ممبینی و عباس صوفی شش فردی هستند که با کسب حداقل 10 امضا از اعضای مجمع فدراسیون فوتبال مرحله اول صلاحیت را رد کردهاند و حالا وارد راند نهایی شدهاند. راندی که نفرات نهایی برای حضور در انتخابات 25 اسفند را تعیین میکند.
*محمدحسین قریب: مدیرعامل سابق استقلال یکی از نفراتی است که در جمع آوری امضا از اعضای مجمع نیز با اختلاف نسبت به باقی کاندیداها قرار داشت و حتی 5،6 امضا بیشتر از حد معمول به دست آورد. قریب که طبق اخبار موجود گزینه اصلی وزارت ورزش برای جانشینی مهدی تاج است و از لحاظ قانونی نیز با مشکل زیادی رو به رو نیست. او از لحاظ بازنشستگی مشکلی ندارد و میتواند کار خود را در مجموعه دولتی ادامه دهد. از طرفی سابقه مدیریت فوتبالی در بالاترین سطح را دارد و از این رو مشکلی برای نشستن بر روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال ندارد. بی شک این سه ویژگی مهم او را برای رسیدن به سکان هدایت فوتبال ایران همراهی میکند.
*مهدی محمد نبی: دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال و عضو کنونی هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس یکی دیگر از نفراتی است که برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ثبت کرده و از شانس برای رسیدن به این عنوان بهره مند است. نبی نیز توانست 10 امضا اعضا مجمع را جمع آوری کرده و به راحتی از مرحله اول به سلامت عبور کند. این فرد از لحاظ سابقه مدیریتی به دلیل حضور در پست دبیرکلی و همچنین فعالیت در باشگاه پرسپولیس به عنوان قائم مقام و حالا عضو هیئت مدیره کارنامه لازم را دارد. از طرفی با مشکلی به نام بازنشستگی رو به رو نیست و میتواند یکی از گزینههای نهایی برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال باشد.
*حبیب کاشانی: مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس نیز توانست 10 امضا برای خود جمع کند و حالا در مرحله نهایی بررسی صلاحیت قرار دارد. این گزینه یکی از کاندیداهای جدی برای نشستن بر روی صندلی فدراسیون است اما با موانعی رو به روست. کاشانی با مشکل بازنشستگی در ادامه راه خود مواجه است. از این رو بحث جانبازی برای او پیش آمده که وی میتواند با توجه به این موضوع کار خود را پیش ببرد. اما نکته قابل توجه این است که برای افرادی که زیر 25 درصد جانبازی دارند باید مجوز از وزیر ورزش وجود گرفته شود. مجوزی که تنها دو سال اعتبار دارد و باید دوباره بعد از دو سال تمدید شود. حال باید دید که کاشانی و اعضای کمیته تعیین وضعیت برای حل این معضل چه راه حلی را در پیش میگیرند.
*حیدر بهاروند: سرپرست حال حاضر فدراسیون فوتبال نیز یکی از شانسهای مهم برای رسیدن به صندلی مهدی تاج در ریاست است. اما مهمترین مشکل او برای شرکت در انتخابات، بحث بازنشستگی است. بهاروند که بازنشسته وزارت نیرو به شمار میرود، نامه مهم سازمان بازرسی مبنی بر عدم نشستن بازنشستهها بر روی صندلی ریاست فدراسیون را پیش روی خود میبیند و باید دید در نهایت میتواند مجوز لازم از وزارت ورزش برای انتخابات 25 اسفند را دریافت کند یا خیر.
*هدایت ممبینی: سرپرست کمیته داوران نیز یکی دیگر از نفراتی است که در مرحله تایید صلاحیت نهایی قرار گرفته. یکی از مشکلاتی که پیش روی حضور دارد، عدم داشتن سابقه پربار مدیریتی در ورزش است و همین امر ممکن است او را از رسیدن به راند نهایی بازدارد. هر چند که ممبینی از شانس بالایی برای رسیدن به صندلی ریاست با توجه به حضور دیگر رقبا برخوردار نیست.
*عباس صوفی: شهردار همدان یکی دیگر از نفراتی است که در روز نهایی با تلاش فراوان 10 امضا از اعضای مجمع فدراسیون گرفت و حالا یکی از آن شش نفر است. صوفی هم مانند ممبینی شانس زیادی را برای رقابت با دانه درشتها ندارد. اما مشکل اصلی او نیز سابقه مدیریتی فوتبال است. صوفی به عنوان مدیرعامل پاس همدان کمتر از حد قانونی سابقه مدیریت ورزشی دارد و به احتمال فراوان از رسیدن به جمع نهایی و حضور در انتخابات 25 اسفند باز میماند.
با این حال میتوان نتیجه گرفت که باز هم محمدحسین قریب، مهدی محمد نبی و حبیب کاشانی از شانس بیشتری نسبت به باقی نفرات برای رسیدن به صندلی مهدی تاج برخوردار هستند و باید دید در نهایت سرنوشت مهمترین پست فوتبالی چه خواهد شد.
دیدگاه شما