به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،به نقل از وبدا، کیانوش جهانپور اظهار کرد: نمونههای آزمایشگاهی ارسالی هشت نفر از این بیماران در شهر قم، یک نفر در استان همدان، سه نفر در شهر تهران، دو نفر در استان مرکزی، دو نفر در استان اصفهان و دو نفر در استان گیلان، مثبت اعلام شد و چهار نفر دیگر نیز جان خود را از دست دادند.
وی یادآور شد: با احتساب موارد جدید تا امروز ۶۴ مورد قطعی ابتلا به کووید۱۹ در کشور داشتیم که متاسفانه ظرف روزهای گذشته، ۱۲ نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت گفت: آنچه بر اساس گزارشهای پزشکی ظرف روزهای اخیر مشخص شده این است که در مجموع، حال عمومی مبتلایان به این بیماری و بستریشدگان به ویژه در استانهای قم، تهران و گیلان روند بهتری دارد و رو به بهبودی است.
وی خاطرنشان کرد: از روز گذشته با تصویب کمیته درمان قرارگاه مرکزی مقابله با کروناویروس وزارت بهداشت، آخرین روشهای درمانی توصیه شده از جمله رژیم دارویی پنجگانه که مورد توافق متخصصان مربوطه قرار گرفته، برای همه بیماران بستری که مبتلا به کووید19 هستند، آغاز شده است.
جهانپور تصریح کرد: گزارش های اولیه روند مثبتی را در حال عمومی بیماران مبتلا به کروناویروس جدید نشان می دهد اما در حال حاضر نمی توان با قطعیت در مورد اثربخشی این رژیم دارویی قضاوت کرد و نیازمند بررسی ها و ارزیابی های بیشتری است البته خبر مثبت و نویدبخش روزهای اخیر این بود که حداقل سه نفر از بیماران بدحال مبتلا به کووید۱۹ که در بخش آی سی یو در اراک و تهران بستری بودند، با حال عمومی خوب به بخش منتقل شدند و حتی یکی از آنها با بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده است.
وی تاکید کرد: افراد فوت شده بر اثر کووید۱۹ اغلب اهل یا ساکن قم بودهاند و یا سابقه سفر به این شهر در روزها و هفتههای اخیر داشتهاند و از امروز ۲۲ مرکز به عنوان درمانگاه اختصاصی کرونا در شهر تهران دایر خواهد شد که در مجاورت آنها، آمبولانسهای اورژانس تهران با وسایل و امکانات حفاظتی حضور دارند، در صورت مشکوک بودن بیماران، به مراکز و بیمارستان های معین شهر تهران، منتقل خواهند شد و اطلاعات این درمانگاه ها به زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در خصوص مباحثی که در مورد قرنطینه تهران، مطرح شده، گفت: از نظر علمی و بر اساس دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت و نظر کمیته فنی کروناویروس، اعتقادی به قرنطینه کامل یک شهر نداریم و موضوعی که در مورد قرنطینه تهران مطرح شده به هیچ عنوان صحت ندارد و اگر قرار بود قرنطینه یا محدودیت ایجاد شود، این محدودیت باید برای شهر قم ایجاد میشد.
وی یادآور شد: ظرف روزهای اخیر، ستاد ملی مدیریت و پیشگیری از کروناویروس به ریاست وزیر بهداشت و با تصویب دولت و ابلاغ رییس جمهور تشکیل شده و در زیرمجموعه آن، قرارگاه اجرایی مبارزه با کروناویروس با شعار «کرونا را شکست میدهیم» در قالب یک بسیج ملی برای مقابله و مبارزه با کووید۱۹ تشکیل شده است.
جهانپور گفت: مسئولان کمیتههای این ستاد نیز با ابلاغ وزیر بهداشت منصوب شدند و تمام اقدامات و تصمیمات گرفته شده با نظر این ستاد ملی خواهد بود و همه دستگاههای دولتی و غیردولتی ملزم به رعایت این موارد خواهند بود.
وی ادامه داد: مراجعه مردم با علائم سرماخوردگی و شبه آنفلوآنزا به مطبها و مراکز بهداشتی ادامه دارد و مواردی که بر اساس شرح حال و علائم بالینی تریاژ و ارجاع می شوند، تحت نظر و بررسی قرار می گیرند و این روند ادامه دارد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اظهار داشت: امیدواریم که با رعایت بهداشت فردی و عمومی و عزم و انگیزه قوی که در جامعه به دنبال هوشیاری نسبت به این بیماری ایجاد شده، در کوتاه ترین زمان ممکن بتوانیم این بیماری را مهار، کنترل و حذف کنیم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما