31. فروردين 1399 - 12:44   |   کد مطلب: 8563
منتخب مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح شفافیت آرا جلوی بسیاری از تخلفات از جمله رانت خواری‌ها را خواهد گرفت گفت: مردم باید بدانند که نمایندگانشان در مجلس کجا رای مثبت و کجا رای منفی می دهند.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، کمال علیپور خنکداری، منتخب مردم قائم شهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه مردم در انتخابات مجلس نشان دادند از نمایندگان انتظاراتی دارند که در مجلس دهم برآورده نشده است گفت: مجلس یازدهم باید قبل از هر اقدامی طرح شفافیت آرا را در دستور کار قرار دهد.

وی با بیان اینکه طرح شفافیت آرا مقابل بسیاری از تخلفات از جمله رانت خواری ها را خواهد گرفت افزود: مردم باید بدانند که نمایندگانشان در مجلس با چه طرح هایی موافق و با چه طرح هایی مخالف هستند، کجا رای مثبت و کجا رای منفی می دهند، این شفافیت می تواند مقدمه ای باشد تا جلوی رانت خواری ها و زد و بندهای نمایندگان با مسئولان دولتی و دستگاههای مختلف اداری گرفته شود.

منتخب مردم قائمشهر در مجلس با اشاره به اینکه در مجلس یازدهم باید به طور جدی به مقوله مورد تاکید رهبری در زمینه جهش تولید توجه شود تصریح کرد: رونق تولید زمانی رخ می دهد که بتوانیم در بخش های عقب مانده در اقتصاد جهش داشته باشیم؛ کشور در زمینه اقتصادی دارای عقب ماندگی هایی است که برای رونق در تولید باید در این بخش ها جهش صورت گیرد.

علیپور ادامه داد: بسیاری از قوانین بانکی و مقررات موجود در حوزه تولید نیازمند بازتعریف هستند. باید مسیر حرکت تولیدکنندگان هموار شده و امکان بهره مندی بیشتر آنها از تسهیلات بانکی برای رونق تولید فراهم شود.  

وی با بیان اینکه مواجه کشور با بحران کرونا با مدیریت جهادی صورت گرفت خاطرنشان کرد: در قالب چنین مدیریت جهادی بود که وزیر صمت اعلام کرد برای کسانی که قصد تولید محصولات بهداشتی دارند پروانه تولید یک روزه صادر می شود، مجلس باید زمینه ای فراهم کند تا برای جهش تولید در تمام طول سال مدیریتی جهادی انجام شده و برای همه تولیدکنندگان ظرف مدت یک روزه پروانه تولید صادر شود.

منتخب مردم قائمشهر در مجلس با انتقاد از نحوه تصویب بودجه سالانه کل کشور گفت: در واقع نمایندگان فقط 600 یا 700 هزار میلیارد از بودجه که مربوط به بودجه عمومی است را بررسی و تصویب می کنند اما در پایان اعلام می شود که مجلس مثلا یک تریلیون بودجه تصویب کرده، باید سازوکاری اندیشیده شود که مجلس بتواند بودجه سازمانها و شرکت ها را نیز بررسی کند، باید دو لایحه بودجه یکی مربوط به بودجه عمومی و دیگری بودجه عمومی به مجلس ارائه شود.

علیپور خاطرنشان کرد: اصلاح قوانین مالیاتی باید به طور جدی در دستور کار مجلس یازدهم قرار گیرد تا بی دلیل به خاطر قوانین دست و پا گیر تولیدات بخش های مختلف از جمله کشاورزی در کشور راکت نماند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار