به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،به نقل از عصر همدان؛ 72سال است که رژیم منحوس و جعلی اسرائیل با حمایت کشور های غربی و عربی سرزمین فلسطین را اشغال کردند و طی این سال ها دست به کشتارهای وحشیانه و ظالمانه مردم مظلوم فلسطین زدند.
از جمله جنایات این رژیم جعلی می توان به جنایت کفرقاسم، کشتار حانین، عیترون، اوزاعی، راشیا، کونین، عدلون، عباسیه، صبرا و شتیلا اشاره کرد.
تا کنون بیش از 30 مورد کشتار فجیع فلسطینیان توسط رژیم غاصب و کودک کش در تاریخ به ثبت رسیده است که جای تعجب و سوال دارد که چرا سازمان ملل متحد در برابر بسیاری از این جنایات سکوت را ترجیح داده و حتی در برخی مواقع حامی این رژیم غاصب کودک کش بوده است.
امام خمینی(ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به نام روز جهانی قدس نامگذاری کردند و از آن به بعد همواره مهمترین مسئله جهان اسلام، مسئله قدس شریف بیان شده و در بیانات امامین انقلاب قدس، آزادی قدس و نابودی رژیم صهیونیستی مورد تاکید قرار گرفته است.
در خصوص تاسیس کشور اسرائیل، مسئله راهبردی قدس، مظلومیت فلسطینی ها، جریان سازش و جریان مقاومت، جنایت های رژیم صهیونیستی و دوران پسا اسرائیل با کارشناسان حوزه فلسطین و جهان اسلام گفتگویی داشتیم که در ادامه می خوانید.
نفوذ صهیونیستها و یهودیها بر انگلیسیها
سلمان رضوی، کارشناس مسائل فلسطین و رژیم صیهونیستی در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان؛ با بیان اینکه بحث ریشههای تأسیس و چرایی تأسیس رژیم صهیونیستی مسئله ای است که نیاز به نگاه تاریخی دارد، افزود: اگر کمی عقب تر رفته و به زمان تأسیس رژیم اسرائیل در سال ۱۹۴۸ که بعداز جنگ جهانی دوم بود، توجه کنیم، در جنگ جهانی اول مهم ترین نتیجه ای که در بحث فلسطین و رژیم صهیونیستی داشت، بحث فروپاشی امپراطوری عثمانی بود، چرا که مهم ترین امپراطوری جهان اسلام که فلسطین هم بخشی از آن بود، در آن زمان متلاشی می شود.
وی با تاکید بر اینکه صهیونیستها و یهودیها بر انگلیسیها نفوذ داشتند، خاطرنشان کرد: این موضوع باعث شد شرایط برای مهاجرت یهودیان و رفتن آنها به کشورهای دیگر فراهم شود و به تدریج یکی از عوامل اساسی تأسیس رژیم تا حدی فراهم شد.
رضوی با اشاره به اینکه در سال تأسیس رژیم صهیونیسنتی یک سوم جمعیت فلسطین را یهودیان تشکیل میدادند، گفت: صهیونیستها بر کشورهای بزرگ آن زمان به ویژه انگلستان نفوذ داشتند و توانستند با نفوذ انگلیسیها و بریتانیاییها آنها را به سمت خود متمایل و سیاستگذاری آنها را در خدمت خود بگیرند تا بتوانند به فلسطین نفوذ کنند.
این کارشناس مسائل فلسطین و رژیم صیهونیستی با بیان اینکه در آن زمان ضعف، فروپاشی و دود ستگی در جهان اسلام را داشتیم و در مقابل بین یهودی ها سازماندهی و انسجام وجود داشت، تصریح کرد: سازماندهی بین یهودیان و نفوذ روی انگلیسی ها به همراه تعهدات تاریخی که آن زمان اتفاق افتاد باعث شد که ۱۴ می ۱۹۴۸ وقتی که آخرین نیروهای انگلیسی از فلسطین خارج شدند، اسرائیلیها یا یهودی ها یا صهیونیستی ها شرایط را برای استقلال آماده ببینند و بتوانند اعلام خدمت خود را علنی کنند.
کمک ۱۴۰ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی
وی ادامه داد: آمریکا به عنوان قدرت برتر جامعه ملل و حامی اصلی رژیم صهیونیستی ظاهر می شود؛ از آن جایی که آمریکا به عنوان یک پایگاه قابل نفوذ در منطقه غرب آسیا بود، دنبال این رژیم است و رژیم صهیونیستی نیز به دلیل اینکه دنبال حمایت یک قدرت برتر در قالب اصل تحت الحمایگی بود، زیر چتر امریکا می رود؛ از آن سال به بعد شاهد کمک های سالانه مالی و نظامی آمریکا هستیم و تا الان حدود ۱۴۰ میلیارد دلار کمک به صورت مستقیم به رژیم صهیونیستی داشته است.
رضوی با تاکید بر اینکه علاوه بر بعد مالی، از بعد سیاسی هم شاهد هستیم شورای امنیت که بازوی اجرایی این سازمان است علیه رژیم اسرائیل مطرح میشود و آمریکا با حق وتو خود ناکارآمد می کند، افزود: حمایت امریکا از این رژیم فقط به شورای امنیت محدود نمیشود مثلاً یونسکو را میبینیم که آمریکا در حمایت از اسرائیل، از یونسکو خارج و دادگاه های بین المللی را تهدید میکند.
این کارشناس مسائل فلسطین و رژیم صیهونیستی گفت: همه فلسطینی ها و کشورهای عربی اسلامی دنبال حل این مسئله از طریق مقاومت مسلحانه بودند اما بعد از یکی دو دهه وقتی که اسرائیلیها با حمایت اروپا توانستند پیروزی هایی را به دست اورند، عده ای به این نتیجه رسیدند که باید در قالب قطعنامه های سازمانی ملل و در چارچوب سازش حرکت کنند.
رضوی ادامه داد: متأسفانه این فکر در فلسطین مقداری اثرگذار بوده و به نتیجه رسید و آقای عرفات رهبر جنبش فتح به تدریج به سمت مذاکره رفت که جدای از پیشینه این اتفاق، در دهه ۱۹۹۰ میبینیم به خاطر مجموعه ای از تحولات فلسطین، منطقه غرب آسیا و نظام بین الملل شرایط به نحوی پیش رفت که کنفرانس مادرید را در سال ۱۹۹۱ داریم و این کنفرانس پایه شروع مذاکرات شد.
تلاش ها برای مذاکره ثمر و نتیجه اساسی نداشته است
وی با تاکید براینکه حالا در سال ۲۰۲۰ و حدود ۳۰ سال مذاکره همچنان فلسطینیها و آنانی که اهل سازش هستند، در نقطه اول هستند، خاطرنشان کرد: تلاش ها برای مذاکره ثمر و نتیجه اساسی نداشته است اما در مقابل جبهه مقاومت چندین نتیجه به دست آورد و اولین نتیجه اخراج اسرائیلیها از جنوب لبنان بود؛ حزب الله لبنان با مقاومت مسلحانه موفق شد نهایتاً در سال ۲۰۰۰ اسرائیلیها را از جنوب لبنان اخراج و شش سال بعد یعنی در ۲۰۰۶ شاهد جنگ ۳۳ روزه و اولین و بزرگترین شکست اسرائیلی ها از گروه های مبارز را شاهد بودیم.
این کارشناس مسائل فلسطین و رژیم صیهونیستی گفت: بازدارندگی اسرائیل دچار خدشه ای جدی، نه فقط از سمت کشورهای منطقه مثل ایران و لبنان بلکه از سمت گروه های مبارز مستقر در نوار غزه شده است.
رضوی با بیان اینکه رهبر انقلاب چندین بار تأکید بر نابودی رژیم اسرائیل داشتند و فرمودند ۲۵ سال بعد را نخواهند دید، افزود:
وی با تاکید براینکه خود رژیم اسرائیل اذعان به این نابودی دارند، تصریح کرد: اسرائیلی ها، سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و صهیونیستی این موضوع را به کرات گفتند و جدا از اینکه یکی از راهکارها، مقاومت است بخش اعظم این قضیه به خود صهیونیستها برمیگردد چرا که اصالتاً برای فلسطین نیستند و فرهنگ ها، آداب و رسوم مختلفی دارند که اصالت سرزمینی و تاریخی برای آنان ایجاد نمیکند.
این کارشناس مسائل فلسطین نتیجه حضور 72 ساله صهیونیست ها در فلسطین اشغالی را فروپاشی اسرائیل دانست و گفت: زمانی عثمانی در کار نبود، فلسطینی ها بودند و عرب ها در فلسطین یا در منطقه شمات زندگی می کردند، الان هم جمعیت فلسطین بیشتر است لذا وقتی آن ها بروند، فلسطینی ها به خانه و زندگی خود برمیگردند.
در ادامه گفتگویی با محمد حسین قدیری ابیانه کارشناس جهان اسلام داشتیم که در ادامه می خوانید
غربی ها برای امان ماندن از شر یهودیان صهیونست کشور اسرائیل را تشکیل دادند
قدیری ابیانه استراتژیست و کارشناس مسائل سیاست خارجی نیز در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان؛ با اشاره نحوه تاسی اسرائیل و غصب قدس شریف اظهار کرد: پس از شکست آلمان نازی غربیها تلاش کردند تا از شر یهودیان راحت شوند و کشورهایشان را از آنان پاکسازی کنند لذا به فکر ایجاد یک کشور یهودی با این امید که یهودیان از کشورشان به این کشور مهاجرت کنند افتادند.
وی افزود:: در ابتدا بحثهای زیادی وجود داشت که این کشور در کجا تشکیل شود و یهودیان به کجا بروند؛ کشورهایی همچون اوگاندا، آرژانتین و بلیز از نقاطی بودند که برای تشکیل کشور یهودی مطرح شدند اما درنهایت غربیها فلسطین را انتخاب کردند برای اینکه با یک تیر دو نشان را بزنند یکی اینکه خودشان از شر یهودیان زیادهخواه راحت شوند و هم اینکه با تشکیل دولت یهودی در فلسطین جهان اسلام را دچار مشکل کنند.
رژیم صهیونیستی یک پادگان است که اصل و اساسش براثر تجاوز و جنایت بنانهاده شده است
استراتژیست و کارشناس مسائل جهان اسلام با بیان اینکه رژیم و دولت جعلی اسرائیل با شعار از نیل تا فرات تشکیل شد، اظهار کرد: این شعار بخشهای زیادی از 20 کشور اسلامی ازجمله مکه و مدینه در برمی گیرد، در همین راستا مکمل سیاستهای استعماری اسرائیل در تجزیه کشورهای اسلامی به قدرت رساندن حکومتهای دست نشانده در منطقه را همواره غربیها حمایت کردهاند تا آنها نیز حامی برای رژیم صهیونیستی باشد.
وی در پاسخ به این که پیروزی انقلاب اسلامی ایران چه نقشی در فعالیتهای رژیم صهیونیستی داشته است، گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی رژیم صهیونیستی همواره در نبردهای مختلف برتر بود، اما پس از با پیروزی انقلاب اسلامی روند معکوس شد و اسرائیل در جنگهایش شکست خورد به نحوی که روزی شعار از نیل تا فرات را سر میداد اما مجبور شد دور خودش دیوار بکشد و باوجوداین دیوار بازهم احساس امنیت نمیکند.
قدیری ابیانه با تاکید بر رو به اضمحلال بودن رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: ارزیابیهای مختلف دراینباره وجود دارد و این را هم حامیان این رژیم بهخوبی دریافتهاند و هم خودشان متوجه این موضوع شدهاند؛ شکلگرفتن مهاجرت معکوس از اسرائیل یکی از مسائل مهم این امر است.
وی ادامه داد: این خطری است که این رژیم صهیونیستی حس میکند و همه پی بردهاند که رژیم صهیونیستی رفتنی است و یکی از اصلیترین دلایلی که داعش تشکیل شد حفظ این رژیم بوده اما این واقعیت غیرقابلانکار است که رژیم صهیونیستی رو به اضمحلال است و دیر یا زود دورهاش به پایان خواهد رسید.
سازش در مسئله فلسطین به نتیجه نخواهد رسید
استراتژیست و کارشناس مسائل جهان اسلام با بیان اینکه گروههایی از فلسطین تن به دو دولت داده و پذیرفتهاند که رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد از روی اعتقاد نیست بلکه تصور آنان است، گفت: آن ها تصور می کنند اگر که نمیتوانند بر رژیم صهیونیستی فائق آیند پس حداقل بخشی از فلسطین را برای خود حفظ کنند، اما سازشهای طولانی و مکرر که از زمان یاسر عرفات شروع شد و تاکنون نیز ادامه داشته است نشان میدهد که روند سازش به نتیجه نخواهد رسید و رژیم صهیونیستی دست از جنایت بر نخواهد داشت.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه کشورهای غربی و عربی تلاش کردند این رژیم منحوس را حفظ کنند که آخرین تلاش آنان برای حفظ این رژیم به راه افتادن بحث معامله قرن است، افزود: متأسفانه رژیمهای مرتجع عربی برای حفظ رژیم صهیونیستی تلاش میکنند چراکه معتقدند اگر این رژیم نباشد نهضتهای اسلامی در کشورهای منطقه اوج گرفته در کشور آنها هم اتفاق میافتد.
دوران پسااسرائیل تمدن اسلامی جهانی شکل می گیرد
وی با اشاره به اینکه هنگامیکه رژیم صهیونیستی تضعیف میشود رژیمهای دستنشاندهای همچون آل سعود هم تضعیف می شوند، افزود: با نابودی رژیم صهیونیستی قطعاً زمینه برای شکلگیری وحدت جهان اسلام بیش از پیش فراهم میشود.
استراتژیست و کارشناس مسائل جهان اسلام گفت: استراتژیست های دوست و دشمن معتقد هستند که تمدن نوین اسلامی جهانی رو به شکلگیری است و در دوران پسا اسرائیل این تمدن شکل میگیرد و عقیده من این است که جوانان امروز ما هم سقوط رژیم صهیونیستی، افول و نابودی رژیمهای دستنشانده منطقه و همشکل گیری تمدن نوین اسلامی را درک میکنند.
رژیم صهیونیستی که با شعار از نیل تا فرات توسط کشورهای غربی تشکیل شد در این سالها تلاشهای فراوانی برای تحقق این شعار انجام داده اما شکلگیری جریان مقاومت و روشنگریهای امام خمینی(ره) از دهه 1340 شمسی و پیروزی انقلاب اسلامی و نامگذاری روز قدس همواره سدی در مقابل زیادهخواهیهای یهودیان صهیونیست قرار داشته است و بعد از 72 سال جنایت اسرائیل در فلسطین تنها سلاح مقاومت و ایستادگی می تواند شمارش معکوش نابودی رژیم صهیونیستی را سرعت بخشد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما