به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،احمد توصیفیان در کارگروه اشتغال همدان افزود: ۸۰۴ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت به بنگاههای آسیب دیده از بیماری کرونا در این استان اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: فرآیند نامنویسی برای دریافت این تسهیلات از روز ۲۴ خرداد در بانکهای عامل آغاز شده است و ۶ بانک دولتی و ۹ بانک خصوصی برای پرداخت این تسهیلات تعیین شده اند.
توصیفیان اضافه کرد: بخش زیادی از این تسهیلات به حمل و نقل شهری و برون شهری که هر کدام به عنوان یک واحد ثبت شدهاند، اختصاص مییابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان افزود: از تعداد واحدهای تعیین شده، نزدیک به ۳۰۰ واحد با اشتغال بیش از ۱۰ نفر مشمول دریافت تسهیلات کرونایی هستند که در مجموع ۱۷ هزار تن را شامل میشود.
وی ادامه داد: این آمار بر اساس پرداخت بیمه خویش فرما و کارفرمایی تامین اجتماعی دریافت شده است.
توصیفیان بیان کرد: افرادی که برای دریافت این تسهیلات پیامک دریافت نکردند یک هفته مهلت دارند تا برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کنند.
وی اظهار داشت: ۱۱ هزار و ۸۳۷ واحد در شهرستان همدان فعال است که تاکنون پنج هزار و ۲۱۷ واحد در سامانه پرداخت تسهیلات کرونایی ثبت نام کردند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان ادامه داد: با این حساب هفت هزار و ۷۸۳ نفر در همدان تاکنون در این سامانه ثبت نام کردند.
توصیفیان با بیان اینکه واحدهای باقی مانده تا شنبه ۳۱ خرداد مهلت ثبت نام در سامانه کارا را دارند افزود: واحدهایی که برای جبران خسارت ناشی از کرونا از بیمه بیکاری برای کارکنان خود استفاده نکردند به ازای هر نیرو میتوانند تسهیلات دریافت کنند.
وی گفت: امسال نزدیک به ۲۱۷ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای مرحله پنجم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی به همدان تخصیص مییابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه پیشبینی شده در سال ۹۹ نزدیک به ۱۹ هزار ۴۵۰ شغل در این استان ایجاد شود، اظهار داشت: در سه ماه گذشته برای چهار هزار و ۶۵۸ نفر اشتغال زایی شده است که ۲۴ درصد از این تعهد تعیین شده تحقق یافته است.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/
دیدگاه شما