به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،یکی از بزرگترین مشکلات اعضای تیم ملی بوکس و کاراته محل تمرین ملی پوشان است. این دو رشته رزمی برخلاف بقیه رشتهها از زیرساختها و امکانات ویژهای برخوردار نیستند و از همین رو تمرینات خود را در مکانهای ورزشی مختلف از مجموعه ورزشی آزادی گرفته تا انقلاب و حتی محل استقرار فدراسیونهای تابعه یعنی مجموعه کشوری و شیرودی انجام میدهند. دو رشتهای که مدال آور هستند به ویژه کاراته و همین خانه به دوشی در سال منتهی به المپیک یکی از دغدغههای بزرگ آنها محسوب می شود.
مجموعه ورزشی انقلاب به عنوان یکی از مجهزترین کمپلکسهای ورزشی ایران از دیرباز همیشه به این دو رشته ورزشی سرویس میداده و تمرینات ملیپوشان کاراته و بوکس در آستانه تورنمنتهای بزرگ از جمله بازیهای آسیایی معمولا در این مجموعه برگزار میشود. حضور در مجموعه انقلاب و فراهم بودن امکانات از جمله خوابگاه یکی از ویژگی های آن بود که سبب شده بود تا ملی پوشان حداقل در هنگام اردوی تیم ملی مشکلی نداشته باشند.
با توجه به حضور نوبرانه کاراته در بازیهای المپیک ۲۰۲۰ این دو رشته رزمی برای بازیهای پیش رو نیازمند یک نکان مناسب برای اردوهای خود باشند. با درخواست هر دو رشته و مساعدت رضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک سالن شماره ۹ مجموعه انقلاب به این دو رشته رزمی اختصاص یافت تا در سال منتهی به المپیک دغدغهای نداشته باشند. سالنی که پیش از این تنها اختصاص به بوکس داشت اما وسعت قابل توجه آن سبب میشود تا دو رشته برای تمرین در ان مشکلی نداشته باشند.
طبق هماهنگی و برنامه ریزیهای انجام شده قرار است این سالن به شکل مساوی و ۵۰-۵۰ بین دو رشته تقسیم شود. با توجه به شکل تمرینات دو رشته قرار بر این شده یک دیوار عایق در سالن تعبیه شود تا سر و صداهای احتمالی دو رشته مزاحم هم نباشند.
*طباطبایی: دو ورودی جدا برای دو رشته تعبیه میشود
سیدحسن طباطبایی رییس فدراسیون کاراته در خصوص تقسیم بندی زمان و تجهیزات سالن شماره 9 در مجموعه ورزشی انقلاب بین رشتههای بوکس و کاراته، اظهار داشت: روز چهارشنبه 25 تیرماه با فدراسیون بوکس تفاهم کردیم تا به صورت مساوی بین دو رشته کاراته و بوکس استفاده شود. به زودی نیز جداسازی انجام خواهد شد و با سرعت بالایی به دنبال این امر خواهیم بود تا پس از صدور مجوز ستاد مقابله با کرونا در ورزش، آغاز اردوها را به کاراته داد، تمرینات ملیپوشان در این سالن برگزار شود.
وی ادامه داد: از صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک بسیار تشکر می کنم که این لطف را به خانواده کاراته داشت و بعد از سالها، تیم های ملی کاراته کشورمان صاحب یک سالن تمرینی شد.
رئیس فدراسیون کاراته در خصوص صحبت های ثوری رئیس فدراسیون بوکس که امکانات و تجهیزات بیشتری به بوکس برسد، عنوان کرد: تفاهم نامه ای که بین دو فدراسیون کاراته و بوکس امضا شد، تمامی زمان، امکانات و تجهیزات سالن به صورت 50 به 50 بین یکدیگر تقسیم خواهد شد. سالن شماره 9 در مجموعه ورزشی انقلاب سالن بزرگی است و کفایت کار هر دو رشته را می کند و هر دو رشته رزمی استفاده بهینه را از ظریفیت های سخت افزاری این مجموعه خواهند کرد.
وی افزود: با توجه به فضای بزرگی که سالن شماره ۹ دارد، قرار است، به دو نیمه تقسیم شود و در ورودی مجزا برای هر رشته در نظر گرفته میشود تا ملی پوشان کاراته و بوکس بتوانند، از این سالن استفاده کنند.
رییس فدراسیون کاراته گفت: اختصاص سالن شماره ۹ مجموعه ورزشی انقلاب مقدمهای است، برای اینکه کاراته مکانی اختصاصی مثل ووشو و تکواندو داشته باشد. این سالن قدم اول ما در راه ساخت خانه کاراته است. چند محل برای خانه کاراته در نظر داریم که تا تایید نهایی در خصوص آن صحبت نمیکنم.
*ثوری: یک دیوار برای عایقبندی خواهیم کشید
حسین ثوری رییس فدراسیون بوکس در خصوص تفاهمنامه با فدراسیون کاراته برای استفاده از شالن شماره ۹ اظهار داشت: از بدو ورود من به فدراسیون بوکس و حضور رضا صالحی امیری در کمیته ملی المپیک بحث واگذاری سالن شماره 9 آکادمی انقلاب قوت گرفت و مکاتبات بسیاری صورت گرفت که این سالن به 4 فدراسیون واگذار شود و قرار بر این شد که بوکس را به مکان دیگری بفرستند. مقرر گردید یک سالن در شهرداری، یک سالن در دانشگاه علوم تحقیقات و حتی سالن جودو در مجموعه انقلاب جایگزین سالن شماره 9 شوند که در نهایت هیچکدام باب میل اهالی بوکس نبود.
وی افزود: در کمیته اجرایی کمیته ملی المپیک هم چندین جلسه برگزار شد و با دبیرکل و حتی رییس کمیته ملی المپیک رایزنی هایی صورت گرفت که قرار بر این شد که بوکس از آن جا نقل مکان کند و سالن شماره 9 به رشته های رزمی دیگر واگذار شود.
رییس فدراسیون بوکس درباره سالن شماره ۹ تاکید کرد: همه رشته ها زیر مجموعه کمیته ملی المپیک محسوب می شوند و این را هم در نظر داشته باشید که سالن شماره 9 به کمیته ملی المپیک مربوط می شود و آن ها می توانند تصمیمات حاکمیتی در خصوص آن لحاظ کنند. مهمترین امر برای فدراسیون بوکس در سالن شماره 9 داشتن 30 کیسه بوکس و 2 رینگ استاندارد می باشد.
ثوری درباره نحوه استفاده همزمان دو رشته از این سالن گفت: کاراته رشته ای است که با داد و فریاد همراه است و توافقی که با کاراته صورت گرفت، مبنی بر این بود که بین این سالن دیوار کشیده شود و یا از عایق صدا استفاده شود تا به نوعی که صدای این دو بخش همدیگر را اذیت نکند.
وی در پاسخ به اینکه بوکس چقدر نیاز به تمرین دارد، در مقایسه با کاراته که در طول سال مسابقات متعددی را تجربه می کند تصریح کرد: در کاراته ملی پوشان خود، هزینه سفرها را تقبل می کنند و یک نفر در کاراته می تواند در یک سال 13 بار قهرمان جهان شود در حالی که بوکس از رده نونهالان تا بزرگسالان تمامی اعزام های رسمی خود را به همراه داشته است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما