به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،چندی پیش یک پوشش آبی بر صورت مجسمه بوعلیسینا مستقر در آرامگاه بوعلی توجه عابران زیرک را جلب کرد، کمی دقت کافی بود که متوجه شویم، ماسکی است که بر صورت بوعلی سینا نقش بسته است. همین اتفاق در اسدآباد زادگاه بیداگر مسلمانان در قرن ۱۹ میلادی نیز رخ داد و مجسمه سید جماالدین اسدآبادی نیز ماسکپوش شد تا به همه متذکر شود که علاج مبارزه با این بیماری منحوس که زندگی میلیاردها انسان بر روی کره زمین را دستخوش حوادث غیر مترقبه و ناخوشایند کرده، استفاده از ماسکهای بهداشتی است.
به عبارت دیگر دغدغه اول مسؤولان کشوری و استانی این است که مردم در هر مجامعی که حاضر میشوند، از ماسک استفاده کنند و شعار معروف آن هم این است که «ماسک من از تو محافظت میکند و ماسک تو از من».
در حال حاضر نیز انواع ماسک در بازار در دسترس مردم قرار گرفته و آنها با توجه به نیاز خود نسبت به تهیه ماسک اقدام میکنند.
ایده ماسک پوش کردن مجسمه شیخ رئیس را که از سوی رشید حیدریمقدم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان مطرح شد و مسؤولان هم نسبت به اجرای آن اقدام کردند، را میتوان ستود. حتی اگر حجتالحق، شرف الملک حکیم ابوعلی سینا جسمش در میان ما حضور نداشته باشد، اما اشاره این نابغه مشرق زمین میتواند برای برخی از افراد که هنوز به اهمیت این موضوع اشراف پیدا نکردند، حجت باشد و تلنگری به حساب آید.
ماسک بوعلی و سیدجمالالدین اسدآبادی به عنوان بیدارگر جهان اسلام، اقدامی بدیع بود که در شرایط فعلی میتواند باری از دوش دکتر حیدریمقدم و همکارانش در بیمارستانها و مراکز بهداشت بردارد و مردم را بیش از گذشته همراه کند تا این کووید ۱۹ هرچه سریعتر از جهان رخت بر بندد و انسانها را به یکدیگر نزدیک کند. شاید غمانگیزترین پیامد این بیماری هراس انسان از انسان است به طوری که افراد سعی میکنند از یکدیگر دوری کنند و همین دوری منشأ بسیاری از مشکلات و آسیبها خواهد شد.
بیشک امروز آرزوی بسیاری از مردم این است که جشن بزرگ ریشه کنی این بیماری را در آرامگاه بوعلی وقتی هر انسانی کنار عزیزانش بدون هیچ نگرانی و دلواپسی آرام گرفته، برگزار کنیم و طی اقدامی نمادین ماسک از چهره حکیم هزارهها برداریم.
رسیدن به این آرزو دیر نیست، کافی است همین ماسک را بر چهره تحمل کنیم تا مجبور نباشیم رنج عزیزان خود را تحمل کنیم.
منبع:فارس
انتهای پیام/
دیدگاه شما