با استفاده از اين ميوه جذب "مواد غذايي" بسيار راحت تر انجام ميشود، چرا كه مصرف آن باعث جذب "پروتئينهاي مرده" كه عموما عامل بروز "سرطان روده" هستند و دفع آنها از بدن ميشود.
محسن بيگدلي عضو هيئت علمي جامعه گياه درماني ايران گفت: ميوه انار با دارا بودن بخشهاي مختلف، ارزش درماني بالايي دارد.
وي گفت: پوست سفيد داخل ميوه انار كه چوب پنبهاي شكل است يكي از قسمتهاي مهم آن محسوب ميشود كه معمولا افراد آن را ناديده ميگيرند.
بيگدلي درباره خاصيت بخش چوب پنبهاي انار گفت: اين بخش از ميوه حاوي "تانن" بسيار زيادي است تاننها تركيباتي هستند كه جاذب پروتئين هستند و هنگام ورود به "دستگاه گوارش" ميتوانند به نوعي پروتئينهاي مرده درون اين سيستم را جذب و خارج كنند و يك نوع پاكسازي سيستم گوارش به خصوص روده بزرگ و كوچك را انجام دهند.
وي اضافه كرد: پاكسازي دستگاه گوارش با مصرف انار باعث ميشود جذب مواد غذايي بسيار راحت تر صورت گيرد و همچنين از بروز سرطان به خصوص در افراد ميانسال جلوگيري كند، چرا كه اين ميوه پروتئينهاي مرده را كه عموما عامل بروز سرطان روده هستند جذب و خارج ميكنند.
دیدگاه شما