27. مهر 1396 - 11:36   |   کد مطلب: 5357
بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان زند‌ه یاد دکتر علی‌اکبر مشتاقی در مرکز آموزشی ـ درمانی فاطمیه همدان افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،به نقل از فارس،صبح امروز بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان زند‌ه یاد دکتر علی‌اکبر مشتاقی افتتاح شد.

در حاشیه این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه امیدواریم همه کارها به سرانجام رسیده و مردم در فضای بهتر و با کیفیت مناسب‌تری خدمات دریافت می‌کنند، اظهار کرد: کاری که در بهبود هتلینگ بیمارستان‌ها در طرح تحول سلامت طی سه سال گذشته انجام شد، نیاز مطلق بود زیرا پس از سال‌ها انتظار، باید اجرایی می‌شد.

سید حبیب‌الله موسوی‌بهار با تأکید بر اینکه هزینه‌های انجام شده در بیمارستان‌ها، نه هزینه زیباسازی و نه بهسازی است، گفت: بخش مهم مخارج بیمارستان هزینه زیرساخت‌هایی شد که مشاهده نمی‌شود.

 

وی با تأکید بر اینکه محیط بیمارستانی مناسب اعتماد مردم را بالا می‌برد، افزود: هم‌ اکنون بعد از اجرای هتلینگ در بیمارستان‌ها خدمات شایسته در مکانی مناسب ارائه می‌شود و فوق‌تخصصی‌ترین اقدامات نوزادان، کودکان و زنان در همان مرکز انجام می‌شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطر‌نشان کرد: در گذشته خانه‌های بهداشت وضعیت نامناسبی داشت اما امروزه بیمارستان‌ها چهره بهتری پیدا کرده است.

 

وی با اشاره به بهبود وضعیت هتلینگ مرکز آموزشی ـ درمانی بهشتی و بعثت همدان تصریح کرد: هم‌ اکنون مرکز آموزشی ـ درمانی فاطمیه به عنوان مرکز زنان همدان مطرح است و برای بهبود وضع موجود مرکز درمانی بانوان نیاز است تا با کمک بانوان سرشناش، فعال و خیر شرایط فعلی بهبود یابد.

 

موسوی بهار با قدردانی از خانواده مرحوم فرشچیان برای ساخت دو بیمارستان، خوابگاه متاهلین و... اظهار کرد: بی‌شک مردم همدان با مشاهده این میزان مشارکت خیرخواهانه وارد صحنه می‌شوند و خیرین سلامت برای تحقق اهدافشان کمک خواهند کرد.

 

*دانشگاه علوم پزشکی همدان 300 میلیارد تومان از بخش بیمه طلب دارد

 

وی در خصوص مشکل کمبود نیروی انسانی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان 300 میلیارد تومان از بخش بیمه طلب دارد و راه‌اندازی بخش‌های جدید نیازمند پرداخت حقوق اضافه به کارکنان است که با توجه به کمبود اعتبارات مشکلات مختلفی ایجاد می‌کند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه طی یکسال اخیر  پولی از بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت نشده است، افزود: مطالبات سنگین دانشگاه ما را زمین‌گیر کرده وگرنه توان ما در تخصص‌های مختلف برای اقدامات بزرگ زیاد است اما عدم دریافت مطالبات بیمه مشکل‌ساز شده است.

 

وی از وجود حدود 300 مجوز استخدامی برای نیروهای فنی کل استان همدان خبر داد و گفت: نتایج آزمون استخدامی اواخر آبان و آذر از طریق سازمان سنجش اعلام می‌شود و با برگزاری آزمون نیروها تأمین می‌شوند.

 

موسوی بهار با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر مشتاقی در گروه کودکان و مرحوم دکتر شریفی در گروه داخلی گفت: با تصویب هیأت رئیسه دانشگاه در مرکز آموزشی ـ درمانی شهید بهشتی بخشی به نام دکتر شریفی و در بیمارستان فاطمیه بخشی به نام دکتر مشتاقی ایجاد می‌شود و تابلویی حاوی اطلاعات و عکس در مورد فعالیت آنان به پاس قدرشناسی از زحماتشان نصب می‌‌شود تا سرمشقی برای جوانان باشد که بدانند افراد قدرشناس نام نیک را زنده نگه می‌دارند.

 

وی ابراز امیدواری کرد که در آینده مرکز آموزشی ـ درمانی فاطمیه در دل بیمارستان دیگری فعالیت کند و مشکل تک تخصصی بودن از بین برود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: خیرین سلامت ملایر در بکارگیری از ظرفیت خیران موفق بوده است و امکانات جدید بیمارستان‌ها را به همت خیرین ایجاد می‌کند.

 

در این جلسه دکتر شهره علی‌محمدی رئیس مرکز آموزشی ـ درمانی فاطمیه و زهره آب‌آب زاده توضیحاتی در خصوص اقدامات انجا شده در این مرکز ارائه کردند.

 

رئیس بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان زند‌ه یاد دکتر علی‌اکبر مشتاقی با اشاره به اینکه این مرکز از سال 84 شروع به کار کرد، گفت: در ابتدا فقط سه تخت NICU وجود داشت که امروز با زحمات همگان سربلندانه تعداد تخت‌ها به 40 تخت رسیده است.

 

بهناز بصیری با بیان اینکه NICU بخش درآمدزا است، گفت: در این حوزه احساس نیاز بسیار است و باید خدمات شایسته‌ای ارائه شود.

 

وی با اشاره به اینکه بخش NICU با همت دکتر علی‌محمدی به ثمر نشست، اظهار کرد: ظرفیت ارائه خدمات بهتر در مرکز آموزشی ـ درمانی فاطمیه وجود دارد و بسیاری اقدامات تخصصی به خوبی انجام می‌شود و با حمایت مسئولان می‌توان خدمات شایسته‌تری به مردم ارائه کرد.

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار