9. آبان 1396 - 20:45   |   کد مطلب: 5499
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی همدان:
مرکز طب تسکینی ـ حمایتی در همدان ايجاد مي‌شود
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی همدان از ایجاد مکانی مناسب برای مرکز طب تسکینی حمایتی خبر داد و گفت: پيگيري ايجاد مکانی مناسب در بیمارستان امام خمینی‌(ره) به عنوان مرکز طب تسکینی هستيم.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،رشید حیدری‌مقدم ظهر امروز در نشست مقدماتی آشنایی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و کانون سرطان همدان با مرکز پیشگیری و کنترل پیش‌زمینه‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی طب تسکینی حمایتی از بیماران صعب‌العلاج در استان همدان از ایجاد مکانی مناسب برای مرکز طب تسکینی حمایتی خبر داد و برای ایجاد فضا و مکانی مناسب در بیمارستان امام خمینی‌(ره) به عنوان مرکز طب تسکینی حمایتی قول مساعد پیگیری داد.

وی پیگیری لازم برای تشکیل تیم مراقبتی و حمایتی را خواستار شد و از عقد تفاهم‌نامه با مرکز پیشگیری و کنترل سرطان «آلا» در آینده نزدیک و در نخستین جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و افزود: آموزش تیم در قالب تفاهم‌نامه انجام می‌شود.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه کشور ما دارای منابع محدود و مشکلات زیاد است، گفت: برای بهبود وضع کشور باید تلاش کنیم یک گام جلوتر باشیم که به منظور دستیابی به این هدف لازم است از تجربه‌های کشورهای پیشرفته استفاده کنیم.

وی با اشاره به حاکمیت داشتن خیریه‌ها و سمن‌ها در کشورهای توسعه‌ یافته گفت: تجربه نشان داده هر جا فقط ردپایی از دولت بوده، به جایی نرسیدیم و باید نگاه‌ها به سمت استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد تغییر یابد.

حیدری افزود: باید همه با هم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با رهبری واحد، تلاش کنیم درد مردم کاهش یابد و افراد در قالب تیم مراقبت‌های حمایتی به زندگی عادی برگردند.

مدیرعامل کانون سرطان همدان نیز با بیان اینکه آموزش اجتناب از عوامل خطر و تشخیص زود‌رس از اهداف انجمن سرطان است، گفت: بررسی مدل‌های پژوهشی مختلف در حوزه سرطان و به طور مثال موتاسیون‌های ژنتیکی لازم است.

محمد عباسی پرهیز از اقدامات خرافی و انجام درمان‌های منطقی را برای بیماران سرطانی مهم خواند و گفت: در این راستا از گروه‌های اجتماعی برای ارائه آموزش‌های لازم به مردم استفاده شده است.

وی حضور روانشناس سلامت و دکترای تغذیه را برای بهبود بیماران سرطانی مهم خواند و یادآور شد: هدف کانون سرطان همدان آموزش و پژوهش‌های بومی در خصوص سرطان است.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت همدان نیز با اشاره به ظرفیت‌های مجمع خیرین سلامت در مورد سرطان اظهار کرد: کلمه سرطان ترسناک است اما کانون سرطان همدان برای کاهش این نگرانی‌ها راه‌اندازی شده و مجمع خیرین سلامت برای تعامل با دانشگاه به منظور راه‌اندازی مرکز طب تسکینی حمایتی آمادگی کامل دارد.

صادق صبا با بیان اینکه در  6 ماه گذشته 350 میلیون تومان در حوزه بیماران سرطانی نیازمند، هزینه شده است به اقدامات رایگان گروه مددکاری مجمع خیرین سلامت اشاره کرد و گفت: بخش مددکاری عالمانه، هدفدار و تأثیرگذار در راستای اهداف مجمع گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به اینکه نیروی پزشکی متخصص در مجمع خیرین سلامت باید افزایش یابد، کارهای حمایتی در خصوص بیماران سرطانی را با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی همدان، خواستار شد و گفت: هر گامی برای رفاه و آسایش مردم برداشته شود موجب نزدیکی به خداوند است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اینکه پیشگیری و آموزش در کشور ما باید بیشتر مورد توجه باشد، نبود روحیه کار تیمی را از مشکلات دانست.

علی قلعه‌ای‌ها گفت: مردم عادی تشنه آموزش هستند و تحقیقات نشان داده است که بهورزان در خصوص آموزش پیشگیری از سرطان برست و انجام پاپ اسمیر بهتر از همه کار کردند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار