به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،ایرج خدادادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: بلافاصله پس از وقوع زلزله در کرمانشاه، ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی همدان آمادهی کمک ارسال اقلام دارویی و ملزومات متناسب با نیاز استان کرمانشاه بود.
وی تصریح کرد: در ساعات اولیه پس از زلزله نیاز چندانی به ارسال دارو نبود چراکه اقداماتی نظیر آواربرداری، نجات مصدومان و خارج کردن افراد از زیر آوار انجام میگرفت.
معاون سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در اولین اعلام نیاز به دارو از سوی کرمانشاه ، تمام توان و تمرکزمان را برای تهیه داروهای کمیاب و حیاتی بیماران به کار گرفتیم و خوشبختانه توانستیم در مقاطع زمانی مختلف داروهای کمیاب در سطح کشور نظیر آلبومین و پتاسیم کلراید را تهیه و در اختیار زلزلهزدگان قرار دهیم.
خدادادی با بیان اینکه داروهای عمومی نیز به فراوانی تهیه و از طریق جمعیت هلالاحمر و سازمان غذا و داروی استان به کرمانشاه ارسال شد، ابراز کرد: داروهای عمومی بهآسانی در همه نقاط کشور قابلدسترسی است و زلزلهزدگان هم نیاز چندانی به داروهای عمومی نظیر استامنیفون و... ندارند، بنابراین فرستادن داروهای کمیاب برای آنها حیاتی بود.
وی گفت: خوشبختانه تاکنون در بخش تأمین و ارسال داروهای حیاتی متناسب با نیاز کرمانشاه موفق عمل کردیم و توانستیم بخش قابلتوجهی از داروهای کمیاب در سطح کشوری را هم تهیه و ارسال کنیم.
معاون سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی افزود: در سفر استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به مناطق زلزله نیز قریب به 20 هزار قلم دارو به کرمانشاه ارسال و در اختیار زلزلهزدگان قرار گرفت.
خدادادی گفت: خوشبختانه داروسازان بخش خصوصی استان نیز در این مدت بیکار ننشسته و در اقدامی خداپسندانه بخشی از داروهای مورد نیاز زلزلهزدگان را تأمین و برای آنها ارسال کردند.
وی در خصوص اعداد و ارقام داروهای ارسالی به استان کرمانشاه، تصریح کرد: چندان بر روی تعداد و ارقام داروهای ارسالی تأکید نداشتیم چراکه آنچه برای ما حائز اهمیت بوده ارسال داروهای کمیابی است که حتی یک عدد از آن هم برای بیماران ضروری و حیاتی است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما