21. آذر 1396 - 11:40   |   کد مطلب: 5903
معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی جهاد کشاورزی همدان:
قهاوند از نظر بارندگی نسبت به سال‌های گذشته وضعیت مناسبی ندارد
معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه خوشبختانه جذب مکانیزاسیون در شهرستان همدان بد نیست، گفت: قهاوند از نظر بارندگی نسبت به سال‌های گذشته وضعیت مناسبی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، محمدرضا شهسواری ظهر امروز در جمع فعالان بخش کشاورزی همدان، با بیان اینکه دولت در ادامه اقدامات انجام شده حوزه اقتصادی  اقدامات خود در زمینه ایجاد اشتغال را آغاز کرده است، اظهار کرد: ظرفیت سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های اشتغالزا فراهم شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اشتغالزایی در تمام بخش‌ها منابع خوبی تعریف و ابلاغ شده است، تصریح کرد: 60 هزار میلیارد تسهیلات در کشور توزیع شده که سهم استان همدان 1500 میلیارد تومان است که می‌تواند تحرک خوبی در حوزه اشتعال زایی ایجاد کند.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه استان ما ماهیت کشاورزی پررنگی دارد و بخش اعظم فعالیت‌های اقتصادی در حوزه کشاورزی شکل می‌گیرد، افزود: می‌توان از این فرصت استفاده کرد و طرح‌های خوبی در حوزه کشاورزی استان راه‌اندازی کرد.

وی با بیان اینکه تسهیلات رونق تولید اشتغال، اشتغال روستایی، اشتغال خانگی و... را داریم که هر کدام ویژگی خاص خود را دارند، گفت: مجموعه مناسبی از انواع تسهیلات را داریم اما شیرین‌ترین تسهیلات، تسهیلات روستایی و عشایری است که دولت 1.5 میلیون دلار پول گرفته و تبدیل به ریال کرده است.

شهسواری با بیان اینکه تسهیلات رونق تولید و اشتغال فراگیر معطل مانده است، ادامه داد: در سازمان تصمیم گرفتیم طرح‌هایی که محرک بوده و متناسب با سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان‌ها هستند از محل تسهیلات روستایی و عشایری پرداخت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر روی امنیت غذایی تمرکز داریم، خاطرنشان کرد: برای دریافت تسهیلات هیچ کس هیچ محدودیتی ندارد و هر کس با هر عنوان طرحی بخواهد تسهیلات دریافت کند امکانپذیر است اما نرخ سود متفاوت خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان همدان نیز با بیان اینکه خوشبختانه جذب مکانیزاسیون در شهرستان همدان بد نیست، گفت: قهاوند از نظر بارندگی نسبت به سال‌های گذشته وضعیت مناسبی ندارد.

شهرام پرورش با اشاره به تغذیه مناسب باغات و برگزاری کلاس‌های آموزشی در این راستا، خاطرنشان کرد: می‌توانیم باغات را از حالت سنتی خارج و به باغات درجه یک تبدیل کنیم.

وی با بیان اینکه باغات باید به سیستم کم‌فشار مجهز شوند تا در مصرف آب صرفه جویی شود، اظهار کرد:در مکانیزاسیون اعتبار خوبی آمده است که این موضوع باید از طریق بخشداری‌ها و دهیاری‌ها اطلاع رسانی شود تا از این اعتبارات بهره مند شویم.

دیدگاه شما

آخرین اخبار