27. آذر 1396 - 22:53   |   کد مطلب: 5952
نماینده سازمان‌های مردم ‌نهاد در هیئت نظارت همدان:
زنان توانمند همدانی در بدنه مدیریتی استان به‌کارگیری شوند
نماینده سازمان‌های مردم ‌نهاد در هیئت نظارت همدان گفت: زنان توانمند همدانی در بدنه مدیریتی استان به‌کارگیری شوند.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، فاطمه شیرانی ظهر امروز در گردهمایی تشکل‌های مردمی با عنوان حقوق شهروندی، مشارکت اجتماعی و مسئولیت مدنی اظهار داشت: ما فرماندار و بخش دار زن می‌خواهیم٬ چرا با وجود بانوان توانمندی که در این استان وجود دارد در بدنه وزارت کشور از آن ها کم استفاده می‌شود در دستگاه‌های دولتی ما مدیران زن کم هستند؟

وی با اشاره به اینکه باید از سمن‌هایی که در قالب زنان سرپرست خانواده کار می‌کنند بصورت ویژه حمایت شود٬ تصریح کرد: یک سمن‌ها که به زنان سرپرست خانواده کمک می‌کند فقط یک تشکل نیست٬ بلکه یک جامعه است چرا که از بزه کاری‌های بعدی جلوگیری می‌کند.

نماینده سازمان‌های مردم نهاد در هیئت نظارت با بیان اینکه اکنون فضای نقد در جامعه وجود دارد و شفاف‌سازی انجام‌ می‌گیرد٬ ابراز کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم فضایی ایجاد شده‌که در آن ایرادها گفته می‌شود بنابراین اگر کسی با دلسوزی ایرادها را می‌گوید دلسوز نظام است و می‌خواهد طرح مسئله کند که مشکلات جامعه برطرف شود.

شیرانی با اشاره به اینکه مشارکت فعال زنان در تمامی عرصه‌ها امکان پذیر نیست، گفت: در حقوق شهروندی منع تبعیض، حق حریم خصوصی، حق انتخاب کردن و انتخاب شدن، و حق ابراز نارضایتی مواردی هستند که باید بصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید براینکه بانوان باید احساس تعلق اجتماعی داشته باشند، افزود: ما برای توانمندسازی زنان نیاز به آگاهی بخشی داریم چرا که تا زمانی که زنان آگاهی پیدا نکنند نمی‌توانند به حق و حقوق خودشان دست یابند و‌ البته این آگاهی به یکباره انجام نمی‌شود.

نماینده‌ سازمان های مردم‌نهاد در هیئت نظارت استان گفت: برای توانمندسازی زنان در زمینه حقوق شهروندی٬ هسته‌ای با عنوان توانمندسازی زنان استان تشکیل خواهیم داد، چراکه بانوان نیاز به توانمندسازی در همه زمینه‌ها دارند.

شیرانی با بیان اینکه زن توانمند می‌تواند مرد را به آرامش برساند و مرد توانمد نسل را قوی می‌کند، گفت: یک زن قوی می‌تواند همانطور که برای شوهرش همسر خوب و برای فرزندانش مادر خوبی باشد به راحتی در عرصه‌های مختلف اجتماعی نیز ظاهر شود.

رئیس انجمن کودک همرهان همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه کودکان به عنوان سرمایه‌های کشور متاسفانه هنوز جایگاه واقعی خود را پیدا نکردند و در تمام جلسات آخرین بحث در دقایقی کم را به آن ها اختصاص می‌دهیم٬ گفت: من نمی‌گویم کودکان در فضای شهری فراموش شده‌اند بلکه کودکی، فراموش شده است.

زهره افشارلر با بیان اینکه مادری ایمن یعنی جامعه‌ای ایمن، افزود: برای تامین حقوق و منافع کودکان باید اقدامات خوبی از همان آغاز زندگی و نه از دبستان صورت گیرد.

وی گفت: ما مانند غریق‌ نجات‌هایی هستیم که در رودخانه ای نشستیم می‌بینیم از آن طرف مدام غریق می‌آید همه هول شده و با دست و پا غریق را نجات می‌دهیم اما بهتر است کمی عقب تر رفته و مشکل را بیاییم.

رئیس انجمن کودک همرهان با بیان اینکه محلات و فرهنگسراها همه باید خانه‌های مادر کودک داشته باشند، ابراز کرد: باید آرامش مادر را به عنوان پرورش دهنده نسل انسان، تامین کنیم.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار