29. آذر 1396 - 23:29   |   کد مطلب: 5968
فرماندار اسدآباد با بیان اینکه بیش از ۳ هزر نفر بیسواد در شهرستان اسدآباد وجود دارد، گفت: نرخ سواد استان همدان بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،حسین افشاری بعد از ظهر امروز در ستاد نهضت سواد آموزی شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر در شهرستان اسدآباد بیش از 3 هزار نفر بیسواد وجود دارد که با یک برنامه 2 و یا 3 ساله می‌توان این میزان جمعیت بیسواد را به حداقل رساند.

وی با اشاره به اینکه اکثریت افراد بیسواد شهرستان در رنج سنی مسن قرار دارند، افزود: با آموزش‌های ابتدایی به این افراد نیز می‌توان به توسعه و بالندگی افراد و نیز شهرستان کمک کرد.

افشاری در ادامه گفت: ارتقا سواد آموزی دربین بیسوادان با استفاده از ظرفیت بخشداران و شوراها و دهیاران روستاها از نقش موثری برخوردار می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه سطح سواد 80 درصد جمعیت کشور دیپلم به پایین است ،اظهار داشت:17 میلیون و 800 هزار نفر از جمعیت کشور تحصیلات بالای دیپلم داشته و یا در حال تحصیل هستند.

افشاری با بیان اینکه شاخص باسوادی کشور برای 1400 هدف گذاری شده باید به 40 درصد برسد،خاطر نشان کرد:در راستای رسیدن به سواد الکترونیکی سطح شاخص سواد کشور حداقل باید به فوق دیپلم و بالاتر ارتقا یابد.

فرماندار اسدآباد با بیان اینکه 6 درصد جمعیت شهرستان اسدآباد دانشجو و یا هیات علمی هستند، افزود: اسدآباد بعد از مرکز استان همدان رتبه اول را در نسبت دانشجو و هیات علمی دارا بوده و 6 درصد از جمعیت شهرستان دانشجو و هیات علمی هستند.

معاونت نهضت سواد آموزی استان همدان هم در ادامه با بیان اینکه نرخ سواد استان همدان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: براساس سرشماری نفوس و مسکن 95 در حال حاضر 48 هزار و 916 نفر بیسواد بین سنین 10 تا 49 سال در استان همدان وجود دارد.

وی با اشاره به سطح باسوادی 97 درصدی مرکز استان، افزود: ملایر با 95.50 رتبه دوم و اسدآباد با 94 درصد رتبه هفتم سواد را در استان همدان داراست.

پور داوودی تعداد بیسوادان شهرستان اسدآباد را 3 هزار و 706 نفر برشمرد ،و تصریح کرد:در حال حاضر در این شهرستان 235 نفر در دوره سواد آموزی _100 نفر دوره انتقال و 50 نفر دوره تحکیم سواد آموزی در حال تحصیل هستند.

وی خاطرنشان کرد:در دوره‌های نهضت سواد آموزی به کسانی که اقدام به باسوادی یک بیسواد کنند مبلغ 750 هزار تومان پرداخت می‌شود.

پور داوودی گفت:در همین راستا به افراد تحت آموزش نیز 144 هزار تومان در دوره سواد آموزی، 140هزار تومان در دوره انتقال و 130 هزار تومان در دوره تحکیم پرداخت می‌شود.

وی از افتتاح مرکز یادگیری محلی در زندان همدان طی هفته پشتیبانی از نهضت سواد آموزی خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر دوره‌های سواد آموزی طرح‌ها و دوره‌های دیگری چون کامپیوتر،کتاب وکتاب خوانی، انشا نویسی و سبک زندگی اسلامی توسط نهضت سواد آموزی برای سواد آموزان در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار