به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،محمدمهدی شهیدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: برای ایجاد هر مگاوات نیروگاه یک میلیون یورو سرمایه گذاری نیاز است ضمن اینکه برای هر 7 الی 10 مگاوات نیروگاه ده هکتار زمین مورد نیاز است.
وی با اشاره به مزایای این نیروگاههای خورشیدی عنوان کرد: علاوه بر اینکه این نیروگاهها به صورت مقیاس کوچک است در هر نقطه ای از استان مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و انرژی در محل تولید و مصرف میشود ضمن اینکه انرژی تولید شده از این نیروگاهها پاک بوده و تلفات نیز ندارد ضمن اینکعه از هیچ گونه سوختی برای آن استفاده نمیشود.
شهیدی با اشاره به احداث نیروگاههای خورشیدی در سطح استان همدان گفت: اقدامات خوبی برای جذب سرمایه گذاران و احداث نیروگاههای خورشیدی در استان همدان انجام گرفته و به عبارتی این استان به عنوان قطب نیروگاههای خورشیدی در کشور مطرح است.
وی بیان کرد: تاکنون 2 نیروگاه خورشیدی امیرکبیر و خلیج فارس در مجموع با قدرت 14 مگاوات در استان همدان به بهرهبرداری رسیده و 2 نیروگاه خورشیدی شهدای همدان و بوعلی در ابراهیم آباد فامنین نیز به قدرت 14 مگاوات به زودی به بهرهبرداری میرسد.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: 14 نیروگاه خورشیدی در مجموع با قدرت 115 مگاوات در دست اقدام است که تعدادی تا پایان امسال و مابقی نیز در سال 97 به بهرهبرداری میرسند.
وی با بیان اینکه تمام نیروگاههای خورشیدی احداث شده با مشارکت سرمایهگذار خارجی بوده است، اظهار داشت: 2 نیروگاه خورشیدی هر یک به قدرت 30 مگاوات نیز توسط یک شرکت چینی در شهرستان تویسرکان در دست احداث است.
شهیدی عنوان کرد: 70 درصد تجهیزات مانند پنلهای به کار رفته در این نیروگاهها از شرکت خارجی تأمین و 30 درصد تجهیزات مثل کابل، ترانس و غیره در داخل تأمین میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما