19. دى 1396 - 15:48   |   کد مطلب: 6180
بخشدار بخش قهاوند از پرداخت دو نوع سقف تسهیلات ویژه کارآفرینی در قهاوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، کارگروه اشتغال بخش کشاورزی شهرستان همدان در بخشداری قهاوند جهت تسهیل در امر سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و دامپروری منطقه برای ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان با حضور مهندس زمانی معاون فرماندار همدان  با حضور مسئولین منطقه قهاوند برگزار شد .

رضا زمانی دراین کارگروه گفت : يکي از رويکردهاي دولت ايجاد اشتغال در روستاها و تلاش در جهت شناسايي و دعوت از سرمايه گذاران داخلي و خارجي براي اجراي پروژه هاي صنعتي و کشاورزي است .

معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري شهرستان همدان افزود : بنياد مستضعفان کشور درصدد اجراي پروژه بزرگ گاوداري شيري و پرواري 6 هزار رأسي در قهاوند است .

زماني اضافه کرد :  اين پروژه پس از انعقاد پيمان ها و هماهنگي هاي اوليه اجرايي در زميني به مساحت 310 هزار متر مربع در اراضي دشت قهاوند اجرا خواهد شد .

وي ادامه داد : اعتبار پيش بيني شده براي اجراي اين گاوداري مکانيزه طبق قوانين پس از اعلام آورده متقاضي از تسهيلات بانکي پيش بيني خواهد شد .

اين مقام مسئول بيان داشت : منابع طبيعي و امور آب شهرستان نسبت به تعيين نهايي زمين و تامين آب مورد نياز اقدام کنند .

وي تصريح کرد : بخشداري و شوراي شهر قهاوند ضمن استعداد يابي منطقه مطلوب ترين مکان را به سرمايه گذار معرفي و در صدد تعريف زير ساخت هاي مورد نياز پس از جانمايي آن شوند .

زماني افزود : با توجه به ظرفيت بالاي پرورش دام شيري و پرواري در اين واحد صنعتي تاييد زيست محيطي مکان جانمايي شده از سوي اداره حفاظت از محيط زيست الزام آور است .

در ادامه ابراهیم مولایی نیا نیز بیان داشت: ایجاد امید و اشتغال جوانان روستایی، از اولویت های مهم دولت دوازدهم به شمار می رود و با توجه به مشکلات اقتصادی دولت، بیش از 20میلیارد ریال تسهیلات با نرخ هشت درصد و با بازپرداخت 6 ساله جهت متقاضیان طرح های اشتغالزایی در روستاها در نظر گرفته شده است.

وی گفت: زندیه گفت: دولت با برنامه ریزی مناسب و دقیق، فرصت مناسبی را پیش روی سرمایه گذاران و کارآفریان با اهداء تسهیلات کمتر از 18درصد در مناطق محروم و باز پرداخت های بلند مدت، قرار داده است.

بخشدار بخش قهاوند  از دو نوع سقف تسهیلات ویژه کارآفرینی خبر داد و گفت: طرحهای اشتغالزایی کمتر از 2500میلیون ریال در کارگروه اشتغال شهرستان برسی و به تصویب خواهد رسید و طرح های بیش از 2500میلیون ریال، پس از برسی در کار گروه شهرستان جهت دریافت تسهیلات به کار گروه استان معرفی خواهند شد.

وی اظهار کرد: سهم آورده متقاضیان دریافت تسهیلات 20درصد می باشد که با توجه به اجرای طرح در روستا و مناطق محروم، از تخفیفی به ازای هر مورد حداقل سه درصد و حداکثر هفت درصد برخوارد خواهند بود.

مولایی با بیان اینکه مصوبه نهایی طرح ها در گذشته منوط به کارشناسی و تأیید بانک عامل بود، گفت: در کار گروه اشتغال شهرستان، نماینده بانک هم حضور دارد و با تصویب طرح در کار گروه اشتغال ، دیگر نیازی به طی کردن مراحل کارشناسی بانک نمی باشد.

دیدگاه شما

آخرین اخبار