به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، سیدسعید شاهرخی بعد از ظهر امروز در شورای پشتیبانی سوادآموزی استان همدان اظهار داشت: آمارها نشان میدهد که استان همدان از نظر پوشش سوادآموزی به 107 درصد رسیده و از میانگین کشوری بالاتر است که این جهش، نشاندهنده تلاش وافر مدیران آموزش و پرورش استان است.
وی افزود: برخورداری همدان از پیشینه تاریخی، علمی و فرهنگی موجب شده تا امروز در حوزه سوادآموزی وضعیت مطلوب به نسبت کشور داشته باشیم و نباید به عقب بازگشته و باید به سرعت پیش رفته و از 107 به 120 درصد برسیم.
شاهرخی با بیان اینکه رسیدن به این رقم با توجه به وجود ظرفیتهای مناسب در استان و آموزش و پرورش امکانپذیر است، گفت: با هدفگذاری صحیح و جمعآوری آمار تفکیکی از مناطق نوزدهگانه استان میتوان به این رقم دست یافت.
وی تأکید کرد: آمار افراد بیسواد مناطق نوزدهگانه آموزش و پرورش استان همدان باید از سازمان مدیریت و برنامهریزی گرفته شده و مشخص شود که تراکم جمعیت در کدام مناطق بیشتر بوده و برای ارتقاء سطح سواد این افراد تلاش شود.
معاون استاندار همدان با اشاره به اینکه سایر سازمانها باید در این زمینه ورود پیدا کنند، افزود: برخی دستگاههای اجرایی در این حوزه وظیفه ذاتی داشته و باید به موضوع سوادآموزی فرابخشی نگاه کنند.
شاهرخی با تأکید بر ضرورت تعامل صدا و سیما با آموزش و پرورش در حوزه سوادآموزی تصریح کرد: صدا و سیما در سه حوزه پوشش خبری برنامههای سوادآموزی و تهیه گزارشهای اجتماعی میتواند در این حوزه ورود پیدا کند زیرا ارتقاء سطح سواد جامعه بسیاری از مشکلات را برطرف میکند.
وی گفت: تهیه برنامههای مشارکتی با آموزش و پرورش نیز از دیگر کارهایی است که صدا و سیما میتواند در این حوزه انجام دهد و استانداری نیز حمایت مالی لازم را انجام میدهد.
شاهرخی اعلام کرد: بهزیستی و کمیته امداد در ترغیب افراد به سوادآموزی نقش مؤثری دارند زیرا بخش عمده جمعیت هدف به نوعی با این دو سازمان در ارتباط بوده و باید بین این دو سازمان و آموزش پرورش ارتباط تنگاتنگی برقرار شود.
وی افزود: بهزیستی آمار افراد بدون سواد را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد و فرمانداران نیز از دفعات بعد در جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی شرکت کرده و گزارش دقیقی از وضعیت افراد بیسواد هر شهرستان را اعلام کنند تا ضعیفترین شهرستان مشخص شود.
شاهرخی با تأکید بر قدردانی از فرمانداران و مدیران آموزش و پرورشی که بهترین عملکرد را در حوزه سوادآموزی داشتهاند، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا به منظور تشویق و ترغیب افراد برای حضور در کلاسهای سوادآموزی بسیار مؤثر بوده و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما