به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،ظاهر پورمجاهد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری اظهار داشت: ابلاغ آئیننامه مذکور آبان ماه 96 و ابلاغ دستورالعمل آئیننامه نیز دیماه امسال بوده است.
وی بیان کرد: مناطق هدف در این طرح مناطق روستایی، عشایری، نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر ده هزار نفر جمعیت است که معادل یک میلیارد و 500 میلیون دلار از منابع صندوق با تصویب هیئتامنای صندوق به صورت سپردهگذاری قرضالحسنه با نرخ سود صفر درصد نزد موسسههای عامل قرار میگیرد.
پورمجاهد عنوان کرد: حداقل میزان معادل ریالی سپرده شده توسط صندوق از محل منابع داخلی موسسههای عامل به صورت تلفیقی با منابع صندوق توسعه ملی جمعاً 12 هزار میلیارد تومان است.
سرپرست امور روستایی و عشایر استانداری همدان با اشاره به اینکه در ابلاغ فاز نخست 6 هزار میلیارد تخصیص مییابد افزود: 70 درصد توزیع استانی به میزان 4200 میلیارد تومان و 10 درصد به مناطق زلزلهزده به میزان 600 میلیارد تومان و 20 درصد متمرکز به میزان 1200 میلیارد تومان است که سهم استان از این میزان 3.11 درصد از 4200 میلیارد تومان معادل 130.6 میلیارد تومان است.
وی در مورد دوره بازپرداخت این تسهیلات گفت: دوره ساخت(مشارکت مدنی) حداکثر دو سال، دوره تنفس حداکثر یک سال، دوره فروش اقساطی حداکثر شش سال و دوره بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش نیز حداکثر 18 ماه بر حسب طرح متقاضی است که البته سهم آورده بر اساس شرایط و ضوابط بانک است.
پورمجاهد تصریح کرد: برای وثایق نیز متقاضیان میتوانند سند منازل مسکونی روستایی، سند زمین کشاورزی، سند واحدهای دامپروری و تجاری، سفته، ضمانتنامههای بانکها و صندوقها، اسناد محل اجرای طرح و اسناد ماشینآلات طرح و سایر را به بانک ارائه دهند.
سرپرست امور روستایی و عشایر استانداری همدان اطلاعرسانی به مردم را یکی از مهمترین مسائل در راستای آشنایی مردم با تسهیلات عنوان و تأکید کرد: رسانهها، دهیاران و مسئولان شهرستان با نصب بنر در زمینه آشنایی مردم با این نوع تسهیلات و کارآفرینی تلاش کنند.
پورمجاهد گفت: نوع مشاوره و تسهیل گری اکنون بسیار اهمیت دارد و باید سیاستها به خوبی در بخش روستایی و شهر اطلاعرسانی شود.
وی اعلام کرد: فرآیند شروع کار به این صورت است که متقاضی در سامانه کارا به آدرس KARA.MCLS.GOV.IR ثبتنام کرده و خلاصه طرح پیشنهادی خود را به دستگاه بخشی مطابق با فرم پیوست شماره 4 ارائه میدهد.
سرپرست امور روستایی و عشایر استانداری همدان افزود: فرآیند بعدی تکمیل مدارک و مستندات و بررسی کارشناسی طرح و ارسال آن به دبیرخانه اشتغال از سوی دستگاه اجرایی در مدت زمان سه روز است و پس از آن دبیرخانه کارگروه باید نسبت به کنترل و رفع نواقص پرونده و آماده سازی برای تکمیل طرح در کمیته فنی در مدت زمان دو روز اقدام کند.
پورمجاهد بیان کرد: چندین مرحله دیگر نیز توسط کمیته فنی، مجددا دبیرخانه، بانک عامل در سه مرحله انجام میشود که این مراحل نیز 25 روز به طول میانجامد که به طور کلی برای طی فرآیند کار تا پرداخت اول یک ماه پیش بینی شده است.
وی با اشاره به امکان استفاده صرفا برای یک طرح جهت هر متقاضی گفت: طرح هایی که قبلا از تسهیلات استفاده کردهاند اگر به تعهدات خود عمل کرده اند برای تکمیل و راه اندازی می توانند مجدد از تسهیلات استفاده کنند.
سرپرست امور روستایی و عشایر استانداری همدان عنوان کرد: توزیع بانکی تسهیلات روستایی به تفکیک بانک در بانک کشاورزی به میزان 50 درصد و مبلغ 650 میلیارد ریال، بانک توسعه و تعاون 16.6 درصد و 220 میلیارد ریال، پست بانک 16.6 درصد و 220 میلیارد ریال و صندوق کارآفرینی امید 16.6 درصد و 220 میلیارد ریال است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما