به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای عصر امروز در صدوبیستوپنجمین نشست خبری خود حاضر شد.
وی در این نشست به سوالات نمایندگان رسانهها پاسخ گفت.
محسنی اژه ای درخصوص سانحه هواپیمای تهران یاسوج ضمن تسلیت به خانواده های مسافران این هواپیما اظهار داشت: با بهتر شدن شرایط اب و هوا امکان رسیدن ب جعبه سیاه و پیکر ها فراهم می شود.
وی درباره اغتشاشات خیابان پاسداران تهران گفت: در خصوص اغتشاشات در خیابان پاسداران گفت: علاوه بر مشکلاتی که این افراد برای اهالی این منطقه به وجود اورده اند به مجریان امنیت تعدی شده و تعدادی شهید شدند. در جریان جنایات خیابان پاسداران همانگونه که خواست همه مردم است دستگیری و پیگیری مشکلاتی که این افراد به وجود اورده اند در دستور کار قوه قضائیه قرار گرفت.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: همان روز اغتشاش پرونده یکی از این افراد که دستگیر شده و اعتراف کرده بود کیفرخواست خورده و به دادگاه ارجاع داده شد که به زودی نتیجه نهایی مشخص می شود. نهایت تلاش قوه قضائیه این است که در کمال سرعت به این پرونده ها رسیدگی شود البته باید تمام جوانب در نظر گرفته شود که مبادا از انصاف دور شویم.
اژه ای افزود: اگر مشخص شود افرادی محرک بوده اند و شرکت هم نداشته اند این افراد هم دستگیر می شوند. تعدادی از افراد که ضرورت نداشته است آزاد شده اند و از این جهت آمار تعداد افرادی که دستگیر شده اند متغیر است.
وی خاطر نشان کرد: در خصوص اظهارات جهرمی مبنی بر سرقت اطلاعات شخصی برخی از اپراتورها از مشترکان گفت هنوز چیزی از وزارت ارتباطات به صورت رسمی به قوه قضائیه اعلام نکرده است و در صورت اعلام رسیدگی می شود.
معاون اول قوه قضائیه در خصوص اخباری مبمی بر ضرب و جرح و کشته شدن دروایش گفت: قاعدتأ افرادی که در این اغتشاشات شرکت کنند و مقوامت کردند و حتی پلیس را به شهادت رساندند قطعا افرادی زخمی می شوند. یک نفر غیر از ماموران ناجا فوت شده که مشخص نیست مردم عادی بوده و یا از دراویش.
وی افزود: در خصوص دستگیری تعدادی از مدیران و مسوولان بانک مرکزی گفت: برای مسوول سابق حراست بانک مرکزی پرونده تشکیل شده و فرد دیگری از کارکنان که مدیر نبود به اتهام مالی دستگیر شده و با قرار وثیقه آزاد شده اند.
محسنی اژه ای در خصوص اخرین وضعیت پرونده احمدی نژاد گفت: اتهامات جدیدی به پرونده احمدی نژاد افزوده شده ولی اتفاق جدیدی در این پرونده نیفتاده است اما همه این مسائل در فصت مناسب رسیدگی می شود ولی هنوز اقدام قضایی جدیدی صورت نگرفته است.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تعداد افرادی که به اتهام جاسوسی در زندان تهران هستند گفت: بسیاری از این افراد از سالهای قبل محکوم شده اند و در حال سپری شدن محکومیت خود هستند. و این به معنای این نیست که تعداد جاسوسان افزایش پیدا کرده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شرق مبنی بر اینکه پخش مستندهای جاسوسی برای سید امامی از صدا و سیما و قانونی یا غیر قانونی بودن این اقدام گفت: پرداختن به این موضوع از این جهت که این فرد به اتهام دستگیر و خودکشی کرده است و اگر رسانه ملی به این موضوع نمیپرداخت افراد دیگری شاکی می شدند.
محسنی اژه ای در پاسخ به سوال خبرنگار اعتماد مبنی بر اعلام جرم کشف حجاب از سوی پلیس و اینکه این اعلام قانونی است یا خیر گفت: پلیس تنها ب قراءت قانون پرداخته است و تشخیص میزان جرم بر اساس قاضی پرونده است.
معاون اول قوه قضائیه در پاسخ به سوال خبرنگار دانا درخصوص کلاهبرداری دو برادر از مردم و فرار به خارج از کشور گفت: توصیه ما ب مردم این است که در زمانی که پول خود را به دست بقیه می سپارند دقت کنند. البته از افرادی که از کشور خارج شدند اموالی در ایران وجود ندارد.
وی درباره جاسوس محیط زیستی تاکید کرد: تا کنون افراد خارجی در پرونده سید امامی بازداشت نشده اما چند ایرانی بازداشت شده اند و سه نفر هم در هرمزگان بازداشت شده اند. گمانه زنی هایی در این پرونده زده می شود که رسیدگی به پرونده را سخت تر می کند اما نبایدشک کرد که پروژه نفوذ کاملا جدی است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: گمانه زنی هایی در این پرونده زده می شود که رسیدگی به پرونده را سخت تر می کند اما نبایدشک کرد که پروژه نفوذ کاملا جدی است. افرادی که در قالب نفوذی تا کنون در ایران کار کرده اند ظاهر و پوشش های مختلفی داشتند و علنا کاری نکرده اند و طبیعی است که سید امامی و تیم ان برای جمع اوری اطلاعات و فیلم ها از مراکز ایران نیازمند پوششی برای اقدامات خود بودند که این پوشش محیط محیط زیست است.
وی افزود: قطعا اقداماتی در راستای محیط زیست انجام داده اند و گزارش هایی هم داده اند اما پوشش کاری انها محیط زیست بوده اما همه افرادی که به عنوان فعال محیط زیست با او کار میکردند از پوشش وی خبر نداشته اند.
اژه ای گفت: در این پرونده مباحث جاسوسی، پوشش، نفوذ، جمع اوری اطلاعات و افراد وابسته کاملا مشخص شده اما حجم اطلاعات که به بیرون رفته و فعالیت های انها مشخص نیست.
اژه ای افزود: در خصوص اختلاس دویست میلیاردی در وزارت نفت گفت این پرونده زمانی ب قوه اطلاع داده شد ک فرد متهم از کشور گریخت. دوازده نفر تحت تعقیب گرفته اند و سه نفر باز داشت شده اند ک چهارده آپارتمان و بیست و پنج قطعه زمین و نه دستگاه اتوموبیل و موتور لوکس از این فرد ب مبلغ هفتاد میلیارد شناسایی شده است.
سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: نشانه هایی از این امول در خارج پیدا شده که امیدواریم زودتر برگردند ما هم شنیده ایم این فرد دو تابعیتی است و ادعای اینکه در دستگاه های دولتی فرد دو تابعیتی نداریم وجود ندارد
بر اساس نص صریح قانون هیچ فرد دو تابعیتی نمیتواند در دستگاه های دولتی شاغل باشد حتی اگر فردی را به عنوان مشاور به کار بگیرند این مخالف قانون است
دری اصفهانی هم فردی دو تابعیتی بوده که تحت عنوان مشاور در جایی مشغول شده اما دسترسی وی به تمام اسناد طبقه بندی و محرمانه وجود داشته است.
دیدگاه شما