به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،
حمیدرضا حاجیبابایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه مجموعه مدیران وزارت نیرو در استان بسیار رضایتمند عمل کرده و هماهنگ بودند، اظهار کرد: امروز در استان همدان قسمت عمدهای از ضعفها در سایه هماهنگیها پوشیده و جبران شده و تبدیل به قدرت و اقتدار شده است.
وی ضمن تأکید بر اینکه باید هر چه سریعتر لکههای آب و فاضلاب درست شود، گفت: این مسئله مصوبهای است که همه باید ورود پیدا کنند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس ضمن تأکید بر اینکه گامی برای کلانشهر شدن همدان برداشته شده و همه باید کمک کنند، بیان کرد: مسیر را به سمت کلانشهر شدن طی میکنیم و در این راستا شرکتهای خدماترسان وظایف بیشتری دارند.
وی ضمن اینکه از شرکت آبفا خواست طعم کلانشهر را به چهار نقطه ملحق شده به شهر بچشانند، افزود: شرکت آب و فاضلاب برای این چهار منطقه یکپارچه شود و این امر شدنی است.
حاجیبابایی ضمن تأکید بر اینکه پروژه فاضلاب فامنین و قهاوند نیز زودتر انجام شود، بیان کرد: چهار منطقه امامزاده محسن(ع)، روستای ابرو، گنجنامه و سد اکباتان به شهر الحاق شده و از شما میخواهم تمام توان را به کار گیرید تا این کلانشهر تا قله الوند ورود پیدا کند، چون آنها نیز روستا نیستند.
*میزان درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها 110 میلیارد تومان است
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سال گذشته درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها ناشی از 9 حامل انرژی، 87 هزار میلیارد تومان در سال 95 بود، اظهار کرد: این در حالی است که دولت اعلام کرد این رقم، 31 هزار میلیارد تومان است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه پس از بررسیهای مختلف مشخص شد میزان درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها 110 میلیارد تومان است، گفت: در سال 96 پرداخت یارانه 41 هزار میلیارد تومان بود که 13 هزار میلیارد تومان از بودجه عمومی کشور برداشت شد.
وی اضافه کرد: برای سال 97 نیز 41 هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت میشود که درآمد حاصل از هدفمندی 7 هزار میلیارد تومان به کمیته امداد و بهزیستی، 2 هزار میلیارد تومان به معلولان، 50 میلیارد تومان به قالیبافان و 5 هزار میلیارد تومان به امر اشتغال اختصاص مییابد.
حاجیبابایی با بیان اینکه بودجه عمرانی بیش از 30 درصد تخصیص نمییابد، افزود: بودجه عمرانی 60 هزار میلیارد تومان است که 12 هزار میلیارد تومان برای اشتغال است و 100 هزار میلیارد تومان اعتبار وجود دارد که مدیران برای جذب اعتبار بیشتر باید تلاش کنند.
وی با تأکید بر اینکه باید حرکت قدرتمندانهای را در آب و فاضلاب و برق به ویژه در بخش خصوصی آغاز کنیم، اظهار کرد: بخش خصوصی علاوه بر اینکه نیروی انسانی دارد در بسیاری از مسائل دیگر نیز پیشرو خواهد بود.
*مشکل انتقال آب به همدان باید به سرعت برطرف شود
نماینده مردم همدان در مجلس در ادامه با تأکید بر اینکه امروز مصیبت ما این است که الگوی کشت ارائه نشده و باید شورای طرح کشاورزی و صنعت تشکیل شود، بیان کرد: سادهترین نوع کار این است که چاهها را ببندیم، اما تنها بستن چاهها فشار به نظام، کشاورز و مملکت است.
وی با تأکید بر اینکه مشکل انتقال آب باید به سرعت برطرف شود، خاطرنشان کرد: برای انتقال آب به همدان باید 64 کیلومتر خط انتقال ایجاد شود، در حالی که همدان 14 سال است که منتظر انتقال آب است و این قابل صرف نظر و کوتاهی نیست.
حاجیبابایی با بیان اینکه باید مجتمعهای روستایی در روستاهای همه شهرستانها شکل گیرد، افزود: باید روستاها از بیآبی فارغ شوند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ششم در استان همدان 18 هزار میلیارد تومان در سال باید برنامهریزی شود، اضافه کرد: در کنار این موارد، اعتبارات استان نیز مهم است، هر چند رشد خوبی داشته و موفق شدیم قسمت عمدهای از اعتبارات ملی را بگیریم اما هنوز اعتبارات وزارت راه و نیرو کشوری است.
دیدگاه شما