به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،سیدحسین نقویحسینی امروز در گفتوگو با فارس با اشاره به اینکه اظهارات اخیر امام جمعه قرچک بهحق و دلسوزانه بوده است، افزود: آنچه امام جمعه قرچک بیان کرد، مطالبات مردم است.
نماینده مردم شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بدیهی است که بیمارستان قرچک با اعتبارات سالانه دولتی بهجایی نمیرسید، به همین دلیل بنیاد برکت وارد عمل شد و هزینههای ساخت را تقبل کرد و همین باعث شد جهشی در ساخت بیمارستان به وجود بیاید و اکنون به لحاظ فیزیکی و ساختمانی به اتمام رسیده است.
نقویحسینی با ارائه توضیحات بیشتر ادامه داد: بنیاد برکت تعهد کرد که 10 بیمارستان در کشور بسازد و یکی از آنها در شهرستان قرچک بود که تجهیزات بیمارستان و نیروی کار برعهده دانشگاه شهید بهشتی و وزارت بهداشت و درمان باشد که تا به امروز ضعیف عمل کرده است.
وی توضیح داد: وزارت بهداشت و درمان که متعهد بود تأمین 80 درصد هزینههای تجهیز را بر عهده داشت و به تعهدات عمل کرد، اما دانشگاه شهید بهشتی هنوز سهم خود را ادا نکرده است که این موضوع طی جلسهای که هفته گذشته با وزیر بهداشت و درمان برگزار شد، مطرح و در خصوص تجهیزات باقیمانده و تأمین نیروهای تخصصی و اداری بیمارستان تبادلنظر شد.
نماینده مردم شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزیر بهداشت و درمان بهصراحت تأکید کرد که 20 درصد سهم دانشگاه شهید بهشتی باید اجرا شود، همچنین اعلام کرد در این خصوص سفری به دشت ورامین خواهند داشت.
مسؤولان قرچک برای ساخت مترو با راهآهن همکاری نکردند
نماینده مردم شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی تشریح کرد: موضوع کمکاری دولتهای یازدهم و دوازدهم صرفاً در حوزه بهداشت و درمان نیست، بلکه در حوزههای مختلف کمکاری صورتگرفته، حتی دستوراتی که مقامات دولتی اعم از وزرا و مقامات استانی صادر کردهاند عملیاتی نشده است و کاستیها و کمبودهای زیادی وجود دارد. مخصوصاً در شهرستان قرچک، بهطور مثال سال گذشته درحالیکه راهآهن جمهوری اسلامی ایران حدود یکصد میلیارد تومان در ورامین و پیشوا هزینه کرد، اما در قرچک یک ریال هزینه نشد، در حالی که مردم در تقاطعهای خیابانهای محمدآباد، ولیآباد و داودآباد با مشکلات روزانه مواجه هستند و علتش این نیست که راهآهن نخواسته، بلکه مسؤولان شهرستان پیگیری نکردند.
نقویحسینی اضافه کرد: مدیرعامل راهآهن این موضوع را بهصراحت از میز خطابه رسمی اعلام کرده که «مدیران اجرایی قرچک همکاری لازم را ندارند و ما درحالیکه اعتبارات داشتیم، نتوانستیم در قرچک اقدامی کنیم، ازجمله ساخت ایستگاه مترو که با وجود انجام چندین مکاتبه با مسؤولان قرچک، زمین ایستگاه در اختیار راهآهن قرار داده نشد».
وی یادآور شد: ما از مسؤولان اجرایی کار، تلاش، عمران و آبادانی میخواهیم؛ جایگاه اجرایی، جایگاه حزب و گروه نیست.
نماینده مردم شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی به موضوع حق آب شهرستان قرچک از سد ماملو اشاره کرد و افزود: تعهد آب و فاضلاب استان تهران برای تأمین حق آب قرچک از سد ماملو چهار سال طول کشید و عملیاتی نشد. در این خصوص نیز بارها با وزیر نیرو مکاتبه شده که چرا اختصاص حقالسهم قرچک عملیاتی نمیشود اما چهار سال بهانه آوردند چراکه مدیران منطقه پیگیری نداشتهاند.
نقویحسینی همچنین ورزشگاه 5 هزار نفری قرچک که مصوبه سفر هیأت دولت بوده را از جمله پروژههای فراموششدهای عنوان کرد که با عدم پیگیری مسؤولان به حال خود رها شده است.
حوزه دفاعی و موشکی کشور قابل مذاکره نیست
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص فشارهای آمریکا برای عقبنشینی ایران در حوزه موشکی تأکید کرد: استراتژی ثابت جمهوری اسلامی این است که در حوزه دفاعی و موشکی با هیچ احد، کشور و مرجعی مذاکره نخواهیم کرد.
نقویحسینی بیان کرد: موضوع دفاعی را موضوع داخلی کشور دانسته و حق مسلم میدانیم که برای دفاع از کشور هر سلاح و امکانی که لازم باشد به جز سلاحهای کشتارجمعی که از آنها اعلام برائت کردهایم، استفاده کنیم.
وی افزود: موضوع موشکی و نظامی که مبتنی بر استراتژی دفاعی است نه تهاجمی، قابل مذاکره نیست.
انتهای پیام/ط
دیدگاه شما