11. بهمن 1397 - 20:38   |   کد مطلب: 7284
عضو كميسيون فرهنگيان مجلس شورای اسلامی با بيان اینکه عده‌ای می‌گویند اجرای نظام رتبه‌بندی 11 میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد گفت: اين در حالی است كه برای اجرا اين مقدار پول نمی‌خواهد، اينها سنگ بزرگ برمی‌دارند که نزنند، من می‌گويم شما با 2 میلیارد تومان شروع کنید!

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،حمیدرضا حاجی‌بابایی ظهر امروز در همایش «معلم، بصیرت و انقلابی‌گری» با اشاره به اینکه امروز نیاز اساسی جامعه فرهنگیان شناخت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است اظهار کرد: اگر این سند اجرا شود، معلم، دانش‌آموز و مدرسه جایگاه خود را پیدا می‌کنند.

وی به دو سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه ششم توسعه اشاره کرد و با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند این سند نسخه شفابخش است ادامه داد: 11 برنامه در کشور نوشته شده که پنج مورد پیش از انقلاب و پنج مورد بعد از انقلاب بوده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه نخستین برنامه‌ای بود که دولت در آن شرکت نکرد گفت: آموزش و پرورش یک امر حاکمیتی و به عنوان یک دستگاه اجتماعی و فرهنگی مولد است.

وی با بیان اینکه متأسفانه آموزش و پرورش در دست افراد سیاسی شکل می‌گیرد تصریح کرد: این مجموعه متعلق به نظام است نه گروه‌های سیاسی، بنابراین همه گروه‌ها باید برای رشد آن کمک کنند.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش جان نظام است اما نمی‌دانم چرا برخی این موضوع را نمی‌فهمند ادامه داد: استراتژی آموزش آمریکا عنوان می‌کند استراتژی امنیت را در آینده نیروی انسانی آگاه تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه برای اصلاح همه مسائل در جامعه باید آموزش و پرورش درست شود افزود: اگر در جامعه اعتباری به معلم داده نشود معلم نیز نمی‌تواند به دانش‌آموز خود درس زندگی دهد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سند تحول نظام بنیادین آموزش و پرورش درای رتبه‌بندی است افزود: تدوین این سند در سال 88 انجام شد و دو سال کامل کار کردیم و در نهایت در آذر ماه سال 90 رونمایی شد.

وی با بیان اینکه دو زیرنظام برنامه درسی ملی و نظام تربیت معلم را آغاز کردیم بیان کرد: 66 پردیس نیز ایجاد کردیم.

حاجی‌بابایی در رابطه با رتبه‌بندی معلمان با بیان اینکه نظام رتبه بندی مثل دو روی یک سکه است افزود: بزرگترین مشکل کشور این است که کسانی مسوول هستند و از نظام رتبه‌بندی حرف می‌زنند که چیزی در این رابطه نمی‌دانند؛ همه آنها که نمی‌دانند، فقط حرف می‌زنند.

وی با بیان اینکه عده‌ای می‌گویند اجرای نظام رتبه‌بندی 11 میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد تصریح کرد: این در حالی است که برای اجرا 11 میلیارد تومان پول نمی‌خواهد، آنها سنگ بزرگ برمی‌دارند که نزنند، من می‌گویم شما با 2 میلیارد تومان شروع کنید.

رتبه‌بندی معلمان قرار بود 5 ساله انجام شود؛ 2 سال گذشت خبری نیست

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رتبه‌بندی معلمان قرار بود پنج ساله انجام شود اما دو سال گذشته و اتفاقی نیفتاده است افزود: اگر سند تحول بنیادین را سال 90 کلید نزده بودیم، 30 سال دیگر هم کسی آن را اجرا نمی‌کرد.

وی با بیان اینکه برخی مفهوم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را نمی‌فهمند و فقط حرف می‌زنند ادامه داد:  کسی که از این سند چیزی نمی‌فهمد در رسانه ملی در مورد آن حرف می‌زند!

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه پشت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یک انبار کتاب فلسفی خوابیده و در 18 کتاب فقط در مورد آن صحبت شده است تصریح کرد: نظام آموزشی 6.3.3 ریل‌گذاری و اتوبان است و این نظامی ظرفی است که باید در آن عسل ریخت نه زهر.

وی با بیان اینکه در سال 91 نظام آموزشی 6.3.3 را در کشور اجرا کردیم ادامه داد: حتی برای یک روز برای دانش‌آموز معلم فرستادیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه از سال 91 کار با قدرت انجام شده و ریل‌گذاری کردیم و گفتیم سعی کنید روی این ریل ماشین‌های خود را تعمیر کنید افزود: نظام رتبه‌بندی معلمان و مهندسی نیروی انسانی باید انجام شود.

هر سال 30 هزار معلم بازنشسته می‌شوند؛ 30 هزار نفر باید جایگزین شوند

وی با بیان اینکه در سال نخست برنامه ششم توسعه باید دانشگاه فرهنگیان 30 هزار دانشجو می‌گرفت اما فقط 23 هزار دانشجو گرفت افزود: هر سال 30 هزار معلم بازنشسته می‌شوند و 30 هزار نفر دیگر باید جایگزین آنها شود.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه از 30 هزار معلمی که باید سالانه جذب شود باید دوسوم آقا و یک‌سوم خانم باشند ادامه داد: یک‌سوم باید در مقطع ابتدایی و دوسوم در دبیرستان تدریس کنند.

وی با اشاره به اینکه فردی که بعد از بنده وزیر آموزش و پرورش شد مطرح کرد که 350 هزار معلم مازاد داریم ادامه داد: در سال 1400 حدود 300 تا 400 هزار کمبود معلم خواهیم داشت.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یک میلیون معلم داریم و 55 هزار نفر برای پر کردن جای خالی آنها نیاز است ادامه داد: مدیر و معاون مدرسه نباید در صورت خالی بودن جای معلم به کلاس رفته و تدریس کند.

سند تحول آموزش و پرورش امروز غریب است

وی با تأکید بر اینکه سند تحول آموزش و پرورش امروز غریب است افزود: رئیس ‌جمهور گفته به ازای هر دانش‌آموز 4 میلیون تومان هزینه می‌کنیم، سوال من این است که کجا 4 میلیون هزینه می‌کنیم؟ کل بودجه امسال 33 هزار میلیارد تومان است.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه کسانی که در رسانه ملی می‌گویند آموزش و پرورش گران اداره می‌شود، نظرات آنها غیر کارشناسی است تصریح کرد: کشورهایی تا 50 میلیون تومان در سال هم برای دانش‌آموزان هزینه می‌کنند.

وی خطاب به معلمان با بیان اینکه ما معلمان برخی مسوولان را خوب تربیت نکردیم ادامه داد: امسال در مجلس باید یک بحث استثنایی کنیم و یک بودجه ویژه در نظر بگیریم.

افزایش 20 درصدی حقوق تمام مشاغل ظالم است

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس خطاب به معلمان با بیان اینکه اگر حقوق شما اضافه نمی‌شود، تقصیر مجلس و دولت است افزود: این موضوع که در این وضعیت تحریم و گرانی کالاها حقوق یک‌میلیون و 200 هزار تومانی‌ 20 درصد افزایش یابد اما به حقوق 20 میلیونی آقایی که خود را خدمتگذار می‌داند برابر 20 درصد 4 میلیون تومان اضافه شود، ظالمانه است.

وی با بیان اینکه خدا لعنت کند مسوولی را که بعد از 40 سال به جای خدمت خود و خانواده خود به آلاف و الوف رسیده است ادامه داد: هر کسی مسوول است نمی‌تواند پولدار شود، اگر مسوولی پولدار شده کار نکرده و به فکر پول جمع کردن بوده است.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه جمهوری اسلامی آیینه است و روی آن نقطه‌های سیاهی نشسته که باید پاک شود تاکید کرد: این لکه‌ها در طول تاریخ هم بوده‌اند.

دیدگاه شما

آخرین اخبار