12. اسفند 1397 - 20:39   |   کد مطلب: 7334
رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: دنیای کنونی پیوند‌ جدایی‌ناپذیری با علوم پایه، مهندسی و کاربردی نو دارد بنابر این باید ارتباط قوی بین دانشگاه و صنعت ایجاد شود.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، یعقوب محمدی‌فر بعد‌ از ظهر امروز در جشنواره حرف تا عمل اظهار داشت: دانشگاه بوعلی همدان با 12 هزار دانشجو و قرار گرفتن استادانش در بین 15 استاد نمونه کشور و استادان نمونه دنیا از دانشگاه‌های موفق کشور است و توانایی علمی کافی برای کمک به صنعت استان و کشور دارد.

وی با بیان اینکه مقاله استادان دانشگاه بوعلی سینا ظرفیت علمی قابل استناد بین 3 تا 5 مقاله علمی را کسب کرده است عنوان کرد: با این موفقیت‌ها امسال  به شاخص‌های دانشگاه سبز هم رسیدیم. این دانشگاه چند گرید بین‌المللی در مقاله‌های آی اس آی دارد.

وی افزو: دو نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه بوعلی سینا در بین گروه یک درصد دانشمندان برتر قرار دارند. جزو دانشگاه‌های دارای رتبه‌بندی آی سی اس هستیم، با این توان علمی با تدبیر می‌توانیم دیوار بین دانشگاه، جامعه و صنعت را برداریم و از ظرفیت‌های علمی استادان برای تولید علم از ثروت قدم برداریم.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان اظهار کرد: دانشگاه متعلق به جامعه است و برای تحقق این تعلق در روز‌‌های ‌اخیر دانشگاه مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدا(گردان‌55) را برگزار کرده است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه بوعلی سینا با 13 دانشکده و 12 هزار نفر دانشجو، سه هزار دانشجوی مشغول به تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی دارد، افزود: دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی سینای همدان جزو 5 دانشگاه برتر کشور است و می تواند در صنعت گاز نقش موثری را بر‌عهده داشته باشد.

محمد‌ی‌فر با بیان اینکه اینکه اغلب از  جزیره ای عمل کردن دانشگاه ها انتقاد می‌شود، گفت: اکنون دیگر سواد دار بودن به معنای توانایی بهره‌مندی از رایانه یا تسلط به زبان انگلیسی نیست بلکه  باسواد بودن به معنی بهره‌مندی صحیح از دانش نوین در حوزه تولید ثروت برای کشور‌ها است.

وی اظهار داشت:  سرمایه شرکت‌های بزرگ نفتی با آن همه تجیهزات و توان عملیاتی حتی در حد درصدی کمی از ثروت تولید شده توسط شرکت‌های دانش بنیان نیست. باید در گام دوم مورد نظر مقام معظم رهبری شرکت‌های دانش‌ بنیان تقویت شوند تا برای کشور تولید ثروت کند. این ثروت را هم علوم مهندسی، پایه و کاربردی برای کشور محقق خواهد کرد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با تاکید بر اینکه 60درصد سرمایه‌گذاری پژوهشی دنیا در علوم پایه متمرکز است گفت: باید تعادل بین علوم تولیدی و کاربردی و فن‌بازار با نگاه نوآورانه داشته باشیم. امسال با بررسی که دانشگاه بوعلی سینا از 1600 شرکت در استان انجام داد متوجه شدیم 70 شرکت در استان واحد تحقیق و توسعه دارند که فقط 6 یا 7 شرکت در این جامعه آماری فعال است.

انتهای پیام/ح

دیدگاه شما

آخرین اخبار