به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، هر چند این اتفاقات قبل از شروع مسابقه آغاز شد و باها شاهد شعار علیه بازیکنان بودیم اما شدت گرفتن شعارها درست در لحظه ای بود که علیرضا فغانی سوت پایان بازی استقلال و سایپا را به صدا در آورده بود و بازیکنان آبی پوش روی زمین ولو شده بودند. لحظه ای بعد نیمکت نشین های تیم خود را به زمین رسانده و قصد داشتند هم تیمی ها را از روی زمین بلند کنند تا تیم دوشادوش یکدیگر به رختکن برود.
استقلال با از دست دادن 2 امتیاز حساس دیگر باز هم از رویای قهرمانی و صدرنشینی عقب مانده اما فصل هنوز به پایان نرسیده است. این طرف وینفرد شفر دوشادوش فرزند خود ساشا به سمت تونل ورزشگاه آزادی می رفت؛ لحظه هایی که شاید شبیه به پایان مسابقه استقلال برابر پدیده در فصل گذشته بود. وقتی که آبی ها در قطع امید از علیرضا منصوریان سرمربی جوانشان سنگ تمام گذاشتند اما این بار سیبل حمله ها نه سرمربی که دروازه بان با تجربه استقلال بود.
مهدی رحمتی که با لباس مشکی خود را به جمع رسانده بود سعی در دلداری دادن به آنها داشت. در شرایطی که مهدی رحمتی یکی از بهترین فصل های خود را در لیگ پشت سر گذاشته است، بخشی از هواداران استقلال او را به واسطه شکست در دربی 10 فروردین مورد محاکمه قرارداده و حکم را بعد از توقف برابر سایپا اجرایی کردند؛ در حالیکه رحمتی داخل زمین نبود و از روی نیمکت شاهد نمایش سید حسین حسینی رقیب خود درون دروازه استقلال بود.
آنچه باعث خشم هواداران علیه رحمتی شده است، شیوع شایعه ای است که او را عامل زدن پنالتی نا فرجام توسط اسماعیلی معرفی کرده است. رحمتی که بعد از جنجال پرسپولیسی ها و اعتراض آنها به حکم خورشیدی خود را به میانه قائله رسانده بود، بعد از مداخلات خود به عنوان کاپیتان استقلال در درگیری ها به سمت منشا رفت تا او را از زدن پنالتی منصرف کند. فعل و انفعالی که به پنالتی چیپ اسماعیلی منتج شد و این اتفاقی است که بخشی از استقلالی ها آن را عامل اصلی باخت در دربی می دانند. در حالیکه بعد از آن پنالتی 45 دقیقه از مسابقه باقی مانده بود و البته با وجود گل نشدن آن توپ، استقلال یک نیمه برای جبران فرصت داشت.
رفتارهایی که این روزها و به ویژه یک جایگاه خاص انجام می دهد، در تاریخ استقلال به دفعات تکرار شده است؛ آندرانیک تیموریان، علیرضا منصوریان، منصور پورحیدری، پرویز مظلومی، صمد مرفاوی، امیر قلعه نویی، ناصر حجازی و ... دیگر قربانی این اتفاقات هستند. اغلب بزرگان تاریخ استقلال تجربه روزهای این چنینی را با شعارهای احساسی و عصبی سکوها در کارنامه خود دارند.
رحمتی که تصاویر ناخوشایندی از او در حال گفت و گو با یکی از لیدرهای استقلال بعد از پایان دربی منتشر شده است، روز گذشته روی نیمکت استقلال قرار گرفت و از روی نیمکت بازی را تعقیب کرد. او در همه لحظات سوژه عکاسانی بود که در زاویه های مختلف درانتظار ثبت لحظه ای از او بودند که در منتهی علیه نیمکت قرار گرفته بود. رحمتی در دقایق پایانی توانایی نشستن روی نیمکت را نداشت و ایستاده بازی را تماشا کرد اما در نهایت هم تیمی های او موفق به گلزنی برابر سایپا نشدند و سایپا حتی می توانست در لحظه های آخر برنده دیدار باشد.
در پایان مسابقه و در شرایطی که استقلال 2 امتیاز حساس را برای رسیدن به کورس قهرمانی از دست داد، هواداران خشمگینی که به دنبال قربانی بودند، رحمتی را مورد حمله قرار دادند. نکته آنکه فرشید اسماعیلی با حضور 20 دقیقه ای در زمین نمایش دلپذیری ارائه کرد و با پاس کلیدی که به حمله وران استقلال رساند، می توانست تیم را صاحب گلی کند که در نهایت باعث شعف هواداران استقلال بشود. او با این نمایش اندکی بار انتقادات را از روی شانه های خود برداشت اما از آنجا که خشم از تساوی در ورزشگاه جاری بود، این اشعه نابود کننده عصبانیت دست جمعی متوجه رحمتی شد که با لباس مشکی و کلاه کشیده تا ابرو و کوله ای بر پشت سوژه مناسب برای حمله بود.
سر دادن این شعارها از سوی یک جایگاه خاص پیش از شروع مسابقه و تا پایان آن در شرایطی که استقلال هنوز 6 هفته تا پایان لیگ و 4 هفته تا پایان لیگ قهرمانان آسیا فرصت دارد، برای بسیاری از هوادارانی که البته روی سکوها حاضر نیستند، تاسف آور بود به ویژه آنکه در بین دو نیمه مسابقه بخش دیگری از سکوها که به نظر می رسید منفعت استقلال را بیش از هر چیز دیگری مد نظر قرار دادند، در بین دو نیمه به این موضوع واکنش نشان دادند. به ویژه آنکه هدف این شلیک های قطع نشدنی، بازیکنی است که یک چهره معمولی در استقلال نیست و سال ها با پیراهن شماره یک در جمع آبی ها درخشیده است.
کسی که حالا به واسطه حضور طولانی در استقلال باید بار ناکامی را روی دوش خود بکشد. جالب اینکه بخشی از هواداران استقلال متعصب و احساساتی در پایان هر نتیجه بد یک سوژه را مورد حمله قرار می دهند. از حمله به مدیریت ورزش و استقلال در ابتدای فصل تا امروز که به نظر می رسد بازیکنان و البته کادرفنی مقصر نتایج ضعیف تلقی می شوند و همه این ها در شرایطی است که اگرچه سرمربی استقلال در 30 دقیقه پایانی می توانست تیم را بهتر برای دیدار با سایپا بچیند اما با همین وضعیت هم استفاده از شانس ها می توانست 3 امتیاز را نصیب استقلال کند.
خبرنگار وقتی که از جایگاه مشغول تماشای صحنه دور شدن رحمتی و رفتنش به رختکن با موسیقی شعارهای تند هواداران بودند، دوست داشتم خودم را به او برسانم و از او درباره حس آن لحظه اش بپرسم. اینکه سال ها بازی در فوتبال و شراکت در پیروزی ها و شکست ها به لحظه ای مثل این می ارزد یا نه؟
دیدگاه شما