به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، سرهنگ علی بقایی با بیان اینکه در 12 فروردین 58 امام خمینی(ره) با درایت مدل جمهوری اسلامی را به رای مردم گذاشتند، اظهار داشت: این حرکت تجربه جدیدی از حکومت اسلامی بود یعنی شکل حکومت جمهوری و محتوای آن اسلامی که بیش از 98 درصد مردم به آن رای آری دادند.
وی افزود: در مطالعه تاریخ ایران قبل از انقلاب اسلامی شاهد ذلالت دولت ها بوده ایم که به برکت حکومت اسلامی و مجاهدت امام خمینی(ره) عزت به سرزمین ما برگشت.
بقایی با اشاره به میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار و نیز چهلمین سالگرد تشکیل سپاه پاسداران انقلاب ا سلامی،گفت: روزی که کسی ضرورت تشکیل بسیج را احساس نمی کرد امام خمینی (ره) فرمان تشکیل بسیج و نهادهایی مانند کمیته امداد را صادر کرد که امروز شاهد برکات آن ها هستیم.
فرمانده بسیج همدان با بیان اینکه وظیفه سپاه طبق قانون حفاظت از انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور است، اظهار داشت: از مهمترین وظایف سپاه کمک به حاکمیت قوانین اسلامی است و نیز دیدیم در دفاع مقدس نقش سپاه در حفظ امنیت کشور بسیار شاخص بود.
وی با اشاره به اینکه هرجایی که انقلاب اسلامی با چالش، خدشه و یا تهدیدی مواجه شود سپاه برای دفاع از آن حضور دارد گفت: در دفاع مقدس وظیفه سپاه دفاع از کشور بود و پس از دفاع مقدس آنجا که کشور به سازندگی نیاز داشت ورود کرد.
بقایی تصریح کرد: در استان همدان تمام نیروها به ویژه نماینده ولی فقیه، دستگاههای اجرایی چون برق، آب، گاز، شهرداران و دهیاران استان ورود کردند و در برخی از نقاط نیروهای اداره برق اگر به موقع ورود نمیکردند فجایع بزرگی به وقوع میپیوست.
وی با بیان اینکه رتبه بارش در استان همدان در جهان دهم و در کشور سوم بود اما ما با مدیریت صورت گرفته بحران خاصی نداشتیم گفت: تقسیم کار انجام شد و 23 نقطه تعیین شد.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان همدان ادامه داد: اولویت ما حفظ جان مردم بود، همه پای کار آمدند و 23 نقطه مدیریت شد و باعث شد تلفات جانی نداشته باشیم، البته خسارات مالی داشتیم.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان همدان تصریح کرد: رودخانهای که در ورودی شهر همدان به سمت امزاجرد در حرکت است در آستانه بحران بزرگی قرار داشت که مردم به خوبی نیز وارد شدند و 48 ساعت نیروهای مردمی، بسیج و سپاه پای کار بودند تا مشکلی ایجاد نشود.
وی با اشاره به اینکه در مریانج نیز از یک بحران بزرگ که در پشت بازار مبل ممکن بود به وجود آید جلوگیری کردند تصریح کرد: در گردان بیت المقدس و حوزه شهید حاجیبابایی، حدود 28 ساعت هیچ کس نخوابید تا سیلابی که از رودخانه سولان جاری بود را مهار کردند تا مشکلی به وجود نیاید.
بقایی با بیان اینکه 60 واحد مسکونی در شهرک شهید بهشتی، شهرک شهید مدنی، منطقه خضر، شهرک ولیعصر(عج) توسط بچههای اردوگاههای جهادی از آب تخلیه شد ادامه داد: همزمان نیز در کنار این اتفاقات در استان گلستان نیز نیروهای سپاه همدان درگیر کار بودند.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان همدان با بیان اینکه این کمکها به جز کمکهایی بود که توسط هلال احمر و کمیته امداد ارسال شد خاطرنشان کرد: 30 تن آب معدنی برای گلستان، 500 تخته پتو برای سیلزدگان استان لرستان، 60 هزار قرص نان توسط مردم برای استان گلستان ارسال شد.
وی با اشاره به اینکه سپاه همدان دو آشپزخانه در استان گلستان که روزانه 2 هزار پرس غذا طبخ میکند برپا کرده است خاطرنشان کرد: نیروهای پزشکی نیز در گمیشان حاضر شده و درمانگاه برپا کردند.
بقایی ادامه داد: 15 نیرو از بسیج سازندگی استان در گلستان حاضر شده و عملیات پل سازی و بازگشایی معابر را انجام میدهند به طوری که 20 پل در گمیشان ایجاد کردند.
وی با اشاره به اسکان اضطراری 750 نفر در همدان، یکهزار نفر در رزن و 550 نفر در ملایر گفت: اینها کسانی بودند که در حال بازگشت از اردوی راهیان نور بودند اما به خاطر شرایط نامساعد آب و هوایی دچار مشکل شده بودند.
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان همدان با اشاره به اعزام گروه رزمی امام علی(ع) به استان خوزستان، لرستان و گلستان و ارسال تجهیزات مکانیزه افزود: تجهیزات یگان رزم سپاه در رزن، فامنین و اسدآباد در حال فعالیت هستند.
وی اظهار کرد: امروز در لرستان دو آشپزخانه و نانوایی سیار ایجاد میشود،البته ما هنوز معین استان گلستان هستیم و مأموریت خدمات به لرستان را نیز یافتیم.
بقایی با اشاره به نیاز مردم سیلزده به پتو، چادر مسافرتی، آب معدنی، غذاهای کنسرو شده خاطرنشان کرد: امکان آبگرفتگی معابر در روزهای آینده نیز وجود دارد و امیدواریم به مانند گذشته مردم خادمان خود را همراهی کنند.
انتهای پیام/ن
دیدگاه شما