28. خرداد 1398 - 18:16   |   کد مطلب: 7490
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: با ورود به فصل گرم سال پیک مصرف برای استان همدان تعیین شده که پیک مصرف تعیین‌شده این هفته ۶۴۰ مگاوات است.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، لیدا یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: با توجه به اعلام شرکت توانیر مبنی بر افزایش مصرف برق در هفته جاری به‌دلیل افزایش دمای هوا در کل کشور، رعایت صرفه‌جویی در مصرف برق توسط همه شهروندان بیش از پیش ضرورت دارد.

وی افزود:  این موضوع باید به‌عنوان یک وظیفه ملی مورد توجه همه باشد. سقف پیک تعیین‌شده توسط شرکت توانیر برای استان در هفته جاری 640 مگاوات است و رسیدن به این حد از مصرف برق در استان برای پرهیز از خاموشی برنامه‌ریزی‌شده  ضرورتی انکارناپذیر است که با تعامل و همراهی شهروندان استان همدان محقق خواهد شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: از شهروندان استان همدان تقاضا داریم بین  ساعت‌های 13 تا 16 برق را مدیریت‌شده‌تر از قبل مصرف کنند تا همه شهروندان امکان بهره‌مندی از برق تولیدی را داشته باشند و به‌ناچار به‌دلیل گذر از پیک مصرف تعیین‌شده خاموشی برنامه‌ریزی‌شده اجرا نشود.

وی اظهار داشت: یکی از راهکار‌های رسیدن و تحقق سقف پیک مصرف برق در استان همدان  هم آنست که  با همکاری و تعامل اصناف و کسبه و مردم، دمای داخل ساختمان محل سکونت و کار خود را بین  24 تا 26 درجه تنظیم کنند و  مانع از هدررفت سرمای تولیدی توسط سامانه‌های خنک‌کننده موجود شوند و اگر برای آنان امکان دارد در نهایت از سرمای طبیعی یا کولر آبی با دور کند استفاده کنند.

یوسفی درباره مدیریت مصرف مشترکان خانگی هم گفت: از مشترکان خانگی برق استان تقاضا داریم وسایل پرمصرف مانند اتو، سشوار، جاروبرقی، ماشین لباسشویی و مانند آن را در این ساعات استفاده نکنند و با  برنامه‌ریزی مناسب استفاده از این وسایل را به ساعت‌های نخست صبح که هوا خنک و پیک مصرف کمتر است، انتقال دهند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در پاسخ این سؤال خبرنگار تسنیم که مشترکان خانگی چه‌مقدار مصرف دارند، اظهار داشت: حدود 7 درصد از مشترکان خانگی استان همدان بیش از 300 کیلو‌وات‌ساعت در ماه مصرف می‌کنند که اگر این مشترکان مصرف برق خود را به کمتر از 300 کیلو‌وات‌ساعت در هر ماه کاهش دهند که آن‌هم با رعایت الگوی مصرف برق محقق می‌شود‌ از روش‌های تشویقی پیش‌بینی‌شده در قالب تخفیف‌ هزینه‌های مصرف برق برخوردار خواهند شد.

وی افزود: از نکات مهم دیگر افزایش برق و مدیریت بهینه آن مصرف برق در مکان‌های اداری است که کارکنان این نهاد‌ها هم می‌توانند در زمان اوج مصرف برق که قبلاً مطرح شد استفاده بهتری از وسایل برقی داشته باشند تا بار سرمایش تولیدی در این مکان‌ها مدیریت‌شده و بهینه باشد. آسانسور‌ها هم مصرف برقی دارند که کاهش مصرف آن نقش مؤثری در مدیریت بهینه مصرف برق و کاهش پیک دارد همچنین کارکنان دستگاه‌های اداری در نهایت سعی کنند استفاده از دستگاه کپی را به ساعت‌های نخست روز منتقل کنند.

یوسفی گفت: یکی از راهکار‌های دیگر مدیریت مصرف برق و پیک مصرف اجرای تفاهم‌نامه پاسخ بار است که صنایع و کارخانجات، کشاورزان، ایستگاه‌های توزیع گاز سی‌ان‌جی، مراکز اداری و تجاری با شرکت توزیع برق امضا کردند و انتظار است که طبق تفاهم‌نامه به تعهد خود عمل کنند تا تابستان گرم پیش‌ِرو را با حداقل خاموشی برنامه‌ریزی‌شده پشت‌سر بگذاریم و منجر به بهره‌مندی همه اقشار از نیروی پاک و دوستدار محیط زیست یعنی برق شود.

انتهای پیام/ش*

دیدگاه شما

آخرین اخبار