به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، دعوتنامه که به دفتر خبرگزاری رسید، هیچ ذهنیتی درباره موضوع و مکان دعوت شده، وجود نداشت. بازدید از باستیهیلز همدان! عنوانی که به گوش ما بیگانه بود و منظورش را نمیفهمیم.
در یک تور رسانهای دفتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت استان همدان اعلام موجودیت میکند، آن هم به سبکی غیر رایج و غیر معلوم. گویی میخواهند اقدامی خاص را نیز به سرانجام برسانند. اتوبوس تور رسانهای از میدان آرامگاه امامزاده عبدالله(ع) حرکت خود را آغاز میکند. اعلام موجودیت در همان اتوبوس انجام میشود.
ناصر صفایی عضو دفتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت همدان در جمع خبرنگاران گفت: مبارزه با فساد و ایجاد شفافیت از دغدغههای اصلی سیاستمدران، انقلابیون و دستاندرکاران نظام جمهوری اسلامی از ابتدای شکلگیری تا کنون بوده است.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب اسلامی مبارزه با فساد و حمایت از اقشار آسیبپذیر از جمله شعارهای اصلی بوده است اظهار کرد: در همین راستا فرمان هشت مادهای مقام معظم رهبری در سال 80 مطرح شده که در راستای مبارزه با فساد است.
عضو دفتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت استان همدان افزود: از همین رو عدهای از فعالان و دلسوزان سازمانی مردمنهاد تشکیل دادند که مبارزه با فساد را یک فرض ملی و دینی میدانند.
وی تصریح کرد: بر اساس اساسنامه، این سمن میتواند در استانهای کشور دفتر نمایندگی داشته باشد و بر اساس مصوبات دفتر مرکزی، این اقدام در استان همدان انجام شد.
صفایی با بیان اینکه همه فعالیتهای این دفتر را غیر سیاسی، غیر انتفاعی و غیر دولتی دانست ادامه داد: از تمام مردم استان همدان تقاضا داریم با دفتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت همدان ارتباط داشته و از این دفتر حمایت کنند.
وی با اشاره به اینکه این تشکل برخاسته از بطن مردم است خاطرنشان کرد: این دفتر به دنبال این است که در راستای مبارزه با فساد در استان اقدامات مطلوبی انجام دهد.
عضو دفتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت استان همدان با بیان اینکه مبارزه با فساد و شفافیت از نیازهای جامعه است گفت: اکثر مردم این مطالبات را دارد و ما امید داریم در این راستا گامهای مهمی برداریم.
وی با بیان اینکه ما به دنبال کار اجرایی نیستیم اظهار کرد: ما رصد میکنیم و تخلفات را به سمع و نظر مسؤولان میرسانیم تا مانع از بروز تخلف شوند.
صفایی در ادامه با اشاره به اینکه از سخنان رئیس جدید قوه قضاییه مشخص است که عزمی جدی برای مبارزه با فساد دارد ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که چشم و گوش مردم باشیم تا نظرات آنها را به گوش مسؤولان برسانیم.
محمدصادق شهبازی، دبیر اسبق جنبش عدالتخواهی دانشجویان کشور نیز با بیان اینکه همواره برخی از مسائل حاشیهای بر متن غلبه کرده است خاطرنشان کرد: امروز کشور در شرایطی قرار دارد که باید همه ظرفیتها بنا به فشارهای خارجی برای حل مشکلات مردم به کار گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه مناطق محیط زیستی ارتفاعات تهران به عدهای واگذار شد که برخی قانونی و برخی غیر قانونی بود گفت: دیگر شهرهای کشور نیز مسیر تهران دهه 70 به بعد را آغاز کردند و بستر محیط زیست را تخریب کرده و ساخت و ساز انجام دادند.
دبیر اسبق جنبش عدالتخواهی دانشجویان کشور اظهار کرد: وقتی که در تهران باستی هیلز رخ میهد و در سایر استانها نیز الگو میشود بنابراین باید فکری اساسی کرد.
وی با بیان انیکه وظیفه شرعی و قانون مردم هدایت محیط است افزود: در مناطق پایین شهر برای کوچکترین تخلف، برخورد جدی صورت میگیرد در حالی که در شمال شهر نیز این تخلفات رخ میدهد.
شهبازی با اشاره به اینکه برخی از نهادها به هیچ مرجعی پاسخگو نیست تصریح کرد: حاتمبخشیهایی به اسم خصوصیسازی صورت گرفته است تا مانع از عدالتخواهی شوند.
وی با بیان اینکه متأسفانه محیط زیست به یک مسأله غیر انقلابی تبدیل شده است ادامه داد: محیط زیست حیات نسلها را تأمین میکند و مسأله دینی است چراکه نبود آن کشور را دچار بحران میکند.
دبیر اسبق جنبش عدالتخواهی دانشجویان کشور با اشاره به اینکه در برخی از نقاط با چه قانونی اجازه تخریب محیط زیست داده شده است؟ خاطرنشان کرد: فرآیند تغییر کاربریها آیا برای همه مردم باز بوده است یا برای عدهای خاص؟
وی با بیان اینکه بخشی از باغهای همدان نیز از بین رفته و به ساختمان تبدیل شده است گفت: نباید اجازه داد اقلیتی از مردم به واسطه رانت هر کاری دوست دارند انجام دهند.
شهبازی اظهار کرد: در زمان دفاع مقدس چون تبعیض نبود، مردم با مشکلات نیز کنار میآمدند اما امروز میبینند امکانات برای عدهای وجود دارد و برای بخش عمده جامعه در حصار است.
وی با بیان اینکه برخی از کارگران دو سال است حقوق نگرفتهاند آن وقت افرادی هستند که حقوق نجومی گرفتند افزود: متأسفانه در شهرهای بزرگ امکانات عمومی در اختیار عدهای قرار گرفته و دیگران از آن محروم هستند.
تور رسانهای که در حال بازدید از مناطق جنوب جغرافیایی شهر در دره مرادبیگ و باغهای اطراف باغ بدیعالاحکما بود، مشاهد میکرد که در قلب باغها، ساختمانهایی با نمای خاص کردند که مشخص نیست چگونه در میان درختان، سربه فلک کشیدهاند با چه رانتی؟!.
این تور تلنگری بود که باغهای همدان به باستیهیلز دومی تبدیل نشوند. تور رسانهای با همان اتوبوسی که آغاز شده بود به اتمام رسید و دفتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت همدان نیز رسماً فعالیت خود را آغاز کرد.
دیدگاه شما