به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،آیت الله حبیب الله شعبانی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه همدان با دعوت مردم به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: در روز 9 مرداد ماه برای نخستین بار بنزین صادراتی کشور در پالایشگاه ستاره خلیج فارس تولید و صادر شد.
وی افزود: در این پالایشگاه، به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص) سپاه پاسداران، جوانان همین کشور آنهم در شرایط تحریم بدون کمک گرفتن از کشورهای خارجی موفق شدند به این جایگاه برسند.
امام جمعه همدان با اشاره به اینکه تولید 3 هزار تن بنزین صاداراتی توسط جوانان کشور بیانگر این است که به فرموده رهبری ما در شرایط تحریم پیشرفت میکنیم، عنوان کرد: اگر جوانان نخبه کشور جدی گرفته شده و تمرکز ما از نگاه به بیرون به تواناییهای داخلی متمرکز شود آن وقت کشور نیز به پیشرفت دست مییابد.
وی ابراز کرد: امروز در فضای سیاسی کشور هنور برخی افراد بر طبل مذاکره میکوبند و اینگونه القا میکنند که راه حل مشکلات کشور مذاکره است و عجیب است که نمیخواهند بپذیرند که در همین شرایط که بنای مذاکره با غرب را داشتیم، وزیر امور خارجه ما تحریم و گشایش اقتصادی به دلیل عدم تعهد اروپاییها به وعدههایشان محقق نشده است.
شعبانی تصریح کرد: دشمنان ما تصمیم دارند با فرستادن برخی مقامات اروپایی به ایران، ما را در همین وضعیت نگه دارند، پس به مردم دروغ نگوئیدچرا که همه مسئولان کشور نیز قبول دارند که کشورهای اروپایی دنبال مذاکره نیستند و اهداف خود را دنبال میکنند.
وی افزود: چرا برخی رسانهها با شیطنتهای خود به دنبال این هستند که به جامعه القا کنند مذاکره راه حل مشکلات است در حالیکه دولت نیز اعلام میکند نمیتوان با طرف مقابل مذاکره کرد .
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه برخی رسانهها متاسفانه به دنبال پیدا کردن مقصر برای این ناکامیها هستند، عنوان کرد: کسی مخالف تعامل با دنیا نیست اما نباید برای حل مشکلات به برجام و غیره تمرکز کرد بلکه باید توانایی جوانان جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه بعد از گذشت چهل سال در اقدام قابل تحسین قرارگاه خاتم الانبیا(ص) توانستیم 3 هزار تن بنزین صادراتی در کشور تولید کنیم، گفت: امروز در فضای رسانه خواستههایی از سوی جامعه زنان مطرح میشود که حضور در ورزشگاه، موتور سواری و دوچرخه سواری مثالهایی از این درخواستها هستند.
شعبانی افزود: ارزشها با خواستهها وزن میشوند یعنی ما به اندازه خواستهای که داریم ارزش گذاری میشویم پس اگر ما خواستههای حقیر را برای جامعه زنان درخواست کنیم سبب تنزل جایگاه زنان در جامعه میشویم.
وی با تاکید براینکه نباید با خواسته اندک و کوچک خواستههای برتر زنان به حاشیه برود و یا خواستههای اصلی آنها را قربانی کرد، بیان کرد: نباید به خاطر مقاصد سیاسی به جای مطرح کردن خواستههای اساسی زنان، مواردی کوچکی مانند حضور در ورزشگاه را به خواستههای اصلی آنها در جامعه تبدیل کرد.
امام جمعه همدان افزود: حق بانوان فهم درست جایگاه آنها در خانواده، حفظ حریم آنها در جامعه و حضور آنها از منظر انسانی در جامعه است نه از منظر ابزاری و جنسیتی.
وی ابراز کرد: حق زنان این است که به عنوان مربی و تربیت کننده انسان در جامعه بزرگ شمرده شوند و یا اینکه در خانواده تکریم شده و هنگام حضو در جامعه از نگاههای شوم مصون بمانند.
شعبانی با تاکید براینکه حق زنان این است که در جامعه بزرگ شمرده شوند تا به وجود خود افتخار کنند، گفت: این خواسته اصیل زنان است، خواستهای که نباید با تبعیضهای ناروا، اعتماد به نفس را از آنها سلب کرد.
وی تصریح کرد: چرا باید با طرح خواستههای کوچک به جامعه زنان توهین کرد؟ و یا اینکه موضوع کوچکی مانند حضور در ورزشگاه، مسئله اول رسانهها شود؛ موضوعی که خود زنان باید به آن ورود کرده و اجازه ندهند با این خواستههای کوچک قیاس شوند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: تنزل خواستهها تنزل ارزشهاست؛ به همین دلیل آن زمان که دوچرخه سواری برای بانوان از سوی یک خانم به مسئله اول کشور تبدیل شد همان روز باید زنان مانع از تنزل خواستههایشان در جامعه میشدند.
وی عنوان کرد: اجازه ندهید با سیاسی کاری خواستههای کوچک برای زنان درست کنند چرا که ارزش و جایگاه زن در جامعه بسیار والا است موضوعی که باید تبیین شود تا به وجود خود افتخار کنند.
شعبانی همچنین با اشاره به سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) و تشریح سخنان ایشان مطرح کرد: امام محمد باقر (ع) در نامهای به یکی از یاران خود فرمودند من تو را به تقوای الهی دعوت میکنم که اگر کسی تقوای الهی را رعایت کند در نابودی دنیا سلامت خواهد بود و درآخرت نیز این تقوا غنیمتی برای وی محسوب میشود.
وی گفت: گاهی اوقات انسان با حساب دنیایی نمیتواند کار خود پیش ببرد بنابراین اگر تقوا کند خدا آنجایی که عقل آدمی کاری نمیتواند انجام دهد، کارش را درست میکند.
امام جمعه همدان بیان کرد: در روایتی از امام صادق (ع)، جایگاه امام محمد باقر (ع) تشریح شده و نشان میدهد شیعه و آنهایی که دل در گروه اهل بیت (ع) داشتند پیش از امام محمد باقر (ع)حلال و حرام خود را نمیدانستند چرا که فضای سختی برای اهل بیت (ع) تا زمان امام محمد (ع) ایجاد کرده بودند.
وی با تشریح نقش اهل بیت (ع) در نشان دادن راه هدایت به مردم و خانه نشین شدن آنها به واسطه فضای سختی که برای آنها ایجاد شده بود، اظهار داشت: پیش از امام باقر(ع) شیعه محتاج دیگران بود اما پس از ایشان دیگران محتاج شدند چرا که امام محمد باقر(ع) فقه شیعه را زنده کردند.
شعبانی اعلام کرد: ما 187 هزار روایت داریم که از این تعداد حدیثی که به دست ما رسیده و منبع معرفتی ما در دین است، 70 درصدش متعلق به امام باقر(ع) و امام صادق (ع) است که آنها نیز توانستند با تریت شاگردان بسیاری در بخش حدیث شناسی این کار را انجام دهند.
وی عنوان کرد: چرا جامعه شیعه از احادیث و تعالیم خاندان اهل بیت (ع) فاصله گرفته است و احادیث کمی از اهل بیت(ع) را حفظ کردهاند؟ در حالیکه جابر ابن یزید جوفی میگوید من 70 هزار حدیث از امام محمد باقر(ع) شنیدهام.
نماینده ولی فقیه (ع) در استان با گرامیداشت روز غدیرنیز ابراز کرد: مظلومیت علی (ع) آنجایی بود که در جامعه خودش درک نشد و این مرد بزرگ و متصل به علم الهی، آدمی که بتواند به او دانستههای خود را منتقل کند را پیدا نکرد.
انتهای پیام/ ت
دیدگاه شما