19. آذر 1398 - 10:01   |   کد مطلب: 7850
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث همدان با اشاره به اینکه ۹۳ دستگاه آمبولانس در استان فعالیت می‌کنند، گفت: تمام محورهای فرعی از پایگاه‌های امدادی برخوردار است که این موضوع امدادرسانی در جاده‌ها را سرعت بخشیده است.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، حبیب معصومی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه اظهارداشت: آموزش در موضوعات مربوط به سرمازدگی و نحوه امدادخواهی مردم از اورژانس برای ما در اولویت قرار دادر.

وی با بیان اینکه که آمبولانس‌ها در مناطق برف‌گیر کمک‌دار می‌شوند و به مناطق دارای گردنه‌ اختصاص می‌یابد، افزود: در پایگاه‌های جاده‌ای و شهری جایگزینی و دپوی مواد صورت می‌گیرد و حوادث ویژه به EOC وزارت بهداشت اعلام می‌شود.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث همدان بیان کرد: سالانه 100 نفر مصدوم مربوط به چهارشنبه پایان سال وجود دارد که  کاهش آمار آسیب دیدگان نیازمند بسیج همگانی در جامعه است.

وی با اشاره به اینکه یک پنجم ثروت کشور در حوادث و بیماری‌ها از بین می‌رود، عنوان کرد: افزایش تعداد خودرو و موتورسیکلت‌ها از جمله مشکلات  کشور است هرچند دستورالعمل‌های خوبی از طرف سازمان بهداشت جهانی درباره حوادث ترافیکی اعلام شده است.

معصومی با بیان اینکه در اوایل سال با بروز سیل و سپس افزایش تعداد موارد غرق شدگی رو به رو بودیم، مطرح کرد: تعداد افراد فوتی در اثر صاعقه، مسمویت در اثر مصرف قارچ‌های سمی رویش یافته در طبیعت فصل بهار، سقوط از گردو، تیوب سواری بدون کنترل، مسمومیت با منواکسید‌کربن از دیگر مواردی است که اورژانس پیش‌بیمارستانی با آن رو به رو بوده است.

وی درباره نقاط حادثه خیز نیز اعلام کرد: تمام نقاط حادثه خیز محورهای استان برای استانداری ارسال شده است که امید می‌رود تدابیر لازم برای اصلاح این نقاط انجام شود.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث همدان با اشاره به اینکه در بخش اورژانس هوایی نیز  از مردادماه 93 انتقال بیماران از طریق بالگرد انجام می‌شود، افزود: تاکنون تعداد 312 پرواز توسط بالگرد انجام شده است.

وی درباره تعداد افراد مسمو شده بامونو اکسید کربن نیز گفت: از اول مهر تا 15 آذر تعداد یک هزار و 569 نفر در اثر مسمومیت با مونواکسید کربن به بیمارستان‌ها کشور منتقل شدند.

 معصومی درباره وضعیت نیروی انسانی اورژآنس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث همدان با اشاره به برخورداری از 330 پرسنل در اورژانس، ابراز کرد: تعداد 200 نفر باید در اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان جذب شوند که آزمون استخدامی برای ورود 40 نفر از آنان انجام شده است.

وی با اعلام اینکه از 44 پایگاه اورژانس هوایی موجود فقط 7 بالگرد مخصوص جابجایی بیمار وجود دارد، بیان کرد: سالیانه 500 هزار تماس تلفنی با اورژانس وجود دارد که درصد بسیاری از این تماس‌ها را بی ارتباط با شرح وظایف مجموعه اورژانس  115 است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث با بیان اینکه مزاحمت‌های تلفنی  نسبت به چهار سال گذشته کمتر شده است، اظهار داشت: در حال حاضر میانگین رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار در داخل شهر شش دقیقه و در جاده‌ها هشت دقیقه است.

وی با اشاره به اینکه 93 دستگاه آمبولانس در استان فعالیت می‌کنند، بیان کرد: تمام محورهای فرعی از پایگاه‌های امدادی برخوردار است که این موضوع امدادرسانی در جاده‌ها را  سرعت بخشیده است.

معصومی با اعلام اینکه در سال گذشته 120 مورد از ماموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی مربوط به خودکشی  است عنوان کرد: نیمی از این موارد منجر به مرگ می‌شود و نیمی از افراد نیز نجات می‌یابند.

انتهای پیام/741/ ت

دیدگاه شما

آخرین اخبار