23. فروردين 1399 - 12:22   |   کد مطلب: 8488
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه ظرفیت گروه‌های جهادی در رزمایش همدلی فعال‌تر می‌شود گفت: ابراز لطف رهبر معظم انقلاب، رسالت گروه‌های جهادی استان همدان را سنگین‌تر کرد.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،سردار مظاهر مجیدی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تقدیر از ابراز لطف مقام معظم رهبری نسبت به استان همدان با نام بردن از گروه جهادی نهاوند اظهار کرد: بعد از سخنان فرمانده معظم کل قوا و تاکید ایشان بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای رزمایش همدلی و خدمت‌رسانی، سپاه، بسیج و گروه‌های جهادی استان همدان در این زمینه ورود بیشتری نسبت به قبل خواهد داشت.

وی در خصوص فعالیت‌های جهادگران سلامت استان همدان و کمک مومنانه آنها گفت: در پی شیوع کرونا در سطح کشور، چند هزار بسیجی در قالب صدها گروه جهادی به صورت داوطلبانه تحت نظارت و هماهنگی قرارگاه‌های جهادی در نقاط مختلف استان و از جمله نهاوند در عرصه‌های مختلف و متنوع جهادی فعال هستند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ادامه داد: این گروه‌های جهادی از غربالگری و ضدعفونی محیط گرفته تا تولید ماسک و آموزش و اطلاع‌رسانی و کمک به مراکز درمانی شروع به فعالیت کردند که قدردان تلاشها و زحمات شبانه‌روزی و جهادی آنها هستیم.

وی با بیان اینکه این نوع فعالیت ها دوران هشت سال دفاع مقدس را توسط نسل سوم و چهارم انقلاب تداعی می‌کند گفت: یکی از گروه‌های جهادی این شهرستان، گروه جهادی بقیه الله(عج‌) است که ذیل قرارگاه جهادی شهید امیدی فعال بوده و هسته مرکزی آن توسط برادران بسیجی جوان تشکیل شده است.

مجیدی ادامه داد: در همین راستا با توجه به نیاز شهرستان و در جهت خدمت به مردم تمرکز اصلی گروه بر تولید ماسک و تهیه و توزیع بسته‌های غذایی و بهداشتی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این گروه در تاریخ پنجم اسفند با شعار «سنگر همان سنگر است، مردم همان مردم» و با محوریت مسجد شروع به فعالیت کرد گفت: این گروه با چهار شعبه شامل شعبه اول مسجد محمدیه (بانوان پایگاه زکیه)، شعبه دوم حوزه علمیه خواهران، شعبه سوم پایگاه بسیج روستای توانه(بانوان پایگاه ام‌ابیها) و شعبه چهارم آستان مقدس شاهزاده محمد (بانوان فیلم عمار و حوزه فاطمه‌الزهرا) فعال هستند.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان افزود: در گروه جهادی بقیه‌الله(ع) کار تهیه مواد اولیه مورد نیاز (پارچه، نخ، کش، لایه چسب، چرخ خیاطی، برش و استریل) و همچنین بسته‌بندی بر عهده برادران است و خواهران در چهار شعبه مشغول دوخت ماسک و اتو کردن اولیه هستند.

وی با بیان اینکه حدود ۵۰ نفر در کارگاه های خواهران مشغول خیاطی هستند و متوسط تولید روزانه ما توسط کارگاه‌ها ۲ هزار عدد است گفت: تاکنون حدود ۴۰ هزار ماسک تولید و بین مردم توزیع شده است.

مجیدی اضافه کرد: گروه جهادی بقیه‌الله(عج) در فاز دوم فعالیت خود، تعداد ۱۰۰ هزار عدد ماسک سه لایه پزشکی که توسط کارخانه تولید میشود را خریداری و هر هفته ۱۵ هزار عدد بین شهر و روستا توزیع می‌کند.
منبع:فارس

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار