18. خرداد 1399 - 13:47   |   کد مطلب: 8967
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از امروز در دو گروه در کلاس‌ها حضور می‌یابند.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،فرهاد فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به بازگشایی دانشگاه‌ علوم پزشکی همدان اظهار کرد: بر اساس سیاست وزارت بهداشت و با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا، مقرر شد از امروز دانشگاه‌ها فعالیت خود را از سر گیرند.

وی بیان کرد: چون ماهیت عمده رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی بالینی است یعنی دانشجویان در مقاطع مختلف یا کار آموزهای در عرصه یا کارآموزی بیمارستانی و یا درس‌های عملی دارند، ضرورت بازگشایی این مراکز بیشتر احساس می‌شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: تقریبا از هفتم اسفندماه سال گذشته بود که دانشگاه‌ها تعطیل شد اما آموزش‌ها در رده‌های مختلف از جمله دستیاری پزشکی و دوره کارورزی در پیک ایپدمی و درگیری با کرونا ادامه داشت چون این رشته‌ها خدمات درمانی و بهداشتی ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه در خصوص بقیه رشته‌ها نیز اقدامات مفصلی نسبت به استفاده از ظرفیت آموزش مجازی صورت گرفت و بسیاری از درس‌ها به صورت آنلاین ارائه شد افزود: از امروز دانشگاه علوم پزشکی همدان بازگشایی شد و در این زمینه دو مسئله حائز اهمیت است، درس‌های تئوری و یا نظری رفع اشکال می‌شود و تکمیل نواقص احتمالی در آموزش مجازی مورد توجه قرار می‌گیرد.

فراهانی با اشاره به اینکه دانشجو با ورود به دانشگاه می‌تواند رفع اشکال کند افزود: ما امروز همه درس‌ها و واحدها را به صورت رفع اشکال یا تکمیل آموزش‌های مجازی ارائه می‌کنیم و دانشجویان نیز در صورت نیاز به شرکت در این کلاس‌ها، می‌تواند از این امکانات بهره‌مند شود.

وی با اشاره به اینکه طی این مدت برای انجام اقدامات لازم جلسات متعددی با دانشکده‌ها داشتیم و دانشجویان برای حضور در دانشگاه‌ها به دو گروه تقسیم شده‌اند عنوان کرد: گروه اول دانشجویانی هستند که چهار هفته در کلاس‌ها شرکت کرده و دو هفته امتحانات آنها برگزار می‌شود، گروه دوم بعد از چهار هفته گروه اول، در کلاس‌ها شرکت  کرده و دو هفته نیز امتحان دارند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با تاکید به اینکه دروس نظری برای رفع اشکال است و دروس عملی و کارآموزی نیز باید به صورت فشرده برگزار شود گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و پی اچ دی هم از ۶ اردیبهشت حضور داشتند و اکثر آموزش‌های آنها به اتمام رسیده است و فعلا در دانشگاه نیستند تا اینکه برای امتحانات برگردند.

وی با بیان اینکه تقویم دانشگاهی مفصلی را برای دانشکده‌ها طراحی شده تا در دو گروه کلاس‌ها و امتحانات برگزار شود تصریح کرد: تا ۲۰ شهریور همه کلاس‌ها و آزمون‌ها به اتمام می‌رسد و آماده برای سال تحصیلی بعدی خواهیم بود.

فراهانی با اشاره به اینکه در خصوص خوابگاه نیز معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان ارتباط نزدیکی با ما داشته و کمک قابل توجهی در این زمینه کرده است گفت: پروتکل‌های بهداشتی در خوابگاه‌ها رعایت شده و دو قسمت شدن دانشجویان نیز به این خاطر بوده که عمدتا در خوابگاه‌ها تراکم ایجاد نشود.

وی به توزیع اقلام بهداشتی نظیر ماسک طی امروز بین دانشجویان اشاره کرد و گفت: امیدوارم در بقیه روزها نیز دانشجویان با تهیه و استفاده از ماسک در کلاس‌ها حاضر شوند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه بیماری کرونا تضمینی ندارد که در مهرماه نیز ادامه پیدا نکند بنابراین دانشجویان باید مراقب باشند خاطرنشان کرد: در پیک بیماری ۶ هزار و ۳۰۰ دانشجوی داخلی و خارجی داشتیم که از دانشجویان خارجی تقریبا ۹۸ نفر باقی مانده‌اند.

وی در ادامه سخنانش تاکید کرد: بقیه دانشجویان خارجی به کشور خود برگشته‌اند و چون دیگر نتوانسته‌اند، برگردند آموزش‌های مجازی به آنها ارائه می‌شود.

فراهانی با اشاره به اینکه تعدادی از دانشجویان در این ترم فارغ التحصیل و از دانشگاه خارج می‌شوند گفت: تقریبا ۲۵۰ دانشجوی خارجی نیز از دانشگاه خارج شده‌اند.

وی با بیان اینکه در هنگام پیک ۶ هزار و ۳۰۰ دانشجو داریم که اگر دانشجویان خارجی و دستیاران و تحصیلات تکمیلی را جدا کنیم تقریبا کمتر از ۴ هزار نفر می‌مانند که در دو گروه تقسیم می‌شوند تا آموزش ببیند و امتحانات خود را بدهند گفت: اگر از بین ۴ هزار نفر از دانشجویان، دانشجوهای همدانی نیز جدا شوند تعدادی که در خوابگاه‌ها می‌مانند بالا نیست و به این ترتیب با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانشجویان می‌توانند از آموزش حضوری بهره‌مند شوند و امتحانات آنها برگزار شود.

منبع:فارس

انتهای پیام/

دیدگاه شما

آخرین اخبار