به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،محسن رضایی در سیودومین اجلاس عمومی شورای عالی استانها که به عنوان مهمان ویژه حضور داشت، گفت: امروز توسط نمایندگان شورای عالی استانها نکات و مسائل خوبی مطرح شد که نشان میدهد شوراهای شهر و شورای عالی استانها ظرف سالهای اخیر رشد بسیار خوبی داشته است. مسئله مهمی که باید با شما نمایندگان شوراها در میان بگذارم این است که نیازمند تحول در ساختار مدیریت کشور هستیم، زیرا این تحول ساختار منجر به تحول در کل دستاوردهای کشور خواهد شد.
وی افزود: امروز در حوزه امنیتی و دفاعی کشور تحول خوبی را شاهدیم و حکمرانی کشور این روزها مردمی شده است و همانند گذشته جناحی و منطقهای نیست. ما و شما که میراثدار شهدا هستیم باید روز به روز کاری کنیم که جمهوری اسلامی پایبندتر به ارزشهای شهدا باشد. ما امروز نیازمند حکمرانی مردمی در حوزه فرهنگ و اقتصاد هستیم.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه فلسفه جمهوری اسلامی را عده ای به اشتباه با فلسفه غربیها یکی میدانند، افزود: جمهوری اسلامی فلسفه خود را دارد، زیرا آماده است تا هم اراده خداوند و هم اراده مردم در جامعه را محقق کند. برخلاف آنچه که در غرب رخ داده و اراده خدا در جامعه قطع شده است. جمهوری اسلامی از طریق مردمسالاری دینی به دنبال آن است که ولایت از پایینترین تا بالاترین نقطه جاری وساری باشد و معنویت و ارزشهای الهی باید در متن جامعه باشد. اما در کنار آن باید به خواست مردم هم جامه عمل پوشانده شود.
وی افزود: متأسفانه هنوز عدهای هستند که این فلسفه را درک نکردهاند یا اگر هم درک کردهاند به آن اعتقادی ندارند. یکی از نمونه های تحقق حکمرانی مردم در بستر ارزشهای اسلامی همین فعالیت شوراها در شهر و روستا است. باید نگاه کنیم ببینیم که موانع برای تحقق کامل این حکمرانی چیست تا حل و فصل شود. حکمرانی مردمی در باور و رفتار کسانی که میآیند در برخی مسئولیتها قرار میگیرند رخنه نکرده است. اینها در شعار حرفهای خوبی میزنند اما در عمل کاری نمیکنند. لذا شما باید بر تصمیمات استانی نظارت داشته باشید در حالی که من براساس گفتههای خودتان به این رسیدم که گویا شما از حداقل حقوق خود هم بهرهمند نیستید.
رضایی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب صحبت از تحول کردند و باید یادمان باشد در همین حوزه شهرها و روستاها هم تحول ایجاد شود. باید مسئولیت به شوراهای شهر و روستا واگذار شود تا شاهد تحولات گسترده باشیم. اگر قرار است در کشور یک تحول اختصاصی بزرگ رخ دهد باید هم مسئولیتها واگذار شود و هم باید اختیارات به مدیریتهای محلی واگذار شود تا اینها بتوانند نقش خود را به درستی انجام دهند.
وی ادامه داد: هیچ شهر و روستایی نیست که منابع گستردهای نداشته باشد و هیچ مردمی در هیچ یک از شهرها و روستاها وجود ندارند که صاحب یک پتانسیل ویژه نباشند اما مسیر آنها باید باز شود. دستیابی به موفقیت با کارهای پشت میز نشینی و فعلی محقق نمیشود و یک تحول گسترده در نحوه انجام کارها نیاز است.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام در ادامه بر لزوم تحول در ساختار مدیریت کشور و تحقق حکمرانی محلی تأکید کرد.
انتهای پیام
دیدگاه شما