به گزارش پایگاه خبری جهادپرس، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: مردم عزیز ما آگاه هستند که ما ۵ ماه است با کووید ۱۹ مواجه هستیم و فراز و نشیبی نسبت به این بیماری داشتیم.
وی با اشاره به همکاری مردم و دولت ادامه داد: اگر این همکاری دچار اختلال شود موفقیت ما با اشکال مواجه خواهد شد. کرونا هراسی و عادی سازی کرونا هر دو خطرناک است.
روحانی افزود: تعطیلی کسب و کار در بلند مدت امکان پذیر نیست، هیچ دولتی قادر نیست در بلند مدت فعالیت های اقتصادی کشورش را تعطیل کند راه گذر از این شرایط انجام فعالیت های لازم اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سایر نیازها توأم با رعایت پروتکل های بهداشتی است و راه دومی وجود ندارد. همه باید تلاش کنند.
رئیس جمهور تاکید کرد: تجمعات به طور کلی در شرایط امروز غیرقابل قبول است. حتی نسبت به کنکور هم اگر وزارت بهداشت ایرادی داشته چارچوبی برای آن ایجاد میکند تا مشکلی نباشد اجتماعات باید در حد ضرورت محدود شود.
روحانی تصریح کرد: ما نمیتوانیم مثل سابق کنار هم بایستیم، لذا فاصله گذاری اجتماعی ضروری است و سبک زندگی را باید امسال عوض کنیم. حتی در کارخانجات هم باید از ماسک استفاده کنند. مردم عزیز ما باید قانع شوند. صدا و سیمای ما، روزنامههای ما، فضای مجازی ما و هنرمندان و فرهیختگانمان باید به صحنه بیایند تا به مردم بگوئیم راهی جز اجرای دستورالعملها نداریم.
رئیس جمهور گفت: از ۲۵ اسفند فوتیهای ما سه رقمی شد و مجبور شد مراکز و برخی سفرها را تعطیل کنیم. از ۲۶ فروردین مرگ و میر دو رقمی شد تا ۲۵ خرداد که دوباره به سه رقمی برگشتیم، امیدوارم بتوانیم این دوره سه رقمی را کوتاه کنیم.
وی با تشکر از دستگاههای اجرایی، نیروهای مسلح و قوای دیگر، تاکید کرد: ما از ابتدای این ویروس هیچ وقت برای تهیه دستمال کاغذی و مواد شوینده با مشکل مواجه نبودیم اما اروپا و آمریکا با مشکل روبرو شدند.
روحانی ضمن اشاره به تلاش سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی در مبارزه با کرونا، اظهار داشت: ما جزو کشورهایی هستیم که در کشف واکسن و داروی مبارزه با بیماری کرونا تلاش میکنیم. ما همه تلاشمان را میکنیم واکسن و داروهای مورد نیاز را تولید کنیم.
رئیس قوه مجریه گفت: بخش بزرگی از کشور به تبلیغات دشمنان توجه نمیکند. بیماری را نباید کسی مخفی کند، مخفی کردن بیماری ظلم به حقوق دیگران است. اینجا جای حیا و کم رویی نیست و نباید سرکار برود. در نامهای اخیراً دیدم که ساعت کار مثلاً ۷/۳۰ تا ۱۴/۳۰ باشد لذا باید کل ساعت کاری برای کارمندان و دانشگاهیان منظور شود و چیزی که اینجا مصوب کردیم مقرره است و باید اجرایی شود.
دیدگاه شما