23. تير 1399 - 11:54   |   کد مطلب: 9293
انتخابات فدراسیون همگانی 25 تیرماه برگزار می‌شود و گفته می شود مدیرکل ورزش همگانی وزارت ورزش گزینه اصلی ریاست در این فدراسیون است

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،فدراسیون ورزش همگانی قریب به یک سال است که با سرپرست اداره می شود. فدراسیونی که چهارشنبه همین هفته با برگزاری انتخابات سرنوشت آن پس از قریب به یک سال بلاتکلیفی مشخص خواهد شد. اما در متن و حاشیه ای انتخابات اتفاقات عجیبی رخ داده و می دهد.

بعد از اتفاقاتی که پیرامون مجدآرا رئیس سابق این فدراسیون پیش آمد و بحث بازنشستگی وی، با اتمام دوره ریاست وی وزارت ورزش و جوانان فروردین ماه سال 98 در حکمی افشین ملایی مدیرکل ورزش همگانی وزارت ورزش را به عنوان سرپرست معرفی کرد.

بعد از اعلام مهلت ثبت نام و کاندیداتوری مجدآرا وی در واکنش به رفتارها و مهندسی های صورت گرفته در فدراسیون اعلام کرد از انتخابات کنار کشیده و برنامه ای برای حضور در انتخابات ندارد. این در حالی بود که افشین ملایی در زمان سرپرستی خود در یک کنفرانس خبری اعلام کرد برنامه‌ای برای ریاست این فدراسیون ندارد اما در زمان ثبت‌نام از نامزدها، وی از سرپرستی فدراسیون کنار رفت و برای ریاست کاندیدا شد. بعد از 6 ماه سرپرستی ملایی، وزیر ورزش مهر ماه سال گذشته در حکمی احمد گواری را به عنوان سرپرست معرفی کرد.

در این میان فعالیت های ملایی کماکان ادامه یافت به طوری که باعث شد تا برخی نامزدها با ارسال نامه‌ای به وزیر ورزش به این تخلفات اشاره کنند هر چند پاسخی از وزیر ورزش دریافت نکردند.

ثبت نام دو نفر از اعضای ذی نفوذ فدراسیون که هم اکنون در تشکیلات این فدراسیون سمت دارند، با اعتراض گسترده سایر کاندیداها روبرو شد. افشین ملایی به عنوان مدیرکل ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در چارت یکی از مدیران بالادستی این فدراسیون و حوزه محسوب می شود که نزدیک به 6 ماه سرپرستی این فدراسیون را بر عهده داشت و بدیهی است که حضور چنین فردی از تشکیلات فدراسیون بیشترین بخت را برای موفقیت در انتخابات داشته باشد.

از سوی دیگر رضا شجیع یکی دیگر از علامت سئوال های بزرگ این انتخابات است. استاد دانشگاهی با مشتی سمت های گوناگون و رنگارنگ که البته هیچکدام خروجی خاصی ندارند و فقط تعریف شده اند تا شجیع در سپهر ورزش ایران حضور داشته باشد. سمت هایی با کارکردهای نامشخص و البته بدون اثر با شرح وظابف نامعلوم.

شجیع یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون همگانی محسوب می شود و ثبت نام او در انتخابات مصداق بارز تخلف است. چرا که بر طبق قانون هیچیک از اعضای تشکیلات فدراسیون و افرادی که در فدراسیون ذی نفع هستند، حق حضور در انتخابات را ندارند.

حضور این دو چهره در انتخابات مصداق بارز بی قانونی و بی عدالتی است.

*برگزاری انتخابات اساسنامه فعلی

عدم برگزاری انتخابات به مدت طولانی، حضور 2 نامزد در وزارت ورزش و هیات رئیسه و ... از مواردی بود که نامزدها به آن اعتراض داشتند. اوج تخلفات وزارت ورزش نوشتن دستورالعمل جدید برای برگزاری انتخابات همگانی بدون تایید اساسنامه جدید مشترک فدراسیون‌های ورزشی بود که دخالت وزارت ورزش را به صورت کامل نشان می‌داد و عدالت در انتخابات را زیر سوال می‌برد. اگرچه 2 روز بعد وزارت ورزش این دستورالعمل را لغو کرد.

بعد از اعلام تاریخ برگزاری انتخابات، موضوع معرفی اعضا مجمع مطرح شد. شنیده‌ها حاکی از این است یکی از نامزدها که در وزارت ورزش هم پست مهمی دارد لیست اعضای مجمع را نوشته‌ که همین موضوع باز هم اعتراض نامزدها را به دنبال داشت.

این سوال مطرح شده چگونه یک کاندیدا می‌تواند لیست اعضای مجمع را معرفی کند در حالی که خود برای گرفتن پست ریاست فدراسیون رقابت دارد؟ آیا وزارت ورزش در برگزاری انتخابات به دنبال برقراری عدالت است؟

بالاخره بعد از 15 ماه، وزارت ورزش و جوانان 25 تیرماه را برای برگزاری انتخابات همگانی اعلام کرد.

*ائتلاف به نفع ملایی

رضا شجیع عضو هیات رئیسه این فدراسیون پیش از این همه جا در افواه خود را به عنوان گزینه ریاست فدراسیون معرفی می کرد اما به نظر می رسد که در روزهای منتهی به انتخابات معادلات تغییر کرده. ظاهرا با توصیه یکی از معاونین وزیر ورزش و جوانان شجیع قرار است به نفع افشین ملایی مدیرکل ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان از انتخابات انصراف دهد تا مسیر برای ریاست بی حرف و حدیث و قاطعانه آقای مدیرکل فراهم شود. گزینه ای که با توجه به حضور در دستگاه وزارت ورزش و جوانان مورد تایید وزارتخانه نیز هست.

افشین ملایی سالها به عنوان مدیرکل ورزش همگانی در وزارت ورزش فعالیت داشته و حضورش در این جایگاه قطعا کفه ترازو را به سود او سنگین می کند. ضمن اینکه شجیع به عنوان هم تیمی قصد کناره گیری به نفع او دارد. اتفاقاتی که قطعا مصداق بارز بی عدالتی و بی قانونی در انتخابات فدراسیون همگانی خواهد بود.  

 

اسامی نامزدها و سوابق آنها به شرح زیر است:

* فاطمه ابوالقاسمی: کارمند وزارت ورزش و رئیس سابق فدراسیون آمادگی جسمانی ایروبیک

*ولی الله شجاع‌پوریان: رئیس هیات تهران

*رضا شجیع: عضو هیات رئیسه همگانی

*افشین ملایی: مدیرکل ورزش همگانی وزارت ورزش

*فرهاد نیکوخصال: سرپرست فدراسیون شطرنج

*محمد بابایی: مدیرکل سابق گیلان

*مهدی حیدری: دبیر فدراسیون نجات غریق

*عباسعلی اکبری: سرپرست فدراسیون ورزشهای روستایی و عشایری

*علم: استاد دانشگاه

*مجتبی اصلانی: -

*شهرام میرزمانی: -

انتهای پیام

دیدگاه شما

آخرین اخبار