8. شهريور 1396 - 23:02   |   کد مطلب: 5083
یکی از مطالعات اخیر درباره این مغزهای خام نشان می‌دهد که مصرف گردو می‌تواند سلامت روده‌ها را تقویت کند. نتایج این مطالعه در Journal of Nutritional Biochemistry منتشر شده است. همچنین به گفته محققان مصرف گردو می‌تواند تغییرات مثبتی را در سطح باکتری‌های روده به‌وجود بیاورد.

به گزارش پایگاه خبری جهادپرس،در این مطالعه، گردو را به رژیم غذایی گروهی از موش‌های آزمایشگاهی اضافه کردند و گروه کنترل را هم بدون استفاده از هر نوع مغز مورد بررسی قرار دادند. بعد از اندازه‌ گیری تعداد باکتری‌ها و ارزیابی نوع باکتری‌ها در روده آن‌ها، محققان متوجه شدند که وضعیت باکتری‌های روده در موش‌های مصرف‌کننده گردو تغییر کرده است. و نه تنها ظرفیت عملکردی روده‌ها بلکه  تعداد باکتری‌های مفید در روده نیز افزایش پیدا کرد.
مسئول این مطالعه  می‌گوید: «ما متوجه شدیم که اضافه کردن گردو به رژیم غذایی، تنوع باکتری‌ها در روده را افزایش می‌دهد. بسیاری از مطالعات غیرمرتبط با این موضوع نیز ، نشان داده‌اند که تنوع باکتریایی کمتر در روده با ابتلا به چاقی و بیماری‌های دیگر مانند بیماری‌های التهابی روده مرتبط است. گردوها، میزان چندین باکتری مهم مانند لاکتوباسیلوس را در روده بیشتر می‌کنند و در نتیجه میتوانند نقشی مشابه پره بیوتیک ها داشته باشند. پره بیوتیک ها بعنوان غذای باکتری های خوب در روده به شمار می روند و شامل غذاهایی مانند پیاز،سیر،خانواده کلم ها، حبوبات و دانه های عدس و لوبیا می شوند». به‌گفته نویسنده مسئول این مطالعه، هرچه تنوع باکتریایی در روده افراد بیشتر باشد، سلامت عمومی افراد هم در وضعیت بهتری قرار می‌گیرد.

همچنین در مطالعه ای دیگر نشان داده شد که خوردن گردو می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کولون را کاهش دهد. در این مطالعه، موش‌های آزمایشگاهی با گردو تغذیه شدند (حدود ۷ تا ۱۰.۵ درصد از کل کالری‌های مصرفی روزانه آنان را براساس مصرف گردو تنظیم کردند).  درنهایت مشخص شد که تعداد موارد ابتلا به سرطان کولون با مصرف گردو کاهش پیدا می‌کند.
۷ تا ۱۰.۵ درصد از کل کالری‌های مصرفی روزانه براساس گردو، با خوردن حدود ۳۰ گرم گردو در روز برای انسان‌ها برابر است. مسئول اصلی این مطالعه، می‌گوید: «نتایج ما برای اولین بار نشان می‌دهد که مصرف گردو احتمالا می‌تواند رشد تومورهای کولون را کاهش دهد. شواهد علمی روبه‌افزایشی وجود دارند، مبنی بر این‌که خوردن گردو می‌تواند فواید مختلفی برای بیماری‌های خاص مثل سرطان داشته باشد. این مطالعه نشان می‌دهد که گردو می‌تواند به‌عنوان نوعی پروبیوتیک عمل کند که سلامتی کولون را تامین می‌کند و از این طریق از کولون در مقابل تومورهای سرطان محافظت به عمل می‌آورد».
گردو حاوی بیشترین میزان اسیدهای غیراشباع در میان همه مغزهای درختی است. علاوه بر این، گردو حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامین E است.

دیدگاه شما

آخرین اخبار